Porzsákos porszívók

SVC 6900GR Porzsákos porszívó

  • 4AAAA ECO Power bármilyen felület tökéletes takarításához
  • HEPA H13 szűrő
  • Silence Technology 75 dB a csendes porszívózáshoz
Archivált termék
Nem elérhető

A Sencor SVC 6900GR porzsákos porszívó előnyei

A Sencor SVC 6900GR porzsákos kialakítású praktikus, egyben megbízható szívóerejű porszívó. Ideális választás ház, lakás vagy autó takarítására. Bármilyen felület porszívózásához tökéletes. A hatékony működést a 750 W teljesítményű ECO motor biztosítja, illetve a hosszú élettartam érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására.

Fedezze fel a kiváló minőségű HEPA H13 szűrő előnyeit

A HEPA Air szűrő felfogja a legkisebb por és allergén részecskéket, és megbízhatóan elpusztítja a potenciális spórákat, a különféle szagokat és még a cigarettafüstöt is. Kiváló választás az allergiában szenvedő felhasználók részére.

Silence Technology

A Silence Technology lehetővé teszi, hogy csendesen dolgozzon a nap bármely szakában! Hatékonyan porszívózhatja a padlót anélkül, hogy készülék túl lépné 75 dB-t (A) zajszintet. A porszívó teljesítménye fokozatosan állítható az alacsony szívóteljesítményről akár a legmagasabbra. Egyszerűen egy csendes porszívó, erős és hatékony szívóerővel.

Porzsák csere könnyen és egyszerűen

Felejtse el a kellemetlenségekkel járó porzsák cserét. Az egyszerűen cserélhető tartós, szintetikus anyagból készült zsák akár 3,0 liter maximális kapacitással rendelkezik. A kialakításnak köszönhetően nem szakad el, és még jobb szűrést eredményeket, mint a papírzacskók. A beépítésre került egy telítettség jelző figyelmezteti Önt a porzsák telítettségi állapotáról.

A tartozékok széles kínálata biztosítja a tökéletes tiszta otthont

A Sencor Complete Care tartozékok 4 különböző cserélhető szívófejet tartalmaznak. Ezek lehetővé teszik különféle padlók, sarkok, szűk terek és akár egy autó tökéletes porszívózását is. Mondjon búcsút a pornak, morzsáknak, hajnak, cérnának! A 7,0 méter hosszúságú hálózati kábel közreműködésével akár 314 m2-t területet is megbízhatóan lefedhet anélkül, hogy többször kellene konnektort cserélnie.

1. Univerzális padlófej kihúzható kefével

Segítségével szinte minden típusú padlót porszívózhat legyen az parketta, kő, laminált padló, padlószőnyeg vagy szőnyeg. A kombinált kefe funkció egyszerűen ki és be kapcsolható a felület típusától függően.


2. Résszívó fej

A résszívó fejjel a nehezen elérhető helyek, sarkak és rések takarítása gyerekjáték.


3. Hosszú rugalmas résfúvóka

Az autók takarítása, mindig hosszú és fáradalmas munka. A hosszú, rugalmas kialakítású résszívófej segítségével, egyszerűbben porszívózhatja ki az autó. Még a legszűkebb helyeken is hatékony alkalmazható.


4. Kárpit szívófej

Kisméretű szívófej a szöszöket megfogó textilsávval, ideális állatszőr és por feltakarítására kanapéról, párnáról, matracról és autóülésről. A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és képkeretek.

Porzsákos porszívók

Műszaki paraméterek

Porzsák nélküli
Teljesítmény (W) 750 W
Zajszint 75 dB
Cső Teleszkópos fém
HEPA szűrő
Szűrő eltömődés jelzés
Turbo-kefe Nem
Parketta szívófej
Kárpit fúvóka
Résfúvóka
Kábelhosszúság 7 m
Hatótávolság 10 m
Teljesítményszabályozás
Tasak/edény űrtartalma 3 l
Telítettség jelző
Kerék kialakítás Lágyított
Magasság (cm) 21,5 cm
Szélesség (cm) 31,5 cm
Mélység (cm) 39 cm
Szín Fekete/Zöld
Tömeg 4,9 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

HEPA szűrő
SVX 016HF
HEPA szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 68x modellekkel
Porzsák
SVC 68x
Porzsák
Kompatibilis a Sencor SVC 682VT , 684TQ, 6900GR, 6920OR, 7500BK, 7550TI porszívókkal
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás