Vissza Walkie Talkies
Walkie Talkies

SMR 112 Személyes mobil rádió ikerkészlet

  • Hatótávolság akár 5 km nyílt területen
  • 16 csatorna 38 CTCSS kóddal
  • Csatornakeresés
A Sencor SMR 112 egy két adó-vevőt tartalmazó készlet, amely nagyszerű szórakozást ígér. A walkie-talkie nyílt terepen 5 km-es hatótávolsággal szolgál, illetve 16 csatornával és 38 CTCSS kóddal. Az automatikus zajcsökkentés megbízható kommunikációt nyújt még hosszabb távolságokon esetén is. Lehetőség van a csatornák figyelésére, illetve 10 csengőhang vagy VOX funkció beállítására is. Az adó-vevők beépített zseblámpával rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy bármikor megvilágítsa az utat, a háttérvilágítású kijelzőjének köszönhetően pedig még a sötétben is könnyen használható. 
 

446 MHz frekvenciasáv

A PMR446 rádió frekvenciája a 70 cm-es rádióamatőr sáv mellett, 446 MHz-en található. Az analóg PMR446 rádió részére 446,000 – 446,200 MHz közt 16 db 12,5 kHz-es-csatorna van fenntartva. A 16 csatorna azt jelenti, hogy egy területen egyidőben legfeljebb 16 állomás adhat anélkül, hogy zavarnák egymást.

Felhasználást biztosító és kényelmi funkciók

A Sencor SRM 112 adóvevő átviteli teljesítménye 0,5 W. Lehetősége van a hangerő személyre szabására, az automata csatorna keresésre, csatornafigyelő használatára, a roger beep funkcióra. A felhasználást könnyíti az átvitelt jelző hang, a beépített 10 csengőhang, az elemlámpa, az opcionálisan használható billentyűzár, az akkumulátor állapotjelző, valamint a megvilágítható kijelző.

Mi van a csomagban? 

A Sencor SRM 112 dobozában 2 db rádióvevőt, 2 db praktikus csipeszt talál, amely egyszerűen az övre helyezhető. A készülékekhez használható fejhallgató, de az külön vásárolható hozzá úgy, mint a működést biztosító 3x AAA alkáli elem. 
Walkie Talkies

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 5 km
Csatornakombinációk száma 16
Kihangosító szett
Néma hangolás
Világító kijelző Igen
Újratölthető akkumulátor Nem
Töltő állvány
Zseblámpa
VOX Funkció
Csatornakeresés
Csatorna monitor
Magasság 12 cm
Szélesség 4 cm
Mélység 3 cm
Szín Sárga

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás