SRX 0502 Kellékcsomag

  • Eredeti Sencor tartozék
11 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SRX 0502 egy mosható, többszöri használatra tervezett mikroszálas mop feltét. A csomag kettő darab felmosó feltétet tartalmaz, a Sencor SRV 9550BK robotporszívókhoz fejlesztve. Használat után akár mosógépben is egyszerűen tisztítható. A csomag tartalma még egy darab HEPA szűrő, amely szintén többszöri használatra lett tervezve.

Kompatibilis a Sencor SRV 9550BK modellekkel

HEPA szűrő

A HEPA szűrés biztosítja a porszívóból távozó levegő maximális tisztaságát. A Sencor HEPA-szűrő kiváló minőségű anyagból készült. A részecskék 99,97%-át képes felfogni, még az apró, 0,3 mikron méretű részecskéket is (a levegőben található allergéneknek, káros részecskéknek, baktériumoknak és vírusoknak ez a leggyakoribb mérete). A kiváló minőségű szűrő feszes és stabil szerkezetének köszönhetően az összes levegő keresztüláramlik a szűrőn, és ez magas szűrési hatékonyságot biztosít.

Egyszerű és praktikus

A felmosó mop és a Hepa szűrő cseréje rendkívül egyszerűen elvégezhető, nincs szükség szerszámokra. Pillanatok alatt kivehető és tisztítható, viszont fontos, hogy tisztítás után a mop feltétnek és a Hepa szűrőnek teljes mértékben meg kell száradnia a következő használatig.

Sencor tartozék

A Sencor a készülékeit a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, valamint biztonságos és környezetbarát anyagok felhasználásával fejleszti és gyártja. A Sencor készülékek hosszú élettartalma érdekében, lehetőség szerint mindig csak eredeti Sencor tartozékok használjon!
Porszívó kiegészítők

Műszaki paraméterek

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás