Porzsákos porszívók

SVC 7550TI Porzsákos porszívó

  • 4AAAA ECO POWER bármilyen felület tökéletes takarításához
  • Home-Pet-Car Kit  tartozékok a tökéletes takarításhoz: háztartásokban, házi állatok körül vagy az autóban
  • HEPA H13 szűrő az allergiások védelméhez
41990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
1

Eco Power besorolású porszívó

A Sencor SVC 7550TI porzsákos kialakítású praktikus, egyben megbízható szívóerejű porszívó. Ideális választás ház, lakás vagy iroda takarítására. Kiváló ár érték arányú porszívó szinte bármilyen felület tisztításához számos tartozékkal a Silence Technology rendszernek köszönhetően a zajszint mindössze 75 dB (A) és a gumírozott kerekek nyugodt élménnyé varázsolják a porszívózást.
A Sencor SVC 7550TI porzsákos kialakítású praktikus, egyben megbízható szívóerejű porszívó. Ideális választás ház, lakás vagy iroda takarítására. Kiváló ár érték arányú porszívó szinte bármilyen felület tisztításához számos tartozékkal a Silence Technology rendszernek köszönhetően a zajszint mindössze 75 dB (A) és a gumírozott kerekek nyugodt élménnyé varázsolják a porszívózást.

Ismerje meg kiváló minőségű HEPA H13 szűrő előnyeit

A HEPA Air szűrő felfogja a legkisebb por és allergén részecskéket, és megbízhatóan elpusztítja a potenciális spórákat, a különféle szagokat és még a cigarettafüstöt is. Kiváló választás az allergiában szenvedő felhasználók részére.

Porzsák csere könnyen és egyszerűen

Felejtse el a kellemetlenségekkel járó porzsák cserét. Az egyszerűen cserélhető tartós, szintetikus anyagból készült zsák akár 3,5 liter maximális kapacitással rendelkezik. A kialakításnak köszönhetően nem szakad el, és még jobb szűrést eredményeket, mint a papírzacskók. A beépítésre került egy telítettség jelző figyelmezteti Önt a porzsák telítettségi állapotáról.

A tartozékok széles választékával minden felületet porszívózható

A folyamatos szívóerő szabályzás lehetővé teszi a különböző érzékeny anyagok, például függönyök vagy bútorok porszívózását is. Ennek köszönhetően a porszívó Complete Care tartozékokkal felszerelt, amely számos praktikus fejet és fúvókát tartalmaz a teljes otthoni takarításhoz, a padlótól és a szőnyegektől az autóig, bútorokig és egyebekig.
 
1. Univerzális padlófej kihúzható kefével
Segítségével szinte minden típusú padlót porszívózhat legyen az parketta, kő, laminált padló, padlószőnyeg vagy szőnyeg. A kombinált kefe funkció egyszerűen ki és be kapcsolható a felület típusától függően.
 
2. Turbókefe
A speciális forgó kefével ellátott fej segítségével gyorsan és hatékonyan távolíthatja el a különböző szőr-, és hajszálakat és szennyeződéseket és. A kefe különleges kialakításának köszönhetően, „ártalmatlanná” teszi a szennyeződéseket, és nem kell foglalkoznia Önnek a szőrszálak vagy cérna szállak leszedésével.

3. Szívófej kemény padlókhoz
Hatékonyan és mégis gyengéden porszívózhatja a kemény és sima felületeket egyaránt egy 100%-ban természetes sörtéjű kefe segítségével.
 
4. Hosszú rugalmas résfúvóka
Az autók takarítása, mindig hosszú és fáradalmas munka. A hosszú, rugalmas kialakítású résszívófej segítségével, egyszerűbben porszívózhatja ki az autó. Még a legszűkebb helyeken is hatékony alkalmazható.

5. RÉSSZÍVÓ FEJ
A résszívó fejjel a nehezen elérhető helyek, sarkak és rések takarítása gyerekjáték.

6. POROLÓKEFE
A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és képkeretek.
 
7. KÁRPIT SZÍVÓFEJ
Kisméretű szívófej a szöszöket megfogó textilsávval, ideális állatszőr és por feltakarítására kanapéról, párnáról, matracról és autóülésről.

Egyszerű kezelhetőség

Puha, gumírozott kerekekkel felszerelt porszívó bármilyen felületen könnyen mozgatható, és a minden esetben védik a padlófelületet az esetleges karcolódásoktól. Ugyanakkor a könnyű súly miatt egyszerűen követi Önt a különböző útvonalakon.

XXL-es teleszkópos csővel mindenhova elér

A porszívó nagyon könnyű, alumínium teleszkópos XXL csővel és 9 m hosszú tápkábellel lett felszerelve. Ezentúl egyszerűbb lesz akár a mennyezet, a bútorok vagy lépcsők mögött terek tisztántartása. A porszívó a kialakításának köszönhetően akár 314 m² területet is le tud fedni.
Porzsákos porszívók

Műszaki paraméterek

Porzsák nélküli
Zajszint 75 dB
Cső Teleszkópos fém
HEPA szűrő
Kárpit fúvóka
Résfúvóka
Kábelhosszúság 7 m
Hatótávolság 10 m
Teljesítményszabályozás
Tasak/edény űrtartalma 3,5 l
Telítettség jelző
Kerék kialakítás Lágyított
Magasság (cm) 26 cm
Szélesség (cm) 29 cm
Mélység (cm) 47 cm
Szín Szürke

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

Porzsák
SVC 68x
Porzsák
Kompatibilis a Sencor SVC 682VT , 684TQ, 6900GR, 6920OR, 7500BK, 7550TI porszívókkal
Hepa szűrő
SVX 044HF
Hepa szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 75x modellekkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás