Robotporszívók

SRV 3160TQ Robotporszívó

 • Akár 100 perces üzemidő egyetlen töltéssel
 • Sencor Smart Room funkció 
 • Sencor Home alkalmazással vagy távirányítóval vezérelhető
64 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Spóroljon időt a robotporszívó segítségével 

A Sencor SRV 3160TQ Easy Clean+ robotporszívó ideális választás fapadló, parketta, linóleum, padló csempe tisztítására. Bárki képes irányítani – a takarítást vagy közvetlenül a robotporszívón, vagy kényelmesen a távirányítóval kapcsolhatja be. A Sencor Smart Room funkció garantálja a porszívózni kívánt felület hatékony lefedését. Beállíthat egy 30 perces programot, amelyet követően a porszívó magától beáll a töltőállomásra, vagy használhatja az automatikus üzemmódot nagyobb területek takarítására. Mivel a magassága mindössze 7,5 cm, be tud menni a bútorok alá, és mivel nem túl széles, kiválóan közlekedik az akadályok között.

Sencor Home

Könnyítse meg életét a SENCOR okoskészülékekkel, amelyek a SENCOR HOME alkalmazással vezérelhetők. Egyszerűen töltse le a Google Play vagy az App Store áruházból, és kényelmesen irányítsa eszközeit távolról az irodából vagy a hétvégi házából. Nincs más dolga, mint megérinteni mobiltelefonja képernyőjét, és a Wi-Fi-re csatlakoztatott készülékek elindulnak, hogy elvégezzék Ön helyett a dolgukat.

Sencor Smart Room funkció 

A Sencor Smart Room funkció garantálja a porszívózni kívánt felület hatékony lefedését. Beállíthat egy 30 perces programot, amelyet követően a porszívó magától beáll a töltőállomásra, vagy használhatja az automatikus üzemmódot nagyobb területek takarítására. Mivel a magassága mindössze 7,5 cm, be tud menni a bútorok alá, és mivel nem túl széles, kiválóan közlekedik az akadályok között. Töltsön több időt azzal amit szeretne, csinálni, a robotporszívó elvégzi a munkát Ön helyett.  

Nem kell félni nem esik le a lépcsőről

Nem kell félni nem esik le a lépcsőről a beépített intelligens infravörös érzékelők időben figyelmeztetik a porszívót az esetleges akadályokról. Nem jelent problémát akár 1 cm magasságú küszöbön történő áthaladás sem. 

A lakásban található különböző akadályok

A készülék elején egy félkörös úgynevezett rugós lökhárító került felszerelésre, és ha akadályba ütközne, akkor halkan lepattan róla és megkerüli. Bármilyen felületen hatékony mozgást érhet el a motorizált gumikerekeknek köszönhetően, amellyel védi a padló felületét az esetleges karcolódások ellen. Amennyiben olyan akadállyal találkozik, amivel nem tud megbirkózni a készülék, akkor a hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót. 

Az oldalkefék lehetővé teszik, hogy nehéz helyek tisztítását is

Aggasztja a sarkokban, a falak mentén vagy a bútorok körüli szennyezettség? A robotporszívó az oldalkefék segítségével még a nehezen elérhető helyeket is tisztává varázsolja. A hatékony forgási rendszer a központi szívónyíláshoz vezeti el az összegyűjtött szennyeződéseket, amik végül a portartályba kerülnek.

Porszívóz, felmos, egyszerű karbantartás mellett

A robotporszívóval való takarítás, szinte már gyerekjáték. Otthonában felporszívózza és akár fel is mossa a padlót. Csak egyszerűen rögzítse az antisztatikus portörlőt az alsó részhez, és már indulhat is a munka! A portörlő száraz és nedves törléshez is használható a még jobb eredmény érdekében. Nem feledkeztünk meg a szőnyegekről sem! Csak vegye le az oldalkeféket, és a porszívó segítségére lesz az alacsony szőnyegek tisztításában. A portartály könnyen eltávolítható, és nem igényel porzsák kezelést, egyszerűen ütögesse ki a szennyeződést és öblítse át. A távirányítón be lehet állítani a felmosás intenzitását és a szívóteljesítményt.

Akár 100 perces üzemidő egyetlen töltéssel

Teljesen feltöltött állapotban akár 100 percen keresztül is képes porszívózni otthonát a nagy kapacitású - 2600 mAh Li-lon - akkumulátornak köszönhetően, amely egy erős adapterrel viszonylag rövid idő alatt feltöltődik. Ha az akkumulátor szintje alacsony, akkor a készüléken elkezd pirosan villogni a jelzőfény, automatikusan leáll, és akusztikus hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót, hogy újra kell tölteni. 


Csomag tartalma

 • Robotporszívó
 • Töltőállomás
 • Mop toldalék
 • 3x textil huzat
 • Távirányító
 • 2x AAA elem
 • 2x tartalék oldalsó forgó kefe
 • Hálózati adapter
 • 1x tartalék HEPA szűrő
 • 1x tartalék molitan szűrő
 • Tisztítókefe
Robotporszívók

Műszaki paraméterek

Alkalmazás Igen
Nedves mop
Akkumulátor üzemideje 100 min
Programok száma 3
Dokkoló állomás
Szín Fekete
Magasság (cm) 7,5 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Akkumulátor
SRX 3101
Akkumulátor
Kompatibilis a Sencor SRV 3150OR, SRV 3160TQ  SRV 4550WH robotporszívókkal
 
Mop feltét
SRX 3102
Mop feltét
Kompatibilis a Sencor SRV 3150OR, SRV 3160TQ SRV 4550WH  modellekkel
 
Oldal kefe
SRX 3103
Oldal kefe
Kompatibilis a Sencor SRV 3150OR, SRV 3160TQ​ modellekkel SRV 4550WH
 
Szűrő
SRX 3104
Szűrő
Kompatibilis a Sencor SRV 3150OR, SRV 3160TQ  SRV 4550WHmodellekkel
 
Központi kefe
SRXD 3105
Központi kefe
Kompatibilis a Sencor SRV 3150OR, SRV 3160TQ SRV 4550WH modellekkel
 
Mop tartozék
SRXD 3106
Mop tartozék
Kompatibilis a Sencor SRV 3150OR, SRV 3160TQ SRV 4550WH robotporszívókkal
 
2 az 1-ben tartály
SRXD 3107
2 az 1-ben tartály
Kompatibilitás a Sencor SRV 3150OR, SRV 3160TQ SRV 4550WH  modelekkel
 
Távirányító
SRXD 3109
Távirányító
Kompatibilis a Sencor SRV 3150OR, SRV 3160TQ modelekkel
 
Töltőállomás
SRXD 3110
Töltőállomás
Kompatibilis a Sencor  SRV 3150OR, SRV 3160TQ  SRV 4550WH modelekkel
 
Adapter
SRXD 3111
Adapter
Kompatibilitás: SRV 3150OR, SRV 3160TQ SRV 4550WH robotporszívókkal
 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás