Rádiós ébresztőórák

SRC 340 Rádiós ébresztőóra

  • Digitális időkijelzés és frekvencia-hangolás
  • Piros időkivetítés
  • PLL FM rádió 10 előválasztóval
12990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Az elegáns megjelenésű Sencor SRC 340 ébresztőóra praktikus kiegészítője lesz hálószobájának. A többfunkciós óra PLL FM rádióval rendelkezik, amely lehetőséget nyújt 10 kedvenc csatorna mentésére. Emellett szundi funkcióval és állítható fényerővel is ellátott. Az óra hálózatról és akkumulátorról egyaránt működik, így mindig megbízhatóan ébreszt Önt. A kompakt méretű készülék könnyedén személyre szabható, a kettős ébresztés és a hétvége funkció pedig lehetővé teszi, hogy csak akkor zavarja fel az óra, amikor valóban szüksége van rá. Választhat, hogy rádióműsorra vagy egy beállított hangjelzésre szeretne ébredni, és a szundi funkció segítségével nem lesz késésben, ha úgy dönt, hogy tovább szeretne pihenni.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner az egyik legnépszerűbb rádióvevő a piacon. Széles frekvenciatartományban, 87,5 és 108 MHz között működik, így lehetőséget nyújt a sokszínű rádióműsorok élvezetére. A kihúzható antenna könnyedén tárolható, és hosszabb hosszának köszönhetően kiváló vételt biztosít. Akár több programhelyre is elmenthet, hogy könnyen hozzáférhessen kedvenc állomásaihoz.

„SZUNDI FUNKCIÓ” ÉS KETTŐS ÉBRESZTÉSI RENDSZER

A Sencor rádiós ébresztőórák modern kialakítással és a népszerű szundi funkcióval rendelkeznek, amit már az okostelefonokról is ismerünk. Amikor az ébresztő megszólal a beállított időpontban, de még egy kis időre van szüksége az alváshoz, egyszerűen nyomja meg az "Ébresztés ismétlése" gombot, és folytathatja a pihenést. Néhány perc múlva az ébresztő újra jelentkezik. Az egyes Sencor ébresztőórák két beállítható ébresztési idővel rendelkeznek, így Ön és partnere is saját időben kelhet fel, könnyedén beállíthatva az ébresztési időket.

BEÉPÍTETT LED KIJELZŐ

A Sencor SRC 340 ébresztőóra beépített, 4,6 cm fehér megvilágítású LED kijelzővel rendelkezik, amely nemcsak a pontos időt mutatja, hanem megjeleníti a frekvencia tartományt és az aktuális dátumot is. Az óra három különböző módja lehetővé teszi a kijelző fényerejének beállítását, így könnyedén alkalmazkodhat az aktuális környezeti viszonyokhoz.

Technikai információk:

  • Tápellátás 230 V / 50 Hz vagy 1 x 3 V(CR-2032, az elem nem tartozék)
  • Fogyasztás: 5W
  • Méret: 180 x 100 x 75 mm
  • Tömeg: 455 g
Rádiós ébresztőórák

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 10
DAB+ Nem
Idő-kivetítés Igen
CD mechanika Nem
Ébresztőóra Igen
Időzített kikapcsolás Igen
Ismételt ébresztés Igen
Tápellátás Hálózat
Magasság (cm) 10 cm
Szélesség (cm) 18 cm
Mélység (cm) 7,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 455 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 1BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 2BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 2 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás