Hajvágók, testszőr nyírók

SHP 7201SL Hajnyíró készlet

 • Vezetékes és vezeték nélküli üzemmód
 • Titán kések
 • Rendkívül csendes nagysebességű motor
13990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
2
Több funkció egy készülékben
Erőteljes szőrvágót keres, amellyel szívesen dolgozna? Akkor megtalálta. Csendes, nagy fordulatszámú és teljesítményű motorral rendelkezik, az nagy kapacitású akkumulátor pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 45 percig megbízhatóan dolgozzon.
2
/
2
Fedezze fel a sokoldalú kiegészítők előnyeit
Ápolja megbízható készülékkel testét. Egy készülék több funkcióval. Készítse el frizuráját, távolítsa el az orrszőrzetét vagy igazítsa meg szakállát, bajuszát, de lehetősége van akár a mellszőrzetének trimmelésére is.  
A Sencor SHP 7201SL hajnyíró készülék szett kiválóan alkalmas a haj vagy a szakáll és egyéb szőrzet formázására, igazítására. A készülékhez tartozik 7 különböző cserélhető trimmelő fej. A vágófejek titánból készültek, így tartósságuk garantált. Vezeték nélkül és hálózaton keresztül is egyaránt működtethető, így akkumulátor lemerülés esetén, hálózatról tovább működtethető. Az ergonómikus kialakítású fogantyúnak köszönhetően a kézben nem csúszik meg a készülék.

Direct Drive technológia

A technológia lehetővé teszi, hogy a készüléket az elektromos hálózathoz csatlakoztatva azonnal használni lehessen, akkor is, ha az akkumulátor teljesen le van merülve. Nem kell megvárni az akkumulátor feltöltését. Amennyiben a készülék akkumulátora a használat közben lemerül, akkor a hajnyírót az adapteren keresztül csatlakoztassa az elektromos hálózathoz, és folytassa a készülék használatát.

Biztonságos használat

Fejlesztéskor fontos szempont a kényelmes használat figyelembevétele. A hajvágó készülékeinket úgy terveztük, hogy megakadályozza a hajszálak a vágópengék közé szorulását, így biztosítva a pontos precíz működést.

Hosszúság beállítás egyszerűen

A készülék típusától függetlenül, a Sencor hajvágók hosszúságának beállítása rendkívül egyszerűen végezhető el. Legyen az manuális vagy digitális módon történő beállítás. Az SHP 7201SL hajnyíró 4 különböző méretű és kialakítású vágófejjel rendelkezik, valamint a csomagban 2 különböző hosszúságot biztosító feltétet fog találni. A vágókések titán bevonattal készültek.

Vágófejek különböző méretben
 • 41 mm széles – hajnyíráshoz
 • 20 mm széles – szakállhoz
 • 6 mm kontúrfej
 • Orr és fülszőr nyírófej

Fésűs feltétek

A fésűs feltétek cseréje rendkívül egyszerű módon elvégezhető. Egyszerűen csúsztassa a feltétet a vágófejhez és készen is van. Az eltávolítása hasonló módon végezhető el. A csomagban több különböző mérethez tartozó feltétet talál, amelyekkel 1 - 20 mm hosszúságban tud frizurát készíteni, formázni.

A csomagban található feltétek
 • Fésűs feltét hajnyíráshoz- 3 - 20 mm között
 • Fésűs feltét szakállnyíráshoz - 1 - 8 mm között

Beépített akkumulátor

A készülék működést egy beépített 2,4 V, 600 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor biztosítja. Egy töltéssel akár 45 percen keresztüli folyamatos munkavégzés biztosított. Az akkumulátor 8 óra alatt teljesen feltölthető. Az akkumulátor kapacitásáról egy LED töltöttség jelző gondoskodik.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHP 7201SL hajnyíró teljes mértékben biztonságos eszköz. A készüléket úgy terveztük meg, hogy nem lehet a veszélyes feszültségű elektromos részekhez hozzáérni. A készülék azonban nem rendelkezik folyó vagy fröccsenő víz elleni védelemmel. A víz a készülékbe folyhat, ami a készülék károsodáshoz vezethet. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.

Csomag tartalma

 • Hajnyíró készülék
 • 4x különböző méretű vágófej
 • 2x különböző hosszúságot biztosító feltét
 • Olaj
 • Tisztító ecset
 • Töltő
Hajvágók, testszőr nyírók

Műszaki paraméterek

Tápellátás Hálózat/Akku
Cserélhető fülilleszték Igen
Tartozékok száma 7
Rendeltetés VLASY/VOUSY/TĚLO
Üzemóra (akku) 45 min
Magasság (cm) 15 cm
Szélesség (cm) 3,9 cm
Mélység (cm) 4,1 cm
Szín Ezüst
Tömeg 125 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás