Hajvágók, testszőr nyírók

SHP 8900BK Hajnyíró készlet

  • Direct Drive technológia
  • Akár 3 óra vezeték nélküli üzemidő
  • Titán bevonatú kések
21990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SHP 8900BK hajnyíró készülék szett kiválóan alkalmas a haj vagy a szakáll és egyéb szőrzet formázására, igazítására. A készülékhez tartozik 4 különböző cserélhető fésűsfej. A vágófejek titánból készültek, így tartósságuk garantált. Vezeték nélkül és hálózaton keresztül is egyaránt működtethető, így akkumulátor lemerülés esetén, hálózatról tovább működtethető. Az ergonomikus kialakítású fogantyúnak köszönhetően a kézben nem csúszik meg a készülék. A beépített 2600mAh akkumulátornak köszönhetően akár 3 órán át használható egyetlen töltéssel.

Biztonságos használat

Fejlesztéskor fontos szempont a kényelmes használat figyelembevétele. A hajvágó készülékeinket úgy terveztük, hogy megakadályozza a hajszálak a vágópengék közé szorulását, így biztosítva a pontos precíz működést.

Direct Drive technológia

A technológia lehetővé teszi, hogy a készüléket az elektromos hálózathoz csatlakoztatva azonnal használni lehessen, akkor is, ha az akkumulátor teljesen le van merülve. Nem kell megvárni az akkumulátor feltöltését. Amennyiben a készülék akkumulátora a használat közben lemerül, akkor a hajnyírót az adapteren keresztül csatlakoztassa az elektromos hálózathoz, és folytassa a készülék használatát.

Hosszúság beállítás egyszerűen

A készülék típusától függetlenül, a Sencor hajvágók hosszúságának beállítása rendkívül egyszerűen végezhető el. Legyen az manuális vagy digitális módon történő beállítás. Az SHP 8900BK hajnyíró esetén fésűs feltét nélkül is lehetősége van különböző vágási magasságok kiválasztására, amely manuális módon egy forgókapcsolós szabályozó segítségével történik. A forgatással 0,8 / 1,2 / 1,6 / 2,0 / 2,5 mm hosszúság választható ki. A 46 mm titánbevonattal rendelkező vágófejet 2 különböző sebességi fokozat támogatja.

Fésűs feltétek

A fésűs feltétek cseréje rendkívül egyszerű módon elvégezhető. Egyszerűen csúsztassa a feltétet a vágófejhez és készen is van. Az eltávolítása hasonló módon végezhető el. A csomagban 4 különböző mérethez tartozó feltétet talál, amelyekkel 3 / 6 / 9 / 12 hosszúságban tud frizurát készíteni, formázni.

Beépített akkumulátor

A készülék működést egy beépített 3,6 V, 2500 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor biztosítja. Egy töltéssel akár 180 percen keresztüli folyamatos munkavégzés biztosított. A beépített gyorstöltő technológiának köszönhetően, az akkumulátor akár 2,5 óra alatt teljesen feltölthető, ez négyszer gyorsabb, mint a hagyományos hajnyírók esetén. Az akkumulátor kapacitásáról egy LED töltöttség jelző gondoskodik.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHP 8900BK hajnyíró teljes mértékben biztonságos eszköz. A készüléket úgy terveztük meg, hogy nem lehet a veszélyes feszültségű elektromos részekhez hozzáérni. A készülék azonban nem rendelkezik folyó vagy fröccsenő víz elleni védelemmel. A víz a készülékbe folyhat, ami a készülék károsodáshoz vezethet. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.

Csomag tartalma

  • Hajnyíró készülék
  • 4x különböző hosszúságot biztosító feltét
  • Olaj
  • Tisztító ecset
Hajvágók, testszőr nyírók

Műszaki paraméterek

Tápellátás Hálózat/Akku
Cserélhető fülilleszték Igen
Tartozékok száma 4
Rendeltetés Haj/Bajusz
Mosható Nem
Hosszúságbeállítások száma 25
Beállítási tartomány 0,8-14,5 mm
Karbantartást nem igényel Nem
Üzemóra (akku) 180 min
Magasság (cm) 19,1 cm
Szélesség (cm) 4,9 cm
Mélység (cm) 4,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 172 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás