Grillsütők

SBG 0260BK Raclette grill

 • 2 az 1 -ben kialakítású sütőlap
 • 8x raclette serpenyő spatulákkal 
 • Speciális tapadásmentes bevonat 
Szervezzen grill partit az otthonába! A Sencor SBG 0260BK elektromos raclette grillsütőjével, igazi grillezett gasztronómiai finomságokat készíthetnek közösen a barátaikkal. A 2 az 1-ben kialakítású grillsütő 2 különböző sütőlappal rendelkezik, és a csomag tartalmát képezi 8 raclette serpenyő, amelyek ideálisak sajtokhoz vagy különböző grillezett előételek elkészítéséhez. Működtetése rendkívül egyszerű, egy forgógomb segítségével történik és akár 1400 W teljesítmény elérésére is képes. A sütéshez csak minimális olaj hozzáadására van szükség, és s karbantartása is egyszerűen elvégezhető.  


Sencor grillsütők

Szeret nyáron a kertben, teraszon sütögetni? Miért hagyna fel vele a hűvös őszi vagy a fagyos téli hónapokban? Inkább készítse el a kedvenc steakeket, csirkeszárnyakat vagy fűszeres sajtokat kényelmesen akkor amikor csak Ön szeretné. A SENCOR grillsütők segítségére lesznek ebben. A sütőlapok tapadásmentesek és akár mosogatógépben is probléma nélkül moshatók. A kontaktgrillek bármilyen ételhez alkalmazkodnak -legyen szó akár nagyobb szelet steakről, panniniról vagy zöldségekről. 


2 az 1-ben kialakítású sütőlap

A grill lapok könnyen és egyszerűen tisztíthatóak, továbbá kiváló minőségű tapadásmentes anyagból készültek az egyenletes grillezés érdekében. Sima felületű lapon finom grillzöldségeket készíthet, a bordázott felület pedig tökéletes választás különböző húsok grillezésére. A 8 raclette serpenyő alkalmas nagyobb grillezésekre, ahol minden vendég megsütheti a saját ételét. A serpenyőkben felmelegítheti például a sajtokat vagy apróbb ételeket, mint a gomba. A készülék legfőbb előnye, hogy a Sencor elektromos raclette grillsütő, minden felülete (sütőlapok és serpenyők) tapadásmentes bevonattal rendelkeznek. Néhány csepp olaj elegendő az elkészítéshez, és így egészséges grillezett ételek készülhetnek el.


Tippek a helyes raclette grillezéshez

Azok számára, akik még nem találkoztak a raclette kifejezéssel, szeretnénk néhány információt megosztani velük. A Raclette egy svájci, keményebb zsírosabb típusú sajt, amelyről a helyi hagyományos ételt neveztek el. Csak a sajtot kell felmelegíteni, majd tetszés szerint lehet tálalni akár burgonyával, kenyérrel, zöldségekkel, gombákkal, szárított vagy füstölt húsokkal. A Sencor elektromos raclette grillsütő segítségével melegítse fel a sajtot olyan állagúra, hogy egy spatulával ki lehessen venni a serpenyőből. Fontos, hogy a sajtot ne hagyjuk túl sokáig a serpenyőben, mert megéghet és ezáltal kellemetlen íze lesz. Természetesen, szinte bármilyen zsírosabb sajtkészítménnyel lehet próbálkozni. 


Tisztítás gyorsan, egyszerűen

Mivel a Sencor abszolút mindenre gondol, így az elektromos raclette grill, könnyen tisztítható és karbantartható. A kikapcsolt, langyos hőmérsékletű grillsütőt, papírszalvéta segítségével szabadítsa meg az ételdaraboktól. A grill lapokat minden használat után alaposan öblítse le, csak puha ruhával és semleges konyhai tisztítószerrel. Az edények eredeti formájának megőrzése érdekében, kézmeleg vizet használjon és kerülje a durva felületű szivacsok használatát. 

Jellemzők:

 • Akár 1400 W elérhető teljesítmény
 • 21 x 21 cm 2x méretű grillező felület
 • Állítható, forgógombos vezérlés
 • 8x raclette serpenyő, spatulával 
 • Hőálló fogantyúk 
 • Csúszásmentes lábak 

Technikai információk:

 • Feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50 Hz
 • Teljesítmény: 1400 W
 • Tápkábel hossz: 1,0 m
 • Nyílt grillező rendszer
Grillsütők

Műszaki paraméterek

Grill típusa Elektromos
Grillező felület Kombinált
Grillező lap Kombinátl
RACLETTE kiegészítő 8
Teljesítmény (W) 1 400 W
Szín FEKETE

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás