Hajvágók, testszőr nyírók

SHP 3500BL Hajnyíró

  • Vezetékes és vezeték nélküli használat
  • Extra csendes nagysebességű motor
  • Élhosszúság 28 mm
6490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SHP 3500BL hajnyíró készülék kiválóan alkalmas a haj vagy a szakáll formázására, igazítására. Fésűs feltét nélkül használható hajnyíráshoz, de a nyírás magasság állítható 0,5 és 10 mm közötti tartományban. A hosszabbító kiegészítőfej nélkül a nyakon lévő kis szőrszálak is eltávolíthatók. Akkumulátorról és hálózatról egyaránt használható. A töltöttség szintet a beépített LED töltésjelző mutatja. A készülék egy extra csendes magas fordulatszámú motorral, ki/be kapcsoló gombbal, és ergonómikus markolattal rendelkezik, mely utóbbi megakadályozza, hogy kicsússzon a kézből.

Biztonságos használat

Fejlesztéskor fontos szempont a kényelmes használat figyelembevétele. A hajvágó készülékeinket úgy terveztük, hogy megakadályozza a hajszálak a vágópengék közé szorulását, így biztosítva a pontos precíz működést.

Hosszúság beállítás egyszerűen

A készülék típusától függetlenül, a Sencor hajvágók hosszúságának beállítása rendkívül egyszerűen végezhető el. Legyen az manuális vagy digitális módon történő beállítás. Az SHP 3500BL hajnyíró egy 28 mm szélességű, rozsdamentes acélból készült vágófejjel rendelkezik, valamint a csomagban egy darab különböző hosszúságot biztosító feltétet fog találni.

Fésűs feltét

A fésűs feltét cseréje rendkívül egyszerű módon elvégezhető. Egyszerűen csúsztassa a feltétet a vágófejhez és készen is van. Az eltávolítása hasonló módon végezhető el. A csomagban egy darab különböző mérethez tartozó feltétet talál, ami 10 mm hosszúságú vágására szolgál. A fésűs feltét nélkül van lehetőség hajvágásra, amely 0,5 – 10mm közötti hosszúságot biztosít, amit egy forgókapcsolós rendszer segítségével választhat ki.

Beépített akkumulátor

A készülék működést egy beépített 3,7 V 500 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor biztosítja. Egy töltéssel akár 60 percen keresztüli folyamatos munkavégzés biztosított. A beépített gyorstöltő technológiának köszönhetően, az akkumulátor akár 2,0 óra alatt teljesen feltölthető, ez négyszer gyorsabb, mint a hagyományos hajnyírók esetén. Az akkumulátor kapacitásáról egy LED töltöttség jelző gondoskodik.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHP 3500BL hajnyíró teljes mértékben biztonságos eszköz. A készüléket úgy terveztük meg, hogy nem lehet a veszélyes feszültségű elektromos részekhez hozzáérni. A készülék azonban nem rendelkezik folyó vagy fröccsenő víz elleni védelemmel. A víz a készülékbe folyhat, ami a készülék károsodáshoz vezethet. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.

Csomag tartalma

  • Hajnyíró készülék
  • 1x különböző hosszúságot biztosító feltét
  • Olaj
  • Tisztító ecset
  • Töltő
Hajvágók, testszőr nyírók

Műszaki paraméterek

Tápellátás Hálózat/Akku
Cserélhető fülilleszték Igen
Tartozékok száma 1
Rendeltetés Haj
Mosható Nem
Hosszúságbeállítások száma 20
Beállítási tartomány 0,5-10
Karbantartást nem igényel Nem
Üzemóra (akku) 60 min
Magasság (cm) 16,5 cm
Szélesség (cm) 5 cm
Mélység (cm) 3,7 cm
Szín Kék
Tömeg 120 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás