Hajvágók, testszőr nyírók

SHP 8400BK Hajnyíró

  • Beépített Li-ion akkumulátor
  • Fésűs feltét nélkül is használható
  • Grafikus nyírásméret kijelző
19990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Elegáns hajvágó
A Sencor SHP 8400BK hajvágó kiváló teljesítményt nyújt elegáns kivitelben, amely minden szemnek tetszetős. A Sencor lehetővé teszi, hogy rendkívül hatékony hajvágó legyen, köszönhetően a csendes, nagy sebességű motornak.
2
/
3
8 különböző vágófej
A precíz munkát a kiváló minőségű vágópenge biztosítja, amely titán bevonattal lett ellátva jobb vágási eredmény érdekében. A vágófej szélessége 46 mm és 8 különböző tartozékot helyezhet rá az Ön igényeinek megfelelően.
3
/
3
Töltés közben is 
használható
Többé nem kell megvárnia, amíg a készülék feltöltődik, mielőtt használni tudná. Nem csak, hogy két órán belül elérhető a teljesen feltöltött állapot, de akkor is kényelmesen használhatja, amikor a készülék töltőn van. Ha teljesen fel van töltve, akkor 1 órán keresztül tudja aktívan használni.
A Sencor SHP 8400BK hajnyíró készülék szett kiválóan alkalmas a haj vagy a szakáll és egyéb szőrzet formázására, igazítására. A készülékhez tartozik 8 különböző cserélhető trimmelő fej. A vágófej 46 mm széles, rozsdamentes acélból készült titán bevonattal, így tartósság garantált. Vezeték nélkül és hálózaton keresztül is egyaránt működtethető, így akkumulátor lemerülés esetén, hálózatról tovább működtethető. Az ergonomikus kialakítású fogantyúnak köszönhetően a kézben nem csúszik meg a készülék.

Direct Drive technológia

A technológia lehetővé teszi, hogy a készüléket az elektromos hálózathoz csatlakoztatva azonnal használni lehessen, akkor is, ha az akkumulátor teljesen le van merülve. Nem kell megvárni az akkumulátor feltöltését. Amennyiben a készülék akkumulátora a használat közben lemerül, akkor a hajnyírót az adapteren keresztül csatlakoztassa az elektromos hálózathoz, és folytassa a készülék használatát.

Biztonságos használat

Fejlesztéskor fontos szempont a kényelmes használat figyelembevétele. A hajvágó készülékeinket úgy terveztük, hogy megakadályozza a hajszálak a vágópengék közé szorulását, így biztosítva a pontos precíz működést.

Hosszúság beállítás egyszerűen

A készülék típusától függetlenül, a Sencor hajvágók hosszúságának beállítása rendkívül egyszerűen végezhető el. Legyen az manuális vagy digitális módon történő beállítás. Az SHP 8400BK hajnyíró esetén fésűs feltét nélkül is lehetősége van különböző vágási magasságok kiválasztására, amely manuális módon egy kar segítségével történik. A kar mozgatásával 0,8 mm, 1,5 mm, 2,2 mm, 2,8 mm és 3,6 mm hosszúság választható ki.

Fésűs feltétek

A fésűs feltétek cseréje rendkívül egyszerű módon elvégezhető. Egyszerűen csúsztassa a feltétet a vágófejhez és készen is van. Az eltávolítása hasonló módon végezhető el. A csomagban 8 különböző mérethez tartozó feltétet talál, amelyekkel 3 / 6 / 9,5 / 13 / 16 / 19 / 22 / 25 mm hosszúságban tud frizurát készíteni, formázni.

Beépített akkumulátor

A készülék működést egy beépített 3,6 V, 2200 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor biztosítja. Egy töltéssel akár 60 percen keresztüli folyamatos munkavégzés biztosított. A beépített gyorstöltő technológiának köszönhetően, az akkumulátor akár 2 óra alatt teljesen feltölthető, ez négyszer gyorsabb, mint a hagyományos hajnyírók esetén. Az akkumulátor kapacitásáról egy LED töltöttség jelző gondoskodik.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHP 8400BK hajnyíró teljes mértékben biztonságos eszköz. A készüléket úgy terveztük meg, hogy nem lehet a veszélyes feszültségű elektromos részekhez hozzáérni. A készülék azonban nem rendelkezik folyó vagy fröccsenő víz elleni védelemmel. A víz a készülékbe folyhat, ami a készülék károsodáshoz vezethet. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését. Szállítás vagy utazás esetére egy praktikus kemény borítású tartó tok is rendelkezésre áll fekete színben.

Csomag tartalma

  • Hajnyíró készülék
  • Tisztító kefe
  • Olaj
  • Fésű
  • 8 cserélhető fej
  • Akkumulátortöltő
  • Utazó tok
Hajvágók, testszőr nyírók

Műszaki paraméterek

Tápellátás Hálózat/Akku
Cserélhető fülilleszték Igen
Tartozékok száma 8
Rendeltetés Haj
Mosható Nem
Beállítási tartomány 3-25mm
Karbantartást nem igényel Nem
Üzemóra (akku) 60 min
Magasság (cm) 17,4 cm
Szélesség (cm) 3,2 cm
Mélység (cm) 5,2 cm
Szín Fekete
Tömeg 120 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás