Vissza Párásítók
Párásítók

SHF 3000WH Levegő párásító

  • Alkalmas max. 44 m2 helyiségbe
  • Működési idő 10 óra, víz utántöltésének szüksége nélkül
  • Párásító teljesítmény 300 ml/ó
35990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Mondjon búcsút a száraz levegőnek, a Sencor SHF 3000WH készülék a magas frekvenciájú ultrahangos oszcillátor elvén működő párásítónak köszönhetően. Modern kinézetével és mindenekelőtt az intelligens páratartalom-optimalizáló rendszerrel, a megfelelő 300 ml/órás teljesítménnyel, a hosszú működési idővel és a sebességgel alkalmazkodik szinte minden helyzethez. A légzés megkönnyítése érdekében hideg párát termel, de nem befolyásolja a helyiség hőmérsékletét. Rendkívül csendes működésének köszönhetően, a hálószobákba is alkalmas. Tökéletesen használható 44 m2 alapterületig.

CloudMaster technológia

A speciális technológiának köszönhetően párásító kihasználja a víz elpárolgásának természetes folyamatát és ezzel optimális teljesítményt ér el. A CloudMaster technológiával elpárologtatott víz kisebb molekulákat kap, így a gőz sokkal finomabb lesz. Az ásványi anyagok terjedését is csökkenti, így nem kell attól tartania, hogy nedves nyomokat vagy port hagy a bútorokon.

Figyelemmel kíséri a levegő páratartalmát

A Sencor beépített egy jól átgondolt párásító AUTO programot. A teljesen automata program elindításával a készülék folyamatosan ellenőrzi az adott tér páratartalmának mértékét és a mért értékek alapján választja ki a megfelelő fordulatszámot. Az AUTO programnak köszönhetően a helyiségben mindig optimális páratartalom lesz, ami kellemesen lélegezhetővé teszi a levegőt, és segít kiküszöbölni a vírusok terjedését. A 300 ml/óra átlagon felüli teljesítmény szinte bármilyen helyiséget hatékonyan és problémamentesen párásít.

Négy különböző sebesség

A légpárásítóval akár négy sebességet is tudok használni, melyeket színek különböztetnek meg egymástól, hogy könnyen felismerhetőek legyenek, és rögtön tudni fogja milyen ütemben dolgozik a készülék. Alacsony sebességnél narancssárgán, közepesen kéken világít, majd nagy sebesség esetén piros a háttérvilágítást. Egyetlen gomb segítségével indítható a TURBO sebesség, amikor szó szerint minden színben világít. Ráadásul, amikor legközelebb bekapcsolja a készüléket, emlékezni fog az utoljára használt beállításokra. Ha az alvó módot választja (háttérvilágítás és zaj nélkül), akkor zavartalan alvást biztosít.

A Sencor tökéletesítette éjszakai rutint

A párásítók kellemesebbé teszik a zárt helyiségekben való tartózkodást. Légnedvesítőként az alvás minőségének javításában is segítenek. Ismerje meg, hogy a készülék hogyan teljesít éjszakai módban. Ennek a funkciónak köszönhetően nem fogja Önt zavarni, 25 dB-re némítja a ventilátort a legalacsonyabb sebességgel fog működni és az összes világítás teljesen kikapcsolódik. Egyetlen szín sem fogja megzavarni a nyugodt éjszakai alvását. Ha felébred, egyetlen gombnyomással visszaállíthatja nappali üzemmódba a párásítót.

A vizet egészséges levegővé alakítja

Nagyon büszkék vagyunk az intelligens párologtató rendszere, amely csak hideg gőzt hoz létre anélkül, hogy megváltoztatná a szoba hőmérsékletét, így Ön jobban tud lélegezni. Hagyjon elég helyet a készülék körül, hogy a leghatékonyabban tudjon működni. A beépített, nagy kapacitású 2,8 literes víztartály egyszerűen feltölthető, és a vízszint jelző is rendelkezésére áll, így egyszerűen kontrolálható. Ha elfogy a víz a tartályból, akkor piros jelzéssel figyelmeztet a készülék, illetve automatikusan kikapcsol, így teljes mértékben biztonságos.

Könnyű és kompakt

Tökéletes kialakítású, bárhová teheti, ott marad. Ez elsősorban a csúszásmentes lábamnak köszönhetően. Tetszés szerint leteheti vagy áthelyezheti más helyiségbe, mert nagyon könnyű, mindössze 2,1 kg. Kompakt méretének köszönhetően nem foglal sok helyet. Ráadásul a karbantartása is nagyon egyszerű, csak szivaccsal kell áttörölni, vízkőképződés esetén ecetes vízzel kell átmosni.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHF 3000WH párásító egy egyenáramú motorral lett felszerelve, amelyet a Sencor a leghosszabb élettartamra tervezett. Túlmelegedés esetén kettős hőbiztosítékkal, leejtés vagy felborulás üres víztartály esetén pedig automatikus kikapcsolással is fel van szerelve. A tápkábel tartós anyaga minimalizálja annak kopását.

Csomag tartalma

  • Párásító készülék
  • Hálózati adapter
  • 1,8 m hosszúságú hálózati kábel
  • 2,8 literes víztartály
  • Szűrő
Párásítók

Műszaki paraméterek

Max. működési idő 10 h
Teljesítmény (W) 12 W
Magasság (cm) 34,1 cm
Szélesség (cm) 23,6 cm
Mélység (cm) 23,6 cm
Szín Fehér
Tömeg 2,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Párásító szűrő
SHX 008
Párásító szűrő
SHX 008 Párásító szűrő a SENCOR SHF 3000WH
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás