Vissza HD televíziók
HD televíziók

SLE 32S602TCS SMART televízió

  • SMART NETFLIX
  • A kijelző képátlója 80 cm (32"), HD Ready
  • HD DVB-T/T2/C/S/S2 tuner
Archivált termék
Nem elérhető
Élvezze a különböző filmeket, sorozatokat a Sencor SLE 32S602TCS tv készülék segítségével akár HD Ready felbontásban. Hozza létre saját moziját az otthonában. A Sencor HD Ready tv készüléke rendkívül éles és részlet gazdag képeket biztosít. A kiemelkedő designnak köszönhetően bármelyik szobába beilleszthető, s akár egyszerűen a falra is szerelhető.  Csatlakoztassa adathordozóját a tv készülékhez és nézzen videókat, hallgasson zenéket vagy tekintse meg az emlékezetes pillanatokat tartalmazó fotóit egyszerűen.

Smart funkció

A Sencor SLE 32S602TCS készülék különböző smart funkciókkal lett felszerelve. Beépítésre került a könnyebb és felhasználóbarát vezérlés érdekében a Netflix, Youtube és Bolt applikációk. A stabil működtetést HbbTV, Wi-Fi modul (2,4 GHz), DLNA támogatás, Wireless Display garantálja Önnek. 

DVB-T2 VÉTELI LEHETŐSÉG

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A Sencor SLE 32S602TCS tv készülék a következő jelek vételére alkalmas DVB-T2 (H.265, max. 1920 × 1080/60p) / DVB-T / DVB-C / DVB-S2 (Skylink FastScan hangolás) / PAL/SECAM BG/DK/I/L/L'. Ez elég széles kínálat, amely biztosítja, hogy Ön is megtalálja a megfelelőt. 

Minden a részleteken múlik

A készülék 32” (azaz 80 cm) képátlójához egy 1366 x 768 pixeles HD Ready felbontás társul. A széles 178° betekintési szög, mellett fontos megemlíteni a 220 cd/m² fényerőt, 6,5 ms válaszidőt, valamint a Digitális fésűszűrőt DCF és a Dinamikus zajelnyomó DNR funkciót. A két beépített hangszóró teljesítménye 2x 5 W és persze nem hiányozhatnak a hangszínszabályozó módok sem. Számos extra funkcióval találkozhat időeltolási funkció, vagy a több nyelvű menürendszer a magyar nyelvet is beleértve, EPG műsorkalauz, a teletext, az időzítő funkció, a Hotel mód vagy akár a véletlen elállítódásokat megelőző gyermekzár is. 

Csatlakozók, amelyekkel összeköthető a tv készülék

A Sencor tervezői gondoltak mindenféle készülékre, amely csak összeköthető a tv készülékkel. Ennek köszönhetően számtalan csatlakozó került kialakításra a készülék hátoldalán. Többek között megtalálható, 2× HDMI (1xARC), Mini AV in, RJ45, koaxiális kimenet, 2x USB 2.0 (5 V ⎓ 0.5 A), fülhallgató jack és a CI+ interfész is helyett kapott. Az USB csatlakozó segítségével videókat, filmeket, képeket játszhat le MKV, AVI, MP4, MOV, XviD, MP3, AAC, WAV, JPEG, JPG, TXT formátumokban. Lehetősége nyílik USB tárolóra történő felvételre is.

VESA kompatibilitás

A VESA adat megadja a lyuktávolságot – vagyis a készülék hátoldalán lévő szerelőnyílások függőleges és vízszintes távolságát – és meghatározza, milyen típusú tartó vagy állvány használható az adott készülékhez. A Sencor SLE 23S602TCS smart készülék 100 x 100 VESA kompatibilitással rendelkezik. A készülék teljes mérete – állvánnyal - 729 x 477 x 182 mm, amihez 3,6 kg súly társul. 
HD televíziók

Műszaki paraméterek

Energia osztály F
Smart TV Igen
Képernyő típus LED
Képátló inch-ben 32 "
Képátló cm-ban 80 cm
Felbontás HD READY 1366x768
Válaszidő 6,5 ms
DVB-T földi TV tuner DVB-T/T2 HEVC
Kábel TV tuner (DVB-C) DVB-C
Műholdas tuner DVB-S DVB-S/S2
2D/3D konverzió
USB 2 x
Látószög 178°/178°
DLNA Igen
CI foglalat Igen
Fülhallgató csatlakoztatása Igen
HDMI-portok száma 2
Magasság (cm) 47,7 cm
Szélesség (cm) 72,9 cm
Mélység (cm) 18,2 cm
Méretek állvány nélk.(MxSzxMé) 43x73x9 cm
Tömeg 3,6 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Információs lap /HU/
Information sheet /EN/
Energia címke
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás