Turmixgépek

SBU 7730BK Nutriline mixer

  • Sencor® Nutri Smart Blending Technológia a tökéletes eredményhez
  • Előre beállított mixelő programok
  • Hatélű rozsdamentes acél kés, titán bevonattal
1
/
6
Sencor Szuper Turmixgép
A készülék 1800 W elérhető maximális teljesítménnyel és akár 30.000 percenkénti fordulatszámmal büszkélkedhet. E kiváló teljesítménynek köszönhetően a diófélékből, magvakból, gabonafélékből a szervezet számára nehezen kinyerhető anyagokat tudok felszabadítani, amelyek nagyon jótékony hatással vannak az egészségre.
2
/
6
Nutri Smart Blending​ technológia
Hat előre telepített program és nyolc különböző fokozat áll a rendelkezésére. Minden előre beállított program esetén a készülék automatikusan kiválasztja a szükséges sebességet és időt, majd a program végén automatikusan leáll.
3
/
6
Hatélű kivehető penge
A tökéletes eredmény érdekében egy 6 éllel rendelkező, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, titánnal bevont késsel szereltük fel. Nem véletlenül, mert így megakadályozzuk az enzimek, vitaminok elvesztését, valamint az ital vagy étel nem kívánt oxidációját.
4
/
6
Az alapanyagok keverés közben is hozzáadhatók
Belső kivehető kupakkal lett felszerelve. Így az alapanyagokat bármikor hozzá tudja adni a folyamat során anélkül, hogy le kellene állítani. Az egész folyamat elvégezhető manuálisan.
5
/
6
Maximális teljesítmény, maximális biztonság
A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát, még maximális teljesítmény mellett is.
6
/
6
Tritan palackok
A tartós, erős palackok bármilyen tevékenységhez megfelelőek. A kerékpártartóba vagy az autóba is magával viheti. A megbízható zárórendszernek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a pohár tartalma kiömlik. A poharak, a fedelek is mosogatógépben moshatók. A palackok nem tartalmaz BPA-t, tehát nem kell aggódni a veszélyes anyagok kibocsátása miatt.
A Sencor SBU 7730BK turmixgép egy hatékony, 1800 W-os motorral és hatélű kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült, titán réteggel bevont késsel rendelkezik. A tápláló koktélok egész nap biztosítják az energiát a szervezetének. Az egyik legfőbb előnye az ellenálló, Tritan keverőtál 2 literes térfogattal, ami teljes mértékben BPA mentes. A készülék ideális bébiételek, koktélok, levesek szószok, valamint egyéb ételek készítéséhez. A magokban, gabonafélékben, diófélékben található nehezen hozzáférhető tápanyagokat is kinyeri, tökéletesen felaprítja a gyümölcsöket és zöldségeket.

Sencor® Nutri Smart Blending technológia 

Három előre beállított üzemmód és a három sebesség az egyéni szabályozáshoz mindig garantálja a tökéletesen feldolgozott alapanyagokat, ételeket és természetesen a legjobb ízt. Bónuszként egy Pulse kapcsolót is talál, aminek köszönhetően még a nehéz összetevőket is hatékonyan tudja turmixolni.

Előre beállított programok

Liszt
Többféle diót egyszerre tör össze finom/durva lisztté és így jön létre a közkedvelt dióliszt.

Smoothies
Zöldség-gyümölcs turmix italok, zabkása és különféle tejes, joghurtos vagy fehérjeturmixok készítésére.

Dió tej
Szó szerint megálmodtuk ezt a programot a tökéletes tejet az összes lehetséges dióból néhány perc alatt.

Gyümölcslé
A vitaminbombák friss gyümölcslevek formájában bármilyen kombinációban  magától értetődőek.

Krémlevesek
Egyszerűen nem hagyhattuk ki ezt a programot! Tökéletes, friss, krémes levesek, gyermekfalatok és a legjobb állagú kenhető ételek készítésére.

Turmixok
Rövid idő alatt tökéletes turmixokat tud turmixolni hozzávalókkal vagy anélkül.

Rozsdamentes acélból készült, hat éllel rendelkező késegység

A késegység anyaga és minősége mindennek az alapja! A rozsdamentes acél és titán kombinációja minimálisra csökkentheti az enzimek, vitaminok és ásványi anyagok elvesztését, még akkor is, ha a vákuumegységet nem használják. A pengének köszönhetően mindig 100%-os minőségi italt készíthet el!

Alapanyagok, működés közbeni hozzáadása

Belső levehető fedél lehetővé teszi az összetevők hozzáadását turmixolás közben anélkül, hogy ki kellene kapcsolni a készüléket. A teljes művelet egyszerűen elvégezhető manuálisan vagy döngölőhorog segítségével, hogy felgyorsítsa a nagyobb élelmiszerek vagy jégtermékek összekeverését.

Biztonság mindenekelőtt 

A véletlen bekapcsolások és balesetek elkerülése érdekében a készüléket csak tökéletes összeszerelt, és teljesen zárt állapotban lehet elindítani. Ez biztosítja a felhasználót. Maximális teljesítményen is kiváló a készülék stabilitása, a csúszásmentes lábaknak köszönhetően. A túlmelegedés ellenei védelem, fentebb sorolt funkciókon felül szintén említésre méltó. 

Rendkívül tartós palackok TRITAN-ból!

Az amerikai EASTMAN gyártóval közösen készített palackok, garantáljál a hatékonyságot. Bármilyen tevékenységhez használhatók, könnyedén elfér az autó pohártartójába vagy a kerékpár kulacs tartójába. Készíthet hideg vagy éppen forró italokat, karbantartásuk egyszerű mosogatógépben moshatók. A praktikus ivócsőrös kialakítású fedél tökéletes az út közbeni fogyasztáshoz. Mindkét palack teljes mértékben BPA mentes.

És milyen egészségügyi előnyei vannak egy smoothienek?

A kevert alapanyagokból származó tápanyagok jól felszívódnak, és nem terhelik meg a gyomrot a bonyolult mechanikai feldolgozás során, mint a szilárd élelmiszereknél. A héj alatt nincs vitamin- vagy rostveszteség, és minden könnyen emészthető. Kiváló influenza vagy megfázás megelőzése céljából a téli hónapokban és kiváló energiaforrást jelent nyáron.
Turmixgépek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 1 800 W
Jégtörő Igen
Sebességfokozatok száma (fokon) 8
Folyamatos szabályozás Igen
Edény anyaga Tritan
Védőbiztosíték Igen
Turbo mód Igen
Habverő tartozék Nem
Reszelés Nem
Magasság (cm) 51,2 cm
Szélesség (cm) 24,7 cm
Mélység (cm) 19,5 cm
Szín Fekete/Ezüst
Tömeg 4,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás