Porzsákos porszívók

SVC 6920OR Porzsákos porszívó

  • 4AAAA ECO Power bármilyen felület tökéletes takarításához
  • Complete Care tartozékok a tökéletes takarításhoz
  • HEPA H13 szűrő 
1
/
5
Eco Power besorolású porszívó
A Sencor SVC 6920OR csendes porzsákos porszívója ideális a napi takarításhoz. A kemény padlót és a szőnyeget is nagy hatékonysággal porszívózza, miközben precízen szűri a port, és mindezt maximális energiamegtakarítás mellett.
2
/
5
HEPA H13 szűrési technológia
A HEPA szűrő elsősorban allergiások, de kisgyermekes szülők vagy idősek számára ideális. A HEPA szűrő felfogja a legkisebb por és allergén részecskéket - főleg a nyári hónapokban-, és megbízhatóan elpusztítja a potenciális spórákat, a különféle szagokat, sőt a cigarettafüstöt is.
3
/
5

Silence Technology

A Silence Technology lehetővé teszi, hogy szinte bárhol és bármikor csendesen takarítson! A készülékkel hatékonyan porszívózhat minden padlót és szőnyeget úgy, hogy ne lépi túl a 75 dB (A) zajszintet. Ennek köszönhetően biztosan nem fogja zavarni a szomszédokat.
4
/
5
Porzsák csere egyszerűen
Mindenki ismeri a kellemetlenségekkel járó porzsák cseréket. Ennek már vége. Az egyszerűen cserélhető tartós, szintetikus anyagból készült zsák akár 3,0 liter maximális kapacitással rendelkezik. A kialakításnak köszönhetően nem szakad el, és még jobb szűrést eredményeket, mint a papírzacskók. A beépítésre került egy telítettség jelző figyelmezteti Önt a porzsák telítettségi állapotáról.
5
/
5
Sencor Complete Care tartozékok
A Sencor Complete Care tartozékok hat különböző cserélhető szívófejet tartalmaznak. Ezek lehetővé teszik különféle padlók, sarkok, szűk terek és akár egy autó tökéletes porszívózását is. A másik két kefefej tökéletes eredményt garantál alacsonyabb és magasabb szálú szőnyegeken. Mondjon búcsút a pornak, morzsáknak, hajnak, cérnának!

Ismerje meg az SVC 6920OR porzsákos porszívó előnyeit

Mondjon búcsút a rendetlenségnek! Az SVC 6920OR porszívóval otthona és autója minden zegzugát könnyedén tisztíthatja. Az erős 750 W teljesítményű motor, alacsony energiafogyasztás mellet rendkívül hatékony szívóerővel rendelkezik. A HEPA H13 szűrő kompromisszumoktól mentes higiénikus környezetet biztosít az allergiában szenvedők számára is.

A HEPA H13 szűrési technológia

A HEPA szűrő elsősorban allergiások, de kisgyermekes szülők vagy idősek számára ideális. A HEPA szűrő felfogja a legkisebb por és allergén részecskéket - főleg a nyári hónapokban-, és megbízhatóan elpusztítja a potenciális spórákat, a különféle szagokat, sőt a cigarettafüstöt is. Élvezze a tisztább és jobban lélegezhető levegőt!

Silence Technology

A Silence Technology lehetővé teszi, hogy szinte bárhol és bármikor csendesen takarítson! A készülékkel hatékonyan porszívózhat minden padlót és szőnyeget úgy, hogy ne lépi túl a 75 dB (A) zajszintet. Ennek köszönhetően biztosan nem fogja zavarni a szomszédokat. A szívóerő 16 különböző szinten szabályozható, csak egy gomb elforgatásával. Kényes anyagok, mint a függöny vagy a bútorok tisztítása is egyszerűen megoldható.

Higiénikus porzsák csere egyszerűen

Mindenki ismeri a kellemetlenségekkel járó porzsák cseréket. Ennek már vége. Az egyszerűen cserélhető tartós, szintetikus anyagból készült zsák akár 3,0 liter maximális kapacitással rendelkezik. A kialakításnak köszönhetően nem szakad el, és még jobb szűrést eredményeket, mint a papírzacskók. A beépítésre került egy telítettség jelző figyelmezteti Önt a porzsák telítettségi állapotáról.

A tartozékok széles kínálata biztosítja a tökéletes tiszta otthont

A Sencor Complete Care tartozékok hat különböző cserélhető szívófejet tartalmaznak. Ezek lehetővé teszik különféle padlók, sarkok, szűk terek és akár egy autó tökéletes porszívózását is. A másik két kefefej tökéletes eredményt garantál alacsonyabb és magasabb szálú szőnyegeken. Mondjon búcsút a pornak, morzsáknak, hajnak, cérnának! A 7,0 méter hosszúságú hálózati kábel közreműködésével akár 314 m2-t területet is megbízhatóan lefedhet anélkül, hogy többször kellene konnektort cserélnie.
 
1. Univerzális padlófej kihúzható kefével
Segítségével szinte minden típusú padlót porszívózhat legyen az parketta, kő, laminált padló, padlószőnyeg vagy szőnyeg. A kombinált kefe funkció egyszerűen ki és be kapcsolható a felület típusától függően.

2. Turbókefe
A speciális forgó kefével ellátott fej segítségével gyorsan és hatékonyan távolíthatja el a különböző szőr-, és hajszálakat és szennyeződéseket és. A kefe különleges kialakításának köszönhetően, „ártalmatlanná” teszi a szennyeződéseket, és nem kell foglalkoznia Önnek a szőrszálak vagy cérna szállak leszedésével.

3. Mini turbókefe
A mini turbókefés szívófej a legjobb eszköz állatszőr és a nehezen elérhető helyek takarítására. Ideális a nehezen elérhető szálak eltávolítására az autóülésről, bútorkárpitról, lépcsőkről, párnákról és egyéb textilfelületekről.

4. Szívófej kemény padlókhoz
Hatékonyan és mégis gyengéden porszívózhatja a kemény és sima felületeket egyaránt egy 100%-ban természetes sörtéjű kefe segítségével.

5. Hosszú rugalmas résfúvóka
Az autók takarítása, mindig hosszú és fáradalmas munka. A hosszú, rugalmas kialakítású résszívófej segítségével, egyszerűbben porszívózhatja ki az autó. Még a legszűkebb helyeken is hatékony alkalmazható.

6. Résszívó fej
A résszívó fejjel a nehezen elérhető helyek, sarkak és rések takarítása gyerekjáték.

7. Kárpit szívófej
Kisméretű szívófej a szöszöket megfogó textilsávval, ideális állatszőr és por feltakarítására kanapéról, párnáról, matracról és autóülésről. A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és képkeretek.

Porzsákos porszívók

Műszaki paraméterek

Porzsák nélküli
Teljesítmény (W) 750 W
Zajszint 75 dB
Cső Teleszkópos fém
HEPA szűrő
Szűrő eltömődés jelzés
Turbo-kefe Levegő
Parketta szívófej
Kárpit fúvóka
Résfúvóka
Porkefe
Kábelhosszúság 7 m
Hatótávolság 10 m
Teljesítményszabályozás
Tasak/edény űrtartalma 3 l
Telítettség jelző
Kerék kialakítás Lágyított
Magasság (cm) 21,5 cm
Szélesség (cm) 31,5 cm
Mélység (cm) 39 cm
Szín Fekete / Narancs
Tömeg 4,9 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

HEPA szűrő
SVX 016HF
HEPA szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 68x modellekkel
Porzsák
SVC 68x
Porzsák
Kompatibilis a Sencor SVC 682VT , 684TQ, 6900GR, 6920OR, 7500BK, 7550TI porszívókkal
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás