Vissza Walkie Talkies
Walkie Talkies

SMR 112 Személyes mobil rádió ikerkészlet

  • Hatótávolság akár 5 km nyílt területen
  • 16 csatorna 38 CTCSS kóddal
  • Csatornakeresés
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SMR 112 adóvevő készlettel könnyedén megoszthatja a szórakozást másokkal. Az 5 km-es nyílt terepi adók 16 csatornával rendelkeznek, amelyekhez -38 CTCSS kódok is társulnak. Ezek az automatikus kereséssel rendelkező csatornák biztosítják a megbízható és zavarmentes kommunikációt akár hosszabb távolságokon is. A készülék lehetőséget nyújt a hangerő szabályozására, a hangjelzés és a háttérvilágítású kijelző beállítására, amely különösen hasznos lehet a sötétben történő használat során. Fedezze fel a Sencor SMR 112 adóvevő készlet minden előnyét, és élvezze a szórakozást a felnőttek és gyermekek számára egyaránt.
 

446 MHz frekvenciasáv

A PMR446 rádió a 70 cm-es rádióamatőr sávon, konkrétan 446 MHz frekvencián működik. Az analóg PMR446 rádió esetében 16 db 12,5 kHz-es csatorna áll rendelkezésre a frekvenciasávban 446,000 - 446,200 MHz között. Ez azt jelenti, hogy egy adott területen egyszerre akár 16 állomás is kommunikálhat egymással zavarás nélkül. Fedezze fel a PMR446 rádió előnyeit és élvezze a megbízható, zavartalan kommunikációt.

Felhasználást biztosító és kényelmi funkciók

A Sencor SRM 112 adóvevő kiváló átviteli teljesítménnyel rendelkezik, hiszen 0,5 W-ot biztosít. Ez a készülék lehetőséget nyújt a hangerő személyre szabására, az automatikus csatorna keresésre, a csatornafigyelő funkcióra és a roger beep hangjelzésre. A használatot tovább könnyíti az átvitelt jelző hang, a beépített 10 csengőhang, az elemlámpa, az opcionálisan használható billentyűzár, az akkumulátor állapotjelző és a megvilágítható kijelző. Fedezze fel a Sencor SRM 112 adóvevő minden előnyét és élvezze a hatékony kommunikációt!

Mi van a csomagban? 

A Sencor SRM 112 dobozában 2 db rádióvevőt, 2 db praktikus csipeszt talál, amely egyszerűen az övre helyezhető. A készülékekhez használható fejhallgató, de az külön vásárolható hozzá úgy, mint a működést biztosító 3x AAA alkáli elem. 
Walkie Talkies

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 5 km
Csatornakombinációk száma 16
Kihangosító szett
Néma hangolás Igen
Világító kijelző Igen
Újratölthető akkumulátor Nem
Töltő állvány Nem
Zseblámpa Igen
VOX Funkció Igen
Csatornakeresés
Csatorna monitor
Magasság (cm) 12 cm
Szélesség (cm) 4 cm
Mélység (cm) 3 cm
Szín Sárga

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás