Szendvicssütők

SSM 8700WH Szendvicssütő

  • Automatikus hőfok-szabályzás
  • Könnyen tisztítható sütőlapok
  • Tapadásmentes felületi kivitel a sütőlapokon
11990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SSM 8700WH szendvicssütő ideális választás nagy családok számára, hiszen széles sütőfelületén egyidejűleg 8 darab háromszög alakú szendvics süthető. A tapadásmentes felületnek köszönhetően nem ég le benne az étel és rendkívül egyszerűen tisztítható. A működésjelző fényeknek köszönhetően használata könnyű, így pillanatokon belül készíthetők benne ízletes reggelik vagy uzsonnák.  A gyors felmelegedést és a megfelelő sütési hőmérsékletet a készülék 1100 W teljesítménye garantálja.

Egyszerű működés

A sütőlapnak köszönhetően egyidejűleg 8 darab háromszög alakú szendvics süthető. A LED jelzőfényeknek köszönhetően a készülék használata szinte gyerekjáték. A felhasználó részére jelzi a melegedési és a sütésre kész állapotot egyaránt. A hideg érintésű felületnek köszönhetően a készülék borítása még használat közben sem forrósodik fel.

Készíts klasszikus háromszög alakú melegszendvicset

Ki ne szeretné a klasszikus melegszendvicset, ami tökéletes választás kirándulásra, uzsonnára vagy egy gyors vacsorára. A szendvicseket a sonka és sajt hagyományos kombinációja mellett fűszerekkel (édes paprika), zöldségekkel (paradicsom) gazdagíthatod, vagy kísérletezhetsz a sajtválasztással. Választhatsz világos kenyeret, de a teljes kiőrlésű kenyér is tökéletes.

Nagyon egyszerű karbantartás

A Sencor a Te kényelmedre is gondol, ezért tapadásmentes felületű lapokkal szerelte fel a szendvicssütőt. Ennek köszönhetően nem éghet oda az étel. Ezenkívül az egyszerű karbantartást is biztosított. Minden használat után mosd el a tányérokat, hogy ne rakódjanak le rásütött ételmaradékok. Egy textilkendővel együtt nagyon gyorsan és egyszerűen megteheted, és nem kell többé fáradságos időt töltened a szennyeződések súrolásával.
Szendvicssütők

Műszaki paraméterek

Szendvics alak HÁROMSZÖG
Termosztát Nem
Gofri-tartozék Nem
Állapot jelző Igen
Teljesítmény (W) 1 100 W
Magasság (cm) 10,6 cm
Szélesség (cm) 26,8 cm
Mélység (cm) 31,9 cm
Szín Fehér
Tömeg 1,9 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás