Vissza Párásítók
Párásítók

SHF 2080WH Levegő párásító

  • Ideális megoldás a nagyon száraz és irritáló levegőjű helyiségekbe
  • Éjszakai világítás:7 AtmosphereLights
  • A 40–60 % közötti páratartalom csökkenti a vírusok terjedését

Nincs jobb megoldás az egészséges levegő biztosítására, mint egy Sencor SHF 2080WH légpárásító vásárlása. És mit kínál Önnek? Kompakt méretet, egyszerűen mindenhol elfér és kiváló minőségű levegőt otthonában vagy munkahelyén, akár 38 m2-es helyiség méretet is képes kezelni. A légzés megkönnyítése érdekében hideg párát termel, de nem befolyásolja a helyiség hőmérsékletét. Rendkívül csendes működésének köszönhetően, a hálószobákba is alkalmas. 

Csökkenti a légúti megbetegedések kockázatát

Párásítóként 40-60%-os páratartalmat tud biztosítani abban a helyiségben, amelyikben elhelyezik. Ideális megoldás lesz azok számára, akik régóta szenvednek allergiától, vagy könnyen megfáznak. Csökkenti a vírusok és légúti megbetegedések terjedésének kockázatát, az előbb említett allergia mellett az asztmát is kezelheti vele. Az egészséges levegő a prioritás, és a készülék mindent megtesz, hogy Ön is formában maradjon.

A kibocsátott hideg gőz nem befolyásolja a szoba hőmérsékletét

Nyilván párásítóként gőzt képez. De mivel a készülék hideg párát képez, így nincs hatása az adott helyiség hőmérsékletére. A Sencornak köszönhetően a gőz kibocsátása 360°-os tartományon belül biztosított, így egyszerűen beállíthatja, hogy milyen irányban dolgozzon. Az egészségét és az egészséges levegőt helyezzük az előtérbe.

Az AntibacterialAgent+ technológia a baktériumok ellen küzd

A Sencor áttörő technológiával szerelte fel a készüléket, amely a párásítókat, a minőség új szintjére emeli. Az AntibacterialAgent+ abszolút higiéniai szabványt kínál felhasználóknak. Ez a tartály belsejében lévő bevonatból áll, amelyben a baktériumok könnyen és gyorsan eltűnnek, így lehetőséget nyílik arra, hogy minőségi friss levegőt biztosítson Önnek.

Egészséges levegő és nyugodt légkör

Néhány Sencor párásítóhoz hasonlóan lehetőség van különböző színvilág beállítására. Az Atmosphere Lights mód segítségével egy kemény munkanapon is megnyugtató hangulatot biztosít számára. Folyamatos világítás mellett a készülék tud olyan villogó rendszert is alkalmazni, amiben 5 másodperc után váltakoznak a színek. Összesen hét szín közül választhat. Nem csak egy közönséges légpárásító, hanem egy ideális lakberendezési tárgy is, amely bármely otthon stílusába könnyen beilleszthető. Csak Önnön múlik, hogy a kék fényt választja a teljesítményhez és koncentrációhoz illően, és ezáltal hatékony irodai környezetet teremthet otthonában, vagy a nyugodt zöldhez nyúl a pihenéshez és a jógához. A sárga fény pedig hangulatossá tesz bármilyen teret.

Pihenjen az aromaterápiával, illóolajok használatával

A párásító, amely jótékony hatással van az Ön egészségére, örömmel lehet partnere az otthoni jólét érdekében. Az aromaterápia segítségével ellazíthatja hangulatát, elméjét és megszabadulhat a gondoktól, használja kívánsága szerint a különböző illóolajokat. Az olajok használatához helyezzen pár cseppet a gőzkimenet mellett található speciális párnára és már készen is van. Az ajánlott mennyiség három csepp.

Hogyan működik a nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor

Megpróbáljuk leegyszerűsíteni a nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor elvének leírását, amelyen a készülék egész belső működése alapul. Segítségével a vizet apró légcseppekké tudja alakítani, amik aztán könnyedén átfolynak a szellőzőn, fokozatosan elpárolognak és egyszerűen hozzátapadnak a környező száraz levegőhöz. Mindez a helyiség megnövekedett páratartalmának köszönhető. Nem kell félnie attól, hogy a lecsapódott pára nyomott hagyna a különböző felületeken.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHF 2080WH párásító egy egyenáramú motorral lett felszerelve, amelyet a Sencor a leghosszabb élettartamra tervezett. Túlmelegedés esetén kettős hőbiztosítékkal, leejtés vagy felborulás üres víztartály esetén pedig automatikus kikapcsolással is fel van szerelve. A tápkábel tartós anyaga minimalizálja annak kopását.

Párásítók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 25 W
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás