Vissza Fül-, fejhallgatók
Fül-, fejhallgatók

SEP 433 Sztereó fejhallgató

  • Hangszóró mérete: Ø 40 mm
  • Frekvencia tartomány: 20 Hz - 20 kHz
  • Kábel hosszúság: 1,2 m ± 5 %
5990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SEP 433 fejhallgató ideális választás hosszú zenehallgatáshoz vagy irodai használathoz. Az On-Ear kialakítás és a zárt rendszerű hangszórók optimális hangélményt nyújtanak. A fejhallgató teljesen platformfüggetlen, így kompatibilis minden okostelefonnal (Apple iOS, Android) és számítógéppel, amely rendelkezik 3,5 mm jack csatlakozóval. A fülpárnák műbőrrel vannak bélelve, így maximális kényelmet biztosítanak hosszabb használat során.

Zárt rendszerű kialakítás

A zárt rendszerű fejhallgatók egyedülálló előnye, hogy hatékonyan szűrik ki a külső zajokat, és nem engedik bejutni a hangokat a környezetből. Ez különösen ideális választás, ha feszesebb, dinamikusabb hangzást keres, erőteljes basszusokkal. A zárt fejhallgatók izolációja biztosítja, hogy csak a zene vagy az audió tartalomra koncentrálhasson, anélkül, hogy zavaró háttérzajok lennének jelen.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A Sencor SEP 433 fejhallgató a legjobb hangélményt nyújtja a két 40 mm átmérővel rendelkező hangszóróknak köszönhetően. Az alacsony impedancia (32 ohm) és a széleskörű működési frekvencia tartomány (20 Hz - 20 kHz) lehetővé teszi, hogy minden részletet élvezzen a zenehallgatás során. A fejhallgató kiemelkedő érzékenysége (104 dB) még a legfinomabb hangokat is tisztán és erőteljesen közvetíti. A beépített mikrofon -42 dB érzékenységgel rendelkezik, így kristálytiszta hangminőséget biztosít telefonbeszélgetésekhez. A 120 cm hosszúságú kábel pedig könnyedén csatlakoztatható más eszközökhöz a teljesen szabványos Ø 3,5 mm jack csatlakozón keresztül.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Jack csatlakozó 3,5 mm
Mikrofon Igen
Kialakítás típusa Zárt
Jeltovábbítás KÁBEL
Impedancia 32 Ohm
Kábelhosszúság 1,2 m
Érzékenység 104 dB
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 40 mm
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás