Hajvágók, testszőr nyírók

SHP 4302RD Hajnyíró

  • Vezetékes és vezeték nélküli működés
  • Extra csendes nagysebességű motor
  • LED töltésjelző
Archivált termék
Nem elérhető
1
/
3
Fedezze fel az előnyeit
Készítse el frizuráját, igazítsa meg szakállát anélkül, hogy fodrász / borbély szolgáltatását kellene igénybe vennie, így saját otthonába egyszerűen elkészítheti. A nagy sebességű motorral felszerelt készülék ideális szinte minden hajtípushoz. A gyönyörű kék ​​dizájn már első pillantásra megragadja a tekintetet. Ami az akkumulátor illeti, akár 50 percig is működik egyetlen töltéssel.
2
/
3
1 - 8 mm közötti hosszúság
Kiváló minőségű, 35 mm széles, rozsdamentes acél penge gondoskodik hajvágásról, és még a szakállát is könnyedén megigazíthatja, a tartozékok gyakori cseréje nélkül. Egyszerűen beállíthatja a kívánt vágási magasságot a forgó szabályozón egyetlen tartozékkal vagy anélkül.
3
/
3
Tökéletesen illeszkedik
A készülék kialakításakor fontos szempont volt az ergonómia. Minden kézbe jól illeszkedik, csúszásmentes felülettel lett borítva,  így biztos fogás garantálja a tökéletes és precíz vágást.
A Sencor SHP 4302RD hajnyíró készülék kiválóan alkalmas a haj vagy a szakáll formázására, igazítására. Fésűs feltét nélkül használható hajnyíráshoz, de a nyírás magasság állítható 1 és 8 mm közötti tartományban. A hosszabbító kiegészítőfej nélkül a nyakon lévő kis szőrszálak is eltávolíthatók. Akkumulátorról és hálózatról egyaránt használható. A töltöttség szintet a beépített LED töltésjelző mutatja. A készülék egy extra csendes magas fordulatszámú motorral, ki/be kapcsoló gombbal, és ergonomikus markolattal rendelkezik, mely utóbbi megakadályozza, hogy kicsússzon a kézből.

Hosszúság beállítás egyszerűen

A készülék típusától függetlenül, a Sencor hajvágók hosszúságának beállítása rendkívül egyszerűen végezhető el. Legyen az manuális vagy digitális módon történő beállítás. Az SHP 4302RD hajnyíró egy 35 mm szélességű, rozsdamentes acélból készült vágófejjel rendelkezik, valamint a csomagban egy darab különböző hosszúságot biztosító feltétet fog találni.

Fésűs feltét

A fésűs feltét cseréje rendkívül egyszerű módon elvégezhető. Egyszerűen csúsztassa a feltétet a vágófejhez és készen is van. Az eltávolítása hasonló módon végezhető el. A csomagban egy darab különböző mérethez tartozó feltétet talál, ami 1 és 8 mm hosszúságú vágására szolgál. A fésűs feltét nélkül van lehetőség hajvágásra, amely 0,5 mm hosszúságot biztosít.

Beépített akkumulátor

A készülék működést egy beépített 600 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor biztosítja. Egy töltéssel akár 50 percen keresztüli folyamatos munkavégzés biztosított. Az akkumulátor 8 óra alatt teljesen feltölthető. Az akkumulátor kapacitásáról egy LED töltöttség jelző gondoskodik.

Biztonságos használat

Fejlesztéskor fontos szempont a kényelmes használat figyelembevétele. A hajvágó készülékeinket úgy terveztük, hogy megakadályozza a hajszálak a vágópengék közé szorulását, így biztosítva a pontos precíz működést.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHP 4302RD hajnyíró teljes mértékben biztonságos eszköz. A készüléket úgy terveztük meg, hogy nem lehet a veszélyes feszültségű elektromos részekhez hozzáérni. A készülék azonban nem rendelkezik folyó vagy fröccsenő víz elleni védelemmel. A víz a készülékbe folyhat, ami a készülék károsodáshoz vezethet. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.

Csomag tartalma

  • Hajnyíró készülék
  • 1x különböző hosszúságot biztosító feltét
  • Olaj
  • Tisztító ecset
  • Töltő
Hajvágók, testszőr nyírók

Műszaki paraméterek

Tápellátás Hálózat/Akku
Cserélhető fülilleszték
Tartozékok száma 1
Rendeltetés Haj
Mosható Nem
Hosszúságbeállítások száma 16
Beállítási tartomány 1-8 mm
Karbantartást nem igényel Nem
Üzemóra (akku) 50 min
Magasság (cm) 18,5 cm
Szélesség (cm) 4 cm
Mélység (cm) 4,3 cm
Szín Piros
Tömeg 168 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás