SVC 1035TQ Porzsák nélküli porszívó

  • Cyclone Technology – folyamatos teljesítmény
  • Clean Air Dual HEPA H13 szűrő az allergiások védelméhez
  • Silence Technology 75 dB(A) az csendes porszívózáshoz
34990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
1
Ismerje meg a Sencor SVC 1035TQ porszívót
A Sencor SVC 1035TQ porzsák nélküli kialakítású porszívó. Cyclone Technology rendszerrel felszerelve, amely tökéletesen elválasztja a port a levegőtől. A hatékony 750 W teljesítményű motor biztonsága érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására. A gumírozott kerekek megkönnyítik a porszívó mozgatását a padlón

A Sencor SVC 1035TQ porzsák nélküli praktikus és megbízható kialakítású porszívó. Cyclone Technology rendszerrel lett felszerelve, amely tökéletesen elválasztja a port a levegőtől. A felhasználóbarát tervezésnek köszönhetően a portartály és HEPA szűrő mosható, a szívóteljesítmény elektronikusan vezérelhető. A hatékony 750 W teljesítményű motor biztonsága érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására. A gumírozott kerekek megkönnyítik a porszívó mozgatását a padlón.

Állítható szívóerő, Multi ciklonos technológia

A számtalan extra funkciók közül ki kell emelni a Multi ciklonos technológiát, amely stabil, folyamatos teljesítményt garantál, még hosszan tartó munkavégzés esetén is. A szívóerő az óramutató járásával megegyező irányban állítható MIN-ról (például függönyökhöz) MAX-ra (szőnyegek és kemény padlók esetén). A 7,0 méter hosszúságú hálózati kábel és a tartós szívócső kombinációjával a porszívó akár 314 m2 területet tud lefedni.

Ideális választás allergiások számára

A Clean Air HEPA H13 szűrő biztosítja a legjobb szűrést. Hatékonyan megtisztítja a levegőt a pollentől, a portól és még a legfinomabb részecskéktől is, amelyeket a hagyományos porszívók nem tudnak felfogni a szűrőikkel. Az XL mérettel rendelkező szívócső ergonomikus fogantyúval felszerelt, valamint használaton kívül egyszerű csatlakoztatható a porszívóra, amely stabil tárolást tesz lehetővé. A tartozékok között megtalálható a 100%-ban természetes sörtéjű kombinált padlófej, egy hosszú, rugalmas résfúvóka autó porszívózásához vagy egy a résfúvóka a nehezen elérhető helyekre, például a matracok közötti tér vagy a könyvespolc.
 

1. Univerzális padlófej kihúzható kefével

Segítségével szinte minden típusú padlót porszívózhat legyen az parketta, kő, laminált padló, padlószőnyeg vagy szőnyeg. A kombinált kefe funkció egyszerűen ki és be kapcsolható a felület típusától függően.

2. Résszívó fej

A résszívó fejjel a nehezen elérhető helyek, sarkak és rések takarítása gyerekjáték.

3. Kárpit szívófej

Kisméretű szívófej a szöszöket megfogó textilsávval, ideális állatszőr és por feltakarítására kanapéról, párnáról, matracról és autóülésről. A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és képkeretek.

Csendes munkavégzés

A porszívó nagyon halk üzemmóddal rendelkezik, így a szomszédok örülni fognak. Az 1,0 literes maximális kapacitású portartály telítettségjelzővel áll az Ön rendelkezésére.  Porszívózhat padlót vagy szőnyeget, a zajszint nem haladja meg a 75 dB (A)-t. A padlók és járófelületek védelme érdekében gumírozott kerekekkel lett felszerelve, így biztosítva a védelmet a karcolódások ellen. Az automata kábelcsévéző rendszer és parkoló pozíciónak köszönhetően a porszívó tárolására nincs szükség nagyobb területre.

Stílusos dizájn és egyszerű karbantartással

Első pillantásra is feltűnő a Sencor porzsák nélküli porszívó. A modern fekete-kék megjelenésének és letisztult vonalvezetésének köszönhetően. Kellemes benyomást fog kelteni az alacsony, a mindössze 2,57 kg-os súly is, amely könnyű és problémamentes kezelést garantál. A karbantartáshoz sincs sok időre szüksége, csak törölj át puha ronggyal, langyos vízzel, és újra úgy néz ki, mint új korában.

Porzsák nélküli porszívók

Műszaki paraméterek

Tömeg 4,8 kg
Teljesítmény (W) 750 W
Kábelhosszúság 7 m
Porzsák nélküli
Zajszint 75 dB
Cső Teleszkópos fém
HEPA szűrő
Résfúvóka
Hatótávolság 10 m
Teljesítményszabályozás
Tasak/edény űrtartalma 1 l
Kerék kialakítás Lágyított
Magasság (cm) 25,5 cm
Szélesség (cm) 28 cm
Mélység (cm) 38 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Hepa szűrő
SVX 043HF
Hepa szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 1035 és SVC 1038 modellekkel
 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás