Rádiós ébresztőórák

SRC 136 WH Rádiós ébresztőóra

  • PLL FM rádió
  • Két ébresztési rendszer, ismételt ébresztéssel
  • Rádióval vagy hangjelzéssel történő ébresztés

A Sencor SRC 136W rádiós ébresztőóra stílusos megjelenésével praktikus kiegészítője lesz hálószobájának. Az óra többfunkciós, PLL FM rádió 20 kedvenc csatorna mentési funkcióval, szundi lehetőséggel és állítható fényerővel is rendelkezik. Hálózatról és akkumulátorról egyaránt működik. Választhat, hogy rádióműsorra vagy pedig egy beállított hangjelzésre szeretne ébredni, s a szundi funkció segítségével akkor sem lesz késésben, ha úgy dönt, hogy egy kicsit tovább szeretne az ágyban maradni.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 20 programhely áll a rendelkezésére, hogy kedvenc állomásait el tudja menteni.

„SZUNDI FUNKCIÓ” ÉS KETTŐS ÉBRESZTÉSI RENDSZER

A Sencor rádiós ébresztőórák az okostelefonok által közismerté vált szundi funkcióval lettek ellátva. Ha a beállított időpontban megszólal az ébresztő, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, csak nyomja meg az Ébresztés ismétlése gombot, és pihenjen tovább. Pár perccel később az ébresztő újra meg fog szólalni. Az egyes Sencor ébresztőórák két beállítható ébresztési idővel rendelkeznek. Amennyiben Ön vagy partnere más időben szeretne felkelni, csak egyszerűen állítsa be az egyik ébresztési időt az Ön, a másikat pedig partnere ébresztéséhez.

BEÉPÍTETT LED KIJELZŐ

A beépített 1,5 cm LED kijelző a pontos időn kívül megjeleníti Önnek a frekvencia tartományt. Lehetősége van a kijelző fényerejének különböző módon történő beállítására is.

Technikai információk:

  • Tápellátás: AC hálózat 230 V / 50Hz
  • Tartalék: 2 x 1,5 V típusú AA elem (nem tartozék)
  • Teljesítmény: 3,5W
  • Méretek: 46 x 124 x 130 mm
  • Tömeg: 360 g
Rádiós ébresztőórák

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 20
DAB+ Nem
Idő-kivetítés Nem
CD mechanika Nem
Ébresztőóra 2 ÉBRESZTŐ IDŐ
Időzített kikapcsolás Igen
Ismételt ébresztés Igen
Tápellátás Hálózat
Magasság 4,6 cm
Szélesség 12,4 cm
Mélység 13 cm
Tömeg 360 g
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás