Vissza Asztali számológépek
Asztali számológépek

SEC 350 Asztali számológép

  • 8 karakteres LCD kijelző 
  • 3 kulcsos memória
  • Kettős áramellátás
2190 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SEC 350/8 praktikus asztali számológép univerzális segédeszközként használható. Fő előnye a 8 számjegyű LCD kijelző, amely lehetővé teszi a kényelmes munkát és a számjegyek jó láthatóságát. A számológép változó jelekkel (+/-), négyzetgyök számítási lehetőséggel, háromgombos független memóriával és százalékszámítási, funkciókkal, ezres helyiérték elválasztóval is rendelkezik. A kettős áramellátó rendszer (napelem és akkumulátor) biztosítja a megbízhatóságot az automata kikapcsolási funkció a hosszú élettartamot garantálja. A SEC 350/8 méretét tekintve 128 x 92 x 29 mm, amelyhez 100 g súly társul.

Asztali számológép

Az asztali számológépekkel gyorsan elvégezhetők különböző egyszerű számítások. Elegáns és egyszerű megjelenés miatt irodai és üzleti használatra egyaránt kiválóak.

Mit tud egy asztali számológép?

Az asztali számológépek mindig kéznél vannak és az alapvető műveleteket gyorsan el lehet végezni velük. A nagyméretű kijelzőről könnyen és pontosan olvasható le a számolt eredményt. Mivel könnyű használni őket, kiválóak könyveléshez és pénztári munkához. Használhatod őket otthon is, a mindennapos gyors számításokhoz.
Asztali számológépek

Műszaki paraméterek

Számológép típus ASZTALI
Független memória Igen
Pontok száma 8
ADÓ számítás
Tápellátás Duální
Valutaváltó
Időszámítás
Ellenőrző és javító funkció
Kerek funkció
Magasság (cm) 12,8 cm
Szélesség (cm) 9,2 cm
Mélység (cm) 2,9 cm
Szín Fekete
Tömeg 100 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás