Szájzuhanyok

SOI 1102TQ Szájzuhany

 • Cserélhető fejek a szájüreg tökéletes tisztításához
 • Masszírozza és regenerálja a fogínyt, biztosítja a jobb vérellátást
 • A víz a nehezen hozzáférhető helyekre is eljut
Archivált termék
Nem elérhető
1
/
10
Szájzuhany a Sencortól
Gondoskodik arról, hogy a fogai még szebbek, egészségesebbek, fehérebbek legyenek. Szájzuhanyként nehezen elérhető fogközök közül is eltávolítja a lepedékeket. Rendszeres használatával ideális partner az íny- és fogágygyulladás megelőzésében.
2
/
10
És valójában hogyan dolgozik?
A vízsugarat percenként többször pulzálja, hogy intenzív fog- és ínyöblítést érjen el, ami nem irritáló és egyben maximálisan hatékony. Három előre beállított móddal kényelmesen szabályozható a vízhozam, mellyel az optimális eredmény érhető el!
3
/
10
Az elérhető üzemmódok a következők:
1. NORMÁL
2. PUHA
3. PULSE, amely kényelmesen tájékoztat az akkumulátor állapotáról is
4
/
10
A csomagban 5 különböző fej található
A Sencor nem sajnálta a kiegészítőket! Öt cserélhető tartozékkal öt különböző funkcionális tisztítást tud elvégezni. Még az időt sem kell nézni! Pontosan két percig ápolja a szájüregét, majd automatikusan kikapcsolja magát. Hát nem nagyszerű?
5
/
10
Szabványos szájzuhanyfej
A rendszeres, normál napi tisztítást teszi lehetővé.
6
/
10
Fogszabályozó tisztító
Tökéletesen tisztítja a rögzített fogszabályzót, fogsort, de a nehezen elérhető helyeket is.
7
/
10
Nyelvtisztító tartozék
A rossz lehelet megelőzése érdekében fontos a tiszta nyelv és a szájüreg, ezért van egy speciális tartozék az extra ápolás érdekében.
8
/
10
Tartozék a mélyedések tisztításához
Nagyszerű a nehezen elérhető vagy érzékenyebb területek tisztításához, a fej segítségével még hatékonyabb lesz a tisztítás!
9
/
10
Tartozék az orrüreg tisztításához
Az orröblítéshez már nem kell edényt keresni, csak egyszerűen tegye fel a tartozékfejet és gond nélkül kiöblítheti az orrát a pollentől, portól stb.
10
/
10
Tökéletesen átgondolt kialakítás a kényelmes használathoz!
Van egy nagy, kivehető felső és alsó töltési lehetőséggel rendelkező tartály, mely maximum 150 ml vízzel vagy oldattal tölthető fel. Nem csak könnyű, de ergonomikusan is formázott, így minden kézbe tökéletesen illeszkedik.

A Sencor SOI 1102TQ szájzuhany hatékonyan eltávolítja a baktériumokat és az ételmaradékokat a fogak közül. Biztosítja a száj higiéniáját, tisztítja és masszírozza az ínyt a jobb vérellátásért. Remekül funkcionál a fogselyem helyettesítéseként is. Sokkal hatékonyabban eltávolítja a lepedéket a fogakról, mint a hagyományos fogkefe és akár 1400 percenkénti impulzusra is képes. Fogszabályozó és foghíd tisztításhoz is használható. A folyamatos használatával megelőzhető a fogínysorvadás, a fogkő képződés, a fogszuvasodás és a kellemetlen szájszag is.

1400 impulzus, 10 különböző fokozat

A vízsugárral percenként akár 1400 impulzust generálhat a fogak és az íny intenzív öblítéséhez, ami nem irritál és maximálisan hatékony. 3 lépésben szabályozhatja a vízáramlását az optimális eredmény elérése érdekében. Az erősség minden egyes változásával a nyomás erőssége is változik, ami akár 620 kPa-t is elérhet. Az öblítés mértékének beállítási lehetőségének köszönhetően kiválóan alkalmas tapasztalt és kezdő felhasználók számára egyaránt.

 • Regular – a mindennapos tisztításhoz
 • Soft – az érzékenyebb helyek tisztításhoz
 • Pulse – a fogíny masszírozásához és vérkeringés javításához

 

4 cserélhető tartozék a csomagban

A hasonló kategóriájú szájzuhanyoktól eltérően, a készülékhez 4 különböző típusú, egyszerűen cserélhető tisztítófej került a csomag alaptartozékába. A cserélhető fejek szinte minden elvárható igényt kielégítenek, a szájzuhanyok funkcionalitása terén. A készülékbe egy időkapcsoló került beépítésre, amely az automatikus kikapcsolásig 30 másodpercenként rövid időre kikapcsol, hogy figyelmeztesse Önt, hogy a tisztítást a fogsor másik részére át kell helyezni. Ezzel a funkcióval igyekszik biztosítani, a „4 részre” osztott fogsor egyenletes megtisztítását.

 • Szabványos tartozék – ideális a normál tisztításhoz, eltávolítja a baktériumokat a fogak, valamint a fog és a fogíny közül
 • Fogszabályozó tisztító - fogszabályozó viselése esetén, illetve foghidak tisztításához használható
 • Nyelvtisztító tartozék - a nyelv és a szájüreg belső felületének a tisztításhoz, eltávolítja a baktériumokat, az ételmaradékokat, és az elhalt sejteket a nyelv felületéről
 • Mély tisztító - a nehezen hozzáférhető vagy érzékeny helyek tisztításához, a speciális kialakítás alacsonyabb nyomás esetén is garantálja a tisztítás minőségét
 • Orrüreg tisztító - por, virágpor és különböző pollenek az orrüregből történő eltávolításához

Kompakt kialakítás, 150 ml-es maximális kapacitás

A tartálynak köszönhetően nem csak erősebb, de hatékonyabb működést biztosít. Kiválóan illeszkedik egy kisebb fürdőszobába is. A kényelmes kezelés is fontos! Könnyű, ergonomikus fogantyújával tökéletesen illeszkedik férfi és női kézbe egyaránt a 360°-os forgófejjel a száj minden részéhez könnyen hozzáférhet.

Csomag tartalma:

 • Szájzuhany víztartállyal
 • 2x különböző tisztítófej
Szájzuhanyok

Műszaki paraméterek

Tápellátás Elem
Üzemelési idő 56 min
Sebességfokozatok száma (fokon) 3
Szájzuhany
Speciális tartozékok Igen
Magasság (cm) 27,5 cm
Szélesség (cm) 5,6 cm
Mélység (cm) 7,3 cm
Tömeg 265 g
Funkciók száma 3
Szín Türkiz

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

Szájzuhany tartozék
SOX 005
Szájzuhany tartozék
Kompatibilis a Sencor SOI 1x szájzuhannyal
Szájzuhany tartozék
SOX 006
Szájzuhany tartozék
Kompatibilis a Sencor SOI 1x szájzuhannyal
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás