Férfi elektromos borotvák

SMS 0900BK Rezgőkéses férfi villanyborotva

  • Száraz borotválkozáshoz
  • Folyóvíz alatt elmosható (IPX6)
  • Csúszásgátló ergonomikus fogantyú
15 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
Az Ön tökéletes megjelenésének érdekében a Sencor elkészítette az SMS 0900BK borotvát, amelyet szakáll és haj igazítására, valamint száraz borotválkozásra terveztek. 2 egymástól függetlenül forgó borotvafejjel, valamint egy cserélhető tartozékkal rendelkezik a pajesz vagy a szakállvonal tökéletes nyírásához. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült éles pengék garantálják a szimmetrikus és sima borotválkozást, bőrirritáció nélkül. A gép csúcspontja a csendes, nagy sebességű motor, amely erős akkumulátorral együtt teljesítményével és változtatható töltési lehetőségeivel nyűgöz le. A 600 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátornak köszönhetően akár 90 percet is képes folyamatosan üzemelni, míg maga a töltés körülbelül 1,5 órát vesz igénybe. Az ergonomikusan kialakítás hozzájárul a kényelmes fogáshoz, és megakadályozza a készülék kicsúszását.

A rozsdamentes acél pengék professzionális munkát végeznek

Mint már említettük, a készülék 2 független borotvafejből áll, amelyek pengéi kiváló minőségű és tartós rozsdamentes acélból készülnek, és úgy tervezték, hogy gyengédek legyenek az Ön bőréhez. A Sencor az egyszerű karbantartás és a hosszú élettartam érdekében választotta ezt a minőségi anyagot. Ha a pengék elvesztik élüket, egyszerűen cserélje ki őket egy új borotvafejre.

Direct Drive technológia

A beépített Direct Drive technológia lehetővé teszi, hogy a gép lemerülés után is működjön, közvetlenül a hálózatra való csatlakoztatás után. Ez kiküszöböli a hosszas várakozást a teljes feltöltéshez. Meggyőzi Önt arról is, hogy ez a készülék valóban keményen tud dolgozni, hiszen egyszerre akár 90 percet is képes működni! Ebben a 600 mAh-s akkumulátorkapacitás is segít. A kellemes kezelhetőségét vezeték nélküli működése garantálja, ráadásul 1,5 óra alatt újratölthető.

Beépített LED működésjelzők

A működésvezérlő gomb alatt található praktikus LED kijelző, több ikonon keresztül minden információról időben tájékoztatást ad. Mindig tisztában lesz az akkumulátor aktuális állapotáról, de még arról is, ha meg kell tisztítania a borotvafejet vagy a tartozékot. Az időadatok numerikus formában mutatják az akkumulátor fennmaradó kapacitását, a lakat szimbólum jelzi Önnek, ha a készülék le van zárva. Ez a biztonsági zár funkció védelmet nyújt a mozgás közbeni spontán bekapcsolódás ellen – különösen ideális a biztonságos szállításhoz vagy tároláshoz.

A titánréteggel ellátott vágófej precízen működik

A megjelenés tökéletesítéséhez szükséges apróbb és részletgazdagabb módosításához a csomagban található kivehető oldalvágó fej szolgál. A pajesz, szakáll vagy kisebb szőrszálak vágása teljesen az ő szakterülete. A titánbevonatú penge precíz vágást és hosszú élettartamot garantál.

Vízálló kialakítás

A borotva teljes teste vízálló kialakítású, így folyó víz alatt kényelmesen tisztítható. További előnyei közé tartozik az ultracsendes nagysebességű motor, a könnyű kialakítás és a hosszú élettartalmú akkumulátor.

Csomag tartalma

  • Borotva
  • Borotvafej
  • Pajesz, kontúr fej
  • Tisztító kefe
  • Micro USB töltőkábel
Férfi elektromos borotvák

Műszaki paraméterek

Borotva mechanizmus Rezgőkéses
Tápellátás Hálózat/Akku
Cserélhető fülilleszték
Töltési idő 90 min
Üzemóra (akku) 90 min
Rendeltetés Bajusz
Mosható Igen
Nedves borotválás Nem
Hajnyíró Igen
Vízálló Igen
Töltés jelző Igen
Magasság (cm) 15,8 cm
Szélesség (cm) 6,5 cm
Mélység (cm) 4,7 cm
Tömeg 164 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Pót borotvafej
SMX 012
Pót borotvafej
Kompatibilis a Sencor SMS 0900BK borotvával
 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás