SRX 2000 Kellékcsomag

  • Eredeti Sencor tartozék 
Az SRX 2000 kellék csomag, kompatibilis a Sencor SRV 2230TI robotporszívó modellekkel. Szinte minden szükséges cserélhető kiegészítőt tartalmaz, amely nélkülözhetetlen a robotporszívó hosszan tartó megbízható és egyben higiénikus működéséhez. A csomag tartalma 1 pár oldalkefe, 1x központi kefe, 3x mop feltét, 3x Hepa szűrő, 1x tisztító eszköz.

Kompatibilis a Sencor SRV 2230TI modellekkel

HEPA szűrő

A HEPA szűrés biztosítja a porszívóból távozó levegő maximális tisztaságát. A Sencor HEPA-szűrő kiváló minőségű anyagból készült. A részecskék 99,97%-át képes felfogni, még az apró, 0,3 mikron méretű részecskéket is (a levegőben található allergéneknek, káros részecskéknek, baktériumoknak és vírusoknak ez a leggyakoribb mérete). A kiváló minőségű szűrő feszes és stabil szerkezetének köszönhetően az összes levegő keresztüláramlik a szűrőn, és ez magas szűrési hatékonyságot biztosít.

Egyszerű és praktikus

 

A felmosó mop, szűrők és kefék cseréje rendkívül egyszerűen elvégezhető, nincs szükség szerszámokra. Pillanatok alatt kivehető és tisztítható, viszont fontos, hogy tisztítás után a mop feltétnek teljes mértékben meg kell száradnia a következő használatig.  A szűrő pillanatok alatt kivehető és tisztítható, viszont fontos, hogy nedves tisztítás után a szűrőnek teljes mértékben meg kell száradnia a következő használatig. 

Sencor tartozék

A Sencor a készülékeit a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, valamint biztonságos és környezetbarát anyagok felhasználásával fejleszti és gyártja. A Sencor készülékek hosszú élettartalma érdekében, lehetőség szerint mindig csak eredeti Sencor tartozékok használjon!
Porszívóz és takarító tarozékok

Műszaki paraméterek

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás