Személy és fittnes mérlegek

SBS 8000BK Bluetooth fitnesz mérleg

  • Bluetooth v4.0 adatkapcsolat
  • Sencor alkalmazás
  • Testparaméterek mérése
1
/
3
Bluetooth kompatibilis személymérleg
A Sencor SBS 8800BK személyi mérleg Bluetooth funkcióval lett felszerelve. A mérleggel tökéletesen tájékozott lehet, és nyomon követheti a fejlődését a Sencor Health mobilalkalmazásnak köszönhetően.
2
/
3
A Sencor Health mobilalkalmazás előnyei
A Sencor Health mobilalkalmazással az egész család nyomon követheti a mért adatait. Egyszerre akár több felhasználó profilt is képes kezelni. Figyelemmel kíséri a mérés előrehaladását, motiválja Önt a jobb eredmények elérésére.
3
/
3
És valójában hogyan dolgozik?
Az edzett üvegfelület alatt fém elektródák vannak, melyek szintén a fogantyúban találhatók. Az elektródákon keresztül nagyon gyenge elektromos impulzust küld, és az egyes szövetek elektromos ellenállásának különbsége alapján számítják ki arányukat.
A Sencor SBS 8000 letisztult, elegáns stílusú minden fürdőszobába könnyen beilleszthető kiegészítő. Bluetooth kapcsolattal köthető össze okostelefonoddal, melyhez a Sencor applikáció szükséges, segítségével különböző statisztikát készíthetsz, elemezhetsz a kívánt eredmény elérése érdekében. Képes a mért tömeg, a testvíztartalom, a zsírszázalék, valamint a csontsűrűség kijelzésére, mindemellett meghatározza a testtömeg index értékét is. Biztonsági edzett üveg felülettel lett ellátva, a maximális terhelhetősége pedig 180 kg. Az inverz kijelző automatikusan ki- és bekapcsol, így használata rendkívül egyszerű.

Fedezd fel a Sencor Health mobilalkalmazás előnyeit

A Sencor Health mobilalkalmazással az egész család nyomon követheted értékeid. Egyszerre több felhasználó profilját is képes kezelni. Figyelemmel kíséri a mérés előrehaladását, motivál Téged a jobb eredmények elérésére, és mindenekelőtt részletesen elemzi a kapott adatokat. Az alkalmazás szemet gyönyörködtető, energikus színekben készült, és egyértelműen elvezet Téged, hogy az elvárt eredmények irányába. Töltsd le a Google Play vagy App Store áruházból a Sencor Health alkalmazást. Bluetooth v4.0 adatkapcsolattal kötheted össze okos telefonoddal.

Megbízható elemzést készít Neked több testparaméterről

Nem csak kilogrammokat képes megmutatni. A hatékony mérésekhez a mérleg a BIA módszert alkalmazza, amellyel több testparamétert is meg tudszhatározni az emberi szövetek elektromos ellenállása alapján.
És milyen paramétereket tud elemezni?

Szubkután zsír
Megtudhatod, hogy a teljes testsúlyodnak hány százalékát teszi ki a bőr alatti zsír, aránya a normál értékeken belül van-e, alatt, vagy éppen ellenkezőleg, a túlsúly vagy az elhízás határán van. A bőr alatti zsír bizonyos hányada egészségünk szempontjából elengedhetetlen, és számos fontos funkciót lát el a szervezetben. Ez a fajta testzsír közvetlenül a bőr alatt képződik, és általában redőknek nevezik.

Testvíz arány
Ki tudod elemezni, hogy a teljes súlyod hány százaléka víz, és azt is meg tudod mondani, ha esetleg tested a kiszáradás határán van. Fontos a megfelelő hidratálás, felgyorsítja az anyagcserénket, kiüríti a méreganyagokat a szervezetből és energiát ad. Az emberi testben lévő összes vizet teljes testvíznek nevezzük, és felnőtteknél a testtömeg 55-60%-át teszi ki.

Izomtömeg
Megmutatja, hogy a teljes súylod hány százaléka izom. Az izmok támogatást és mozgékonyságot biztosítanak az egész test számára. Az izomtömeg megfelelő aránya biztosítja, hogy az emberi test ne ereszkedjen meg, az edzett izmok pedig javítják a mozgásszabadságot és a testtartást.

Csontok
Még a csontok is az emberi test teljes súlyának jelentős részét teszik ki. Kiszámolhatod, hogy a teljes súlyod hány százaléka csont. Felnőtteknél ez körülbelül 13-14%.

Zsigeri zsír
A készülék ki tudja számolni a zsigeri zsírszázalékot. Az emberi szervezetben ez a fajta zsír nem kívánt vendégként működik. Nagyon nem feltűnő, első pillantásra nem is látszik, és nem is érezhető. A zsigeri zsír fehér zsírszövet, amely körülveszi a szerveket, és veszélyes lehet rájuk.

BMR (alapanyagcsere sebesség)
A BMR az emberi test energiafogyasztása 24 óra alatt teljes nyugalomban, fizikailag és szellemileg, minden másodlagos tevékenység, például séta vagy evés nélkül. A fenti paraméterek számítása alapján megbízhatóan kiszámítható az alapanyagcsere.

És valójában hogyan is dolgozik a mérleg?

A jó minőségű üvegfelület alatt fém elektródák vannak, melyek a fogantyúban szintén találhatók. Az elektródákon keresztül nagyon gyenge elektromos impulzust küld, és az egyes szövetek elektromos ellenállásának különbsége alapján számítják ki arányukat. A Sencor úgy helyezd el az elektródákat, hogy hatékonyan lezárja a mérőkört, amikor mindkét lábad az elektródákra helyezed, és mindkét kezeddel megfogod a fogantyút.

Egyszerű kezelhetőség

Legfeljebb 180 kg-ot a terhelhetősége és 100 grammos pontosággal mér. Kapcsoló gombot ne keress sehol, automatikusan elindul, ha rálépsz a mérlegre, és üresjáratban automatikusan kikapcsol. A nagyméretű fehér színnel világító LCD kijelző, melynek mérete 74 × 35,6 mm segítségével akár lehetőséged van a mértékegységek kiválasztására is – kg / lb / st. A Data Lock funkció pedig biztosít Téged, hogy a mért adatok a mérés után még 10 másodpercen keresztül láthatóak. Működtetése 4 db AAA alkáli elemmel történik, melyek a csomagolás részét képezik, az elem merülést és a túlterhelést egy ikonnal jelzi a mérleg.
Személy és fittnes mérlegek

Műszaki paraméterek

Max. teherbírás 180 kg
Mértékegységek KG/LB/ST
Auto ON/OFF
Testzsír Igen
Testvíz Igen
Memória Igen
Mérési pontosság 100 g
Tápellátás Elem
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Alkáli elem AAA
SBA LR03 10BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 10 db-os csomagolás / Alkáli elem
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4+2BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 +2 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4S AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 8S AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 8 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Szén-cink elem AAA
SBA R03 4BP AAA
Szén-cink elem AAA
AAA elem LR03 / 4 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás