SRM 3150SS Többfunkciós rizsfőző

  • Ideális 1200 g rizs elkészítésére
  • 11 speciális főzőprogram
  • 24-órás időkapcsoló
Archivált termék
Nem elérhető
1
/
2
Intuitív és egyszerű működtetés
A digitális kijelzőn beállíthatja az összes főzési funkciót és módot. A vezérlőpulton intuitív ikonok találhatók, amelyek 11 előre beállított főzési program beállításához kínálnak. Egyszerű, gyors és gyakorlatilag munkamentes. A még kényelmesebb felhasználás érdekében csuklós kialakítású fedéllel lett felszerelve, ergonomikus fogantyúval.
2
/
2
Előre telepített programok
A 11 automata programmal sok főzésről gondoskodhat anélkül, hogy be kellene kapcsolni a tűzhelyet vagy a sütőt. Három mód áll rendelkezésre a rizs főzésére, két mód a lassú főzésre magasabb és alacsonyabb hőmérsékleten egyaránt, párolhat a gőzkosárral, levest főzhet, de készíthet zabpelyhet vagy gyors húsételeket is. Akár főtt étel is várhatja otthonába a munka után!

A Sencor SRM 3150SS egy speciális elektromos főzőedény rizs készítésére. Bármilyen típusú rizs elkészítésére kiválóan alkalmas a normál fehér rizstől, a különleges sushi rizsig. A készülék a gőz segítségével készíti el a rizst, a készülék tetején kialakított nyíláson távozik a felesleges mennyiségű pára. A rizsfőző akár 700 W teljesítményt is elérheti, A rizsfőző folyamat végeztével a készülék automatikusan egy melegen tartó üzemmódba kapcsol, mellyel akár 6 órán keresztül is melegen tartható az elkészült rizs. Extra funkcióként megtalálható a digitális kijelző, a fokozatosan állítható 24 órás időzítő, valamint 11 különböző rizsfőzési program.

Az 1,5 literes kapacitás lehetővé teszi, hogy megfelelő adagok készítését

A nagyméretű edény kiváló minőségű tapadásmentes felülettel rendelkezik, amelyhez nem tapad a rizs vagy az élelmiszer, valamint egyenletes hőeloszlást biztosít az egyenletes ételkészítéshez. A 1,5 literes kapacitásnak köszönhetően akár 1,3 kg rizst készíthet el egyszerre a készülékkel.

Intuitív és egyszerű működtetés

A digitális kijelzőn beállíthatja az összes főzési funkciót és módot. A vezérlőpulton intuitív ikonok találhatók, amelyek 11 előre beállított főzési program beállításához kínálnak. Egyszerű, gyors és gyakorlatilag munkamentes. A még kényelmesebb felhasználás érdekében csuklós kialakítású fedéllel lett felszerelve, ergonomikus fogantyúval.

Előre telepített programok a könnyebb mindennapokért

A 11 automata programmal sok főzésről gondoskodhat anélkül, hogy be kellene kapcsolni a tűzhelyet vagy a sütőt. Három mód áll rendelkezésre a rizs főzésére, két mód a lassú főzésre magasabb és alacsonyabb hőmérsékleten egyaránt, párolhat a gőzkosárral, levest főzhet, de készíthet zabpelyhet vagy gyors húsételeket is. Akár főtt étel is várhatja otthonába a munka után! A legtöbb programnál akár 24 órára is be tudja állítani az időzítőt, és ha késne is, akkor sem kell attól tartania, hogy kihűl az étel. A program végén a készülék automatikusan átvált a KEEP WARM üzemmódba, ahol az ételt optimális hőmérsékleten tartja 6 órán keresztül.

További előnyei a készüléknek!

Rengeteg időt takaríthat meg! Minden programot és funkciót kezel anélkül, hogy különösebb segítségre lenne szüksége. Sőt, többfunkciós rizsfőzőként egészségesen készítheti el az ételeket! A minőségi kialakítás nem igényel hozzáadott zsírt vagy olajat. A lassú főzés intenzívebb ízt biztosít, a gőzben történő főzés pedig a legegészségesebb főzési mód, amely a tápanyagok maximális mennyiségét megőrzi.

Csomag tartalma

  • Rizsfőző készülék
  • Speciális rizses kanál
  • Rizs és víz mérőkanál
  • Rizs és víz mérőpohár
  • Gőzölőkosár
     
Elektromos edények és rizsfőzők

Műszaki paraméterek

Anyag Rozsdamentes acél
Belső felület Tapadásmentes felülettel
Kapacitás 1,5 l
Szín Rozsdamentes acél
Magasság (cm) 25 cm
Szélesség (cm) 27 cm
Mélység (cm) 29 cm
Tömeg 2 800 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás