Időjárás állomások

SWS 9700 Professzionális meteorológiai állomás

  • 5 az 1-ben vezeték nélküli érzékelő
  • 256 színű True Color kijelző
  • A légnyomás és a levegő hőmérsékletének változásán alapuló 12 ~ 24 órás előrejelzés
20% kedvezmény a sencornapok20 kód megadása után.
Az ajánlat kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes 2024.07.08. és 2024.07.31. között. A kupon kód beírásával a kedvezmény automatikusan levonásra kerül az akcióban szereplő termék vételárából.
47990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Professzionális Sencor SWS 9700 meteorológiai állomás lenyűgöző 5,8” (14,7 cm) képátlójú True Color kijelzővel rendelkezik, amely 256 változó színű képet biztosít. A kijelző fényereje könnyedén beállítható 3 különböző módban. Az állomás megbízható 24 órás időjárás előrejelzést nyújt, és felszereltségében megtalálhatók a barométer, szélmérő, csapadékmérő, ónos eső előtti figyelmeztetés, valamint a klasszikus idő funkciók, mint az ébresztőóra és a dátum- és időkijelzés DCF szignállal. Az időjárás állomás a fő egységből és az 5 az 1-ben vezeték nélküli érzékelőből áll, amelyek lehetővé teszik a szél sebességének és irányának, a csapadék mennyiségének, a hőmérsékletnek és a páratartalomnak a mérését.

5 különböző funkció egyetlen érzékelőben

A professzionális Sencor SWS 9700 időjárás állomás nélkülözhetetlen része az 5 az 1-ben kültéri egység. Ez az egység részletes meteorológiai információkat rögzít, mint például a szél sebessége és iránya, a légnyomás, a hőmérséklet és a csapadék mennyisége. A vezeték nélküli adatátvitel lehetővé teszi az adatok valós idejű megjelenítését a vezérlő egységen, és a hőmérséklet és légnyomás változásai alapján képes megjósolni az időjárást a következő 12-24 órára. Az érzékelő akár százötven méterre is elhelyezhető a központi meteorológiai állomástól, így lehetőség nyílik az egység elhelyezésére például a garázsban, a kerti házban vagy akár egy kerítés oszlopán is.

Időjárás előrejelzés

A Sencor SWS 9700 időjárás állomás a légnyomás és a levegő hőmérsékletének változásán alapuló pontos előrejelzést készít Neked a következő 12-24 órára. Az előrejelzések könnyen értelmezhető időjárás ikonok segítségével jelennek meg, mint például napos, enyhén felhős, felhős, esős, viharos vagy havas. Ezenkívül az állomás barometrikus nyomást is jelzi Neked relatív és abszolút értékben (hPa, inHg, mmHg), valamint külső időjárási indexeket, mint a belső harmatpont, a szél külső hőmérséklete és hőindex.

Belső és külső hőmérséklet és páratartalom mérése

A Sencor SWS 9700 időjárás állomás megbízható előrejelzéseket nyújt a levegő hőmérsékletének változásai alapján. A 12-24 órás előrejelzések könnyen áttekinthetőek az időjárás ikonok segítségével, amelyek napos, enyhén felhős, felhős, esős és havas időjárást jelölnek. Ezáltal mindig naprakész információkkal rendelkezel a várható időjárásról.

Kommunikáció DCF-77 és 433 MHz-es frekvencián

A Sencor meteorológiai állomás külső és belső egységei 433 MHz-es frekvencián keresztül kommunikálnak egymással, biztosítva a megbízható adatátvitelt. Az adó és az állomás közötti hatótávolság akár 150 méter is lehet, ami lehetővé teszi a készülék távoli elhelyezését is. A kijelzőn található ikon figyelmeztet, ha a kültéri érzékelő elemének a cseréjére van szükség. Fontos figyelmet fordítani a telepítés során arra, hogy hasonló frekvencián működő eszközök ne okozzanak zavart. A Sencor időjárás állomás külön ikonnal jelzi a DCF77 jelvételét, amely a nagy pontosságú időszinkronizációért felelős. Az állomás automatikusan frissíti a nyári időszámítást (DST) a DCF jel segítségével.

Mért adatok mentése

A Sencor SWS 9700 időjárás állomás lehetőséget biztosít a minimális és maximális értékek mentésére, így mindig pontos adatokkal rendelkezhet. Az adatok mentése gyorsan elvégezhető, mindössze egy pillanat alatt. Akár 24 órára visszamenőleg is tárolhatja a mért értékeket. A hőmérsékleti adatok megjeleníthetők °C vagy °F fokokban is.

Statisztikák, Riasztások

Az általad beállított riasztásokra figyelmeztetést ad egy narancssárga LED villogása. A figyelmeztetés magas vagy alacsony értékeket jelezhet külső és belső hőmérsékletre, páratartalomra, szélerősségre, jegesedésre és csapadék mennyiségre vonatkozóan. Az időjárásállomás lehetővé teszi a csapadék (elmúlt 5 nap) és a nyomásváltozás (-1, -3, -6, -12, -24 óra) visszamenőleges értékeinek oszlopgrafikonos megjelenítését, valamint a széllökés és az átlagos szélerősség (mph, m/s, km/h, csomó) 16 különböző értékének megjelenítését a kijelzőn. A csapadék méréséhez a napi, heti és havi mennyiséget használj (mm/in).

Beépített naptár

A naptár funkció gondoskodik arról, hogy mindig naprakész legyen. Az aktuális dátum és a hét napja mindig látható lesz, és rendelkezésedre áll 5 különböző nyelven is (angol, olasz, spanyol, német, francia). A beltéri bázis egységet asztalra vagy falra is elhelyezheted a saját igényeid szerint.
Időjárás állomások

Műszaki paraméterek

Rádióvezérlésű idő Igen
Beltéri hőmérséklet jelző Igen
Külső hőmérséklet jelző Igen
Dátum
Ébresztőóra
Ismételt ébresztés Nem
Naptár
Holdfázis
Légköri nyomás Igen
Nyomástörténet
Időjárás előrejelzés 1 NAPRA
Érzékelő a csomagban Igen
Páratartalom Igen
USB bemenet Nem
Vezetéknél. átvit. érzékelőből Igen
Falra vetítés Nem
Magasság (cm) 16,8 cm
Szélesség (cm) 16,8 cm
Mélység (cm) 24,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 370 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Alkáli elem AA
SBA LR6 4S AA Alk
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 10BP AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 10 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 4BP AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 8S AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 8 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Szén-cink elem AA
SBA R6 4BP AA
Szén-cink elem AA
AA elem LR6 / 4 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás