Rúd-, és álló porszívók

SVC 7315TI Rúdporszívó 2 az 1-ben

  • Digitális 150 W -os hosszú élettartamú motor
  • Kiváló hatékonyságú, Li-Ion akkumulátor 14,8 V teljesítménnyel és 2200 mAh kapacitással
  • Az üzemidő akár 30 perc

A Sencor SVC 7315TI akkumulátoros 2 az 1-ben kialakítású rúdporszívó kiváló segítőtárs a kényelmes és tökéletes takarításhoz. A készülékbe épített 150 W-os digitális motor garantálja szinte az összes padlótípus hatékony porszívózását. A készülék könnyű és egyszerűen működtethető, amelynek köszönhetően a nehezen hozzáférhető vagy magas helyek is könnyedén takaríthatók. A LED lámpával ellátott szívófejjel a sötét helyek is kényelmesen és egyszerűen porszívózhatók.

INNOVATÍV DIGITÁLIS MOTOR 150 W

A kevesebb forgó és kopó alkatrész garantálja a hosszabb élettartamot. A nagy teljesítményű, 14,8 V-os Li-ion, 2200 mAh kapacitású akkumulátor akár 30 perces üzemidőt és rövid 4,5 órás töltési időt biztosít.

HEPA SZŰRÉS

A háromszintű ciklon HEPA szűrőrendszer tökéletesen tiszta levegőt biztosít a porszívóból távozó levegőnek. A HEPA szűrő nagyon hatékony és elfogja a legkisebb por- és allergének részeket, könnyen mosható, tisztítható és visszahelyezhető. Hasonlóképpen, nem kell gondolkodnia egy cserélhető porzsák vásárlásáról! A 0,2 literes kivehető portartály bármikor egyszerűen elmosható. Ráadásul a porzsák nélküli működéssel kíméli környezetet a szintetikus anyagoktól és egyben a pénztárcáját.

KIVEHETŐ KÉZI PORSZÍVÓ

Az ultrakönnyű (csak 0,875 kg-os) levehető kézi egység görgőkkel van felszerelve, amelyek hihetetlenül egyszerűvé teszik a felületeken való mozgást. A praktikus kiegészítők lehetővé teszik a por és szennyeződés eltávolítását a bútorokról, kárpitokról, az autó belsejéről és a nehezen elérhető helyekről. A HEPA ciklon szűrőrendszer a legkisebb porrészecskéket is felfogja.

3 SZÍVÓTELJESÍTMÉNY FOKOZAT

Igény szerint három teljesítményszint közül választhat. Normál takarítás üzemmódban a porszívó akár 30 percig is üzemel. A nagyteljesítményű üzemmód nagyobb szennyezési szintekhez használható. A turbó üzemmód erősen szennyezett felületek intenzív tisztítására alkalmas, a teljesítmény rövid időre maximálisra nő.

Fedezze fel a LED világítás előnyeit

A LED világításnak köszönhetően megvilágíthatja az apró szennyeződéseket és a finom port. A LED világítótest stratégiailag a szívófej közepén lett elhelyezve, amely így megfelelő területet tud megvilágítani. A független motorral ellátott forgókefe kiváló eredményt biztosít bármilyen típusú padlón, és javítja a szőnyegekről származó szennyeződések felszívását. A 360°-os technológia lehetővé teszi a hozzáférést minden sarokhoz a padlótól a mennyezetig.

 
TARTOZÉKOK
1. KOMBINÁLT KÁRPIT- ÉS PORKEFE
2. RÉSTISZTÍTÓ FEJ
 
Rúd-, és álló porszívók

Műszaki paraméterek

Porzsák nélküli
Zajszint 86 dB
Tápellátás Akku
Nedves mop
Kialakítás 2 in 1
HEPA szűrő
Mikro szűrő
Mosható kimeneti szűrő
Szűrő eltömődés jelzés
Turbo-kefe Nem
Akkumulátor üzemideje 30 min
Akkumulátorok száma 1
Teljesítményszabályozás
Tasak/edény űrtartalma 0,2 l
Fali tartó

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

HEPA szűrő készlet
SVX 7301HF
HEPA szűrő készlet
Kompatibilis a Sencor SVC 7315TI modellel
Pót akkumulátor
SVX 7302
Pót akkumulátor
Kompatibilis a Sencor SVC 7315TI modellekkel

 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás