Grillsütők

SBG 0260BK Raclette grill

  • 2 az 1 -ben kialakítású sütőlap
  • 8x raclette serpenyő spatulákkal 
  • Speciális tapadásmentes bevonat 
24990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
2
Szeret nyáron a kertben, teraszon sütögetni?
Miért hagyna fel vele a hűvös őszi vagy a fagyos téli hónapokban? Inkább készítse el a kedvenc steakeket, csirkeszárnyakat vagy fűszeres sajtokat kényelmesen akkor amikor csak Ön szeretné. A SENCOR grillsütők segítségére lesznek ebben. A sütőlapok tapadásmentesek és akár mosogatógépben is probléma nélkül moshatók. A kontaktgrillek bármilyen ételhez alkalmazkodnak -legyen szó akár nagyobb szelet steakről, panniniról vagy zöldségekről. 
2
/
2
2 az 1-ben kialakítású sütőlap
A grill lapok könnyen és egyszerűen tisztíthatóak, továbbá kiváló minőségű tapadásmentes anyagból készültek az egyenletes grillezés érdekében. Sima felületű lapon finom grillzöldségeket készíthet, a bordázott felület pedig tökéletes választás különböző húsok grillezésére. A 8 raclette serpenyő alkalmas nagyobb grillezésekre, ahol minden vendég megsütheti a saját ételét. A serpenyőkben felmelegítheti például a sajtokat vagy apróbb ételeket, mint a gomba. A készülék legfőbb előnye, hogy a Sencor elektromos raclette grillsütő, minden felülete (sütőlapok és serpenyők) tapadásmentes bevonattal rendelkeznek.
Szervezz grill partit az otthonodban! A Sencor SBG 0260BK elektromos raclette grillsütőjével, igazi grillezett gasztronómiai finomságokat készíthettek közösen a barátaiddal. A 2 az 1-ben kialakítású grillsütő 2 különböző sütőlappal rendelkezik, és a csomag tartalmát képezi 8 raclette serpenyő, amelyek ideálisak sajtokhoz vagy különböző grillezett előételek elkészítéséhez. Működtetése rendkívül egyszerű, egy forgógomb segítségével történik és akár 1400 W teljesítmény elérésére is képes. A sütéshez csak minimális olaj hozzáadására van szükség, és s karbantartása is egyszerűen elvégezhető.  


Sencor grillsütők

Szeretsz nyáron a kertben, teraszon sütögetni? Miért hagynál fel vele a hűvös őszi vagy a fagyos téli hónapokban? Inkább készítsd el a kedvenc steakeket, csirkeszárnyakat vagy fűszeres sajtokat kényelmesen akkor amikor csak Te szeretnéd. A SENCOR grillsütők segítségedre lesznek ebben. A sütőlapok tapadásmentesek és akár mosogatógépben is probléma nélkül moshatók. A kontaktgrillek bármilyen ételhez alkalmazkodnak -legyen szó akár nagyobb szelet steakről, panniniról vagy zöldségekről. 


2 az 1-ben kialakítású sütőlap

A grill lapok könnyen és egyszerűen tisztíthatóak, továbbá kiváló minőségű tapadásmentes anyagból készültek az egyenletes grillezés érdekében. Sima felületű lapon finom grillzöldségeket készíthetsz, a bordázott felület pedig tökéletes választás különböző húsok grillezésére. A 8 raclette serpenyő alkalmas nagyobb grillezésekre, ahol minden vendég megsütheti a saját ételét. A serpenyőkben felmelegítheted például a sajtokat vagy apróbb ételeket, mint a gomba. A készülék legfőbb előnye, hogy a Sencor elektromos raclette grillsütő, minden felülete (sütőlapok és serpenyők) tapadásmentes bevonattal rendelkeznek. Néhány csepp olaj elegendő az elkészítéshez, és így egészséges grillezett ételek készülhetnek el.


Tippek a helyes raclette grillezéshez

Azok számára, akik még nem találkoztak a raclette kifejezéssel, szeretnénk néhány információt megosztani velük. A Raclette egy svájci, keményebb zsírosabb típusú sajt, amelyről a helyi hagyományos ételt neveztek el. Csak a sajtot kell felmelegíteni, majd tetszés szerint lehet tálalni akár burgonyával, kenyérrel, zöldségekkel, gombákkal, szárított vagy füstölt húsokkal. A Sencor elektromos raclette grillsütő segítségével melegítsd fel a sajtot olyan állagúra, hogy egy spatulával ki lehessen venni a serpenyőből. Fontos, hogy a sajtot ne hagyjuk túl sokáig a serpenyőben, mert megéghet és ezáltal kellemetlen íze lesz. Természetesen, szinte bármilyen zsírosabb sajtkészítménnyel lehet próbálkozni. 


Tisztítás gyorsan, egyszerűen

Mivel a Sencor abszolút mindenre gondol, így az elektromos raclette grill, könnyen tisztítható és karbantartható. A kikapcsolt, langyos hőmérsékletű grillsütőt, papírszalvéta segítségével szabadítsd meg az ételdaraboktól. A grill lapokat minden használat után alaposan öblítsd le, csak puha ruhával és semleges konyhai tisztítószerrel. Az edények eredeti formájának megőrzése érdekében, kézmeleg vizet használj és kerüld a durva felületű szivacsok használatát. 
Grillsütők

Műszaki paraméterek

Grill típusa Elektromos
Grillező felület Kombinált
Grillező lap Kombinátl
RACLETTE kiegészítő 8
Teljesítmény (W) 1 400 W
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Raclette serpenyő
SBX 100
Raclette serpenyő
Kompatibilis az SBG 0260BK készülékkel
Raclette spatula
SBX 101
Raclette spatula
Kompatibilis az SBG 0260BK készülékkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás