Audio rendszerek

SSS 4002 Parti hangszóró

  • Akár 400 W elérhető teljesítmény
  • Beépített LED-kijelző
  • Villogó LED fények 
  • FM rádió
15% kedvezmény az S15 kód megadása után.
Az akció kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes,
2024.05.13 – 2024.06.02. 
113990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

Pörgesse fel a napját akár 800 W zenei teljesítménnyel. A Sencor SSS 4002 party hangfal 2 basszus és 2 magassugárzó hangszóróval lettek felszerelve, így kiváló minőségű hangzást és igazán erős basszusokat biztosít. Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth, USB vagy 3,5 mm jack csatlakoztatások közreműködésével. Az integrált fényhatások segítségével kiváló party dekorációként használható, a karaoke funkcióval énekelhet különböző slágereket, és a gitár bemenetnek köszönhetően hozzájárulhat a parti felpörgetéséhez.

TRUE WIRELESS STEREO – TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

MEGFELELŐ HANGZÁS, PARTI HANGULAT

Az akár 800 W (4x 200 W) elérhető teljesítményt két basszus és két magassugárzó hangszóró biztosítja. Az impedancia 6 ohm és a frekvencia tartomány 50 Hz – 20 kHz. Nem hiányozhat a beépített hangszínszabályozó módok vagy a BASS BOOST funkció sem. Nincsenek partik fények nélkül. 7 különböző színkombináció áll az Ön rendelkezésére és hét különböző effektusban működik. Természetesen lehetősége van a fényeffektek kikapcsolására is. A karaoke és a Dj funkcióval Ön lehet az este sztár fellépője.

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOSAK

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 4.2 technológia biztosítja. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozókat is, mint a 3,5 mm sztereó jack, 2x USB csatlakozó, amely ideális töltéshez, és lejátszáshoz. Továbbá a karaoke funkció használatához nélkülözhetetlen mikrofon csatlakozó (6,3 mm) és a gitár bemenet is megtalálható.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 30 programhely áll az Ön rendelkezésére.

Audio rendszerek

Műszaki paraméterek

Általános teljesítmény (RMS) 400 W
Teljesítmény (RMS) 400 W
FM tuner DIGITÁLIS
Blu-Ray
FM előbeállítások száma 30
Felvevő funkció
MP3 támogatás Igen
Bluetooth Igen
USB Igen
Lejátszás USB-ről MP3
Ethernet (LAN) Nem
Kártya foglalat Nem
Audió bemenet Igen
WiFi Nem
Magasság (fő egység) 95,3 cm
Szélesség (fő egység) 32,6 cm
Mélység (fő egység) 34 cm
Szín Fekete
Tömeg (fő egység) 15,3 kg
DVD lejátszás Nem
Kazettás mechanika Nem
Magasság (cm) 95,3 cm
Szélesség (cm) 32,6 cm
Mélység (cm) 34 cm
Tömeg 15,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás