Szendvicssütők

SSM 4420SS Szendvicssütő

  • Rozsdamentes kivitel
  • Automatikus hőmérséklet szabályozás
  • Könnyen tisztítható sütő felületek
7990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SSM 4420SS szendvicssütő ideális választás a pannini és francia bagett kedvelők számára. A tapadásmentes felületnek köszönhetően nem ég le benne az étel és rendkívül egyszerűen tisztítható. A működésjelző fényeknek köszönhetően használata könnyű, így pillanatokon belül készíthetők benne ízletes reggelik vagy uzsonnák.  A gyors felmelegedést és a megfelelő sütési hőmérsékletet a készülék 700 W teljesítménye garantálja.

Egyszerű működés

A sütőlap kialakítása ideális a panini és francia bagett szendvicsek elkészítésére. A LED jelzőfényeknek köszönhetően a készülék használata szinte gyerekjáték. A felhasználó részére jelzi a melegedési és a sütésre kész állapotot egyaránt. A hideg érintésű felületnek köszönhetően a készülék borítása még használat közben sem forrósodik fel.

Élvezze a házi készítésű paninit vagy bagettet

A sütőfelület alkalmas hosszúkás sütemények, kenyerek például panini vagy bagett sütésére. Anélkül, hogy sok órát töltene a konyhában, elkészítheti a tökéletes előételeket. Vagy szervezzen svédasztalos vacsorát, családjának és barátainak. Egyszerűen helyezze ki az összetevők széles választékát, így ők maguk állíthatják össze egy tökéletesen sült panini vagy bagett végső formájává.

Nagyon egyszerű karbantartás

A Sencor az Ön kényelmére is gondol, ezért tapadásmentes felületű lapokkal szerelte fel a szendvicssütőt. Ennek köszönhetően nem éghet oda az étel. Ezenkívül az egyszerű karbantartást is biztosított. Minden használat után mossák el a tányérokat, hogy ne rakódjanak le rásütött ételmaradékok. Egy textilkendővel együtt nagyon gyorsan és egyszerűen megteheti, és nem kell többé fáradságos időt töltenie a szennyeződések súrolásával.

Garancia a problémamentes kezelésre

A beépített biztonsági hőkapcsoló megakadályozza a készülék túlmelegedését. A hőszigetelt fogantyú biztosítja a könnyű kezelést. A szendvicssütő előnye, hogy függőleges helyzetben is tárolható, így helyet takaríthat meg a konyhapulton.
Szendvicssütők

Műszaki paraméterek

Gofri-tartozék Nem
Állapot jelző Igen
Teljesítmény (W) 700 W
Magasság (cm) 9 cm
Szélesség (cm) 23,5 cm
Mélység (cm) 22,2 cm
Szín Fekete/Ezüst
Tömeg 1,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás