Hajvágók, testszőr nyírók

SHP 6201RD Hajnyíró készlet

 • Vezetékes és vezeték nélküli üzemmód
 • Rendkívül csendes nagysebességű motor
 • Titán kések
11990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Megbízható motorral felszerelve
Fontos, hogy a munkát mindig a lehető legjobban végezzék, ezért egy nagy teljesítményű, nagy sebességű motorral lett felszerelve, amely csendes és rendkívül hosszú ideig helyt fog állni.
2
/
3
Széles körben felhasználható
Többre is használható a hajvágáson kívül! A kiegészítők széles választékának köszönhetően több különböző funkciót ellátó készüléket egyesít egy készülékben. A titán bevonatú penge biztosítja a minőségi vágást. Igazítsa meg frizuráját, szakállát vagy trimmelje a testét a tökéletes eredmény elérése érdekében.
3
/
3
Kiegészítők
A széles választékban rendelkezésre álló kiegészítőknek köszönhetően lehetősége van az orrszőr egyszerű eltávolítására, vagy akár a szakál, bajusz igazítására formázására a már alapnak számító több méretben állítható hajvágó funkción felül.
A Sencor SHP 6201RD hajnyíró készülék szett kiválóan alkalmas a haj vagy a szakáll és egyéb szőrzet formázására, igazítására. A készülékhez tartozik 6 különböző cserélhető trimmelő fej. A vágófejek titánból készültek, így tartósságuk garantált. Vezeték nélkül és hálózaton keresztül is egyaránt működtethető, így akkumulátor lemerülés esetén, hálózatról tovább működtethető. Az ergonómikus kialakítású fogantyúnak köszönhetően a kézben nem csúszik meg a készülék.

Biztonságos használat

Fejlesztéskor fontos szempont a kényelmes használat figyelembevétele. A hajvágó készülékeinket úgy terveztük, hogy megakadályozza a hajszálak a vágópengék közé szorulását, így biztosítva a pontos precíz működést.

Direct Drive technológia

A technológia lehetővé teszi, hogy a készüléket az elektromos hálózathoz csatlakoztatva azonnal használni lehessen, akkor is, ha az akkumulátor teljesen le van merülve. Nem kell megvárni az akkumulátor feltöltését. Amennyiben a készülék akkumulátora a használat közben lemerül, akkor a hajnyírót az adapteren keresztül csatlakoztassa az elektromos hálózathoz, és folytassa a készülék használatát.

Hosszúság beállítás egyszerűen

A készülék típusától függetlenül, a Sencor hajvágók hosszúságának beállítása rendkívül egyszerűen végezhető el. Legyen az manuális vagy digitális módon történő beállítás. Az SHP 6201RD hajnyíró 4 különböző méretű és kialakítású vágófejjel rendelkezik, valamint a csomagban 2 különböző hosszúságot biztosító feltétet fog találni. A vágókések titán bevonattal készültek.

Vágófejek különböző méretben
 • 41 mm széles – hajnyíráshoz
 • 32 mm széles – szakállhoz
 • 6 mm kontúrfej
 • Orr és fülszőr nyírófej

Fésűs feltétek

A fésűs feltétek cseréje rendkívül egyszerű módon elvégezhető. Egyszerűen csúsztassa a feltétet a vágófejhez és készen is van. Az eltávolítása hasonló módon végezhető el. A csomagban több különböző mérethez tartozó feltétet talál, amelyekkel 1 - 20 mm hosszúságban tud frizurát készíteni, formázni.

A csomagban található feltétek
 • Fésűs feltét hajnyíráshoz- 3 - 20 mm között
 • Fésűs feltét szakállnyíráshoz - 1 - 8 mm között

Beépített akkumulátor

A készülék működést egy beépített 2,4 V, 600 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor biztosítja. Egy töltéssel akár 45 percen keresztüli folyamatos munkavégzés biztosított. Az akkumulátor 8 óra alatt teljesen feltölthető. Az akkumulátor kapacitásáról egy LED töltöttség jelző gondoskodik.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHP 6201RD hajnyíró teljes mértékben biztonságos eszköz. A készüléket úgy terveztük meg, hogy nem lehet a veszélyes feszültségű elektromos részekhez hozzáérni. A készülék azonban nem rendelkezik folyó vagy fröccsenő víz elleni védelemmel. A víz a készülékbe folyhat, ami a készülék károsodáshoz vezethet. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.
 
Csomag tartalma
 • Hajnyíró készülék
 • 4x különböző méretű vágófej
 • 2x különböző hosszúságot biztosító feltét
 • Olaj
 • Tisztító ecset
 • Töltő
Hajvágók, testszőr nyírók

Műszaki paraméterek

Tápellátás Hálózat/Akku
Cserélhető fülilleszték Igen
Tartozékok száma 6
Rendeltetés VLASY/VOUSY/TĚLO
Üzemóra (akku) 45 min
Magasság (cm) 15 cm
Szélesség (cm) 4,1 cm
Mélység (cm) 3,9 cm
Szín Piros
Tömeg 119 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás