Turmixgépek

SBU 8850NP Nutriline mixer

  • Sencor® Nutri Smart Blending Technológia
  • 7 program a tökéletes mixeléshez
  • Speciális zajszűrő burkolat
1
/
6
Sencor Szuper Turmixgép
A kiváló teljesítménynek köszönhetően a diófélékből, magvakból, gabonafélékből a szervezet számára nehezen kinyerhető anyagokat tudok felszabadítani, amelyek nagyon jótékony hatással vannak az egészségre.
2
/
6
Sencor® Nutri Smart Blending
Három előre beállított programom és három különböző fokozat garantálja a tökéletesen feldolgozott alapanyagokat/ételeket és természetesen a legjobb ízt. Bónuszként egy Pulse Switch-el funkcióval is fel van szerelve, aminek köszönhetően még a nehéz összetevőket is hatékonyan tudja keverni.
3
/
6
ZAJCSÖKKENTŐ FEDÉL
Sikeresen sikerült csökkenteni a mixelési hangot akár 20% -kal a zajcsökkentő fedélnek köszönhetően, tehát az Ön mixere most puszta háttérzaj lesz.
4
/
6
Kiváló minőségű rozsdamentes acél kés
A tökéletes eredmény érdekében egy 6 éllel rendelkező, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, titánnal bevont késsel szereltük fel. Nem véletlenül, mert így megakadályozzuk az enzimek, vitaminok elvesztését, valamint az ital vagy étel nem kívánt oxidációját.
5
/
6
Maximális teljesítmény, maximális biztonság
A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát, még maximális teljesítmény mellett is.
6
/
6
Tritan tartály
A tárolóedények kiváló minőségű TRITAN műanyagból készültek, mely tökéletes tartósságot garantál, nem szívja magába a szagokat és BPA-mentes.
A Sencor SBU 8850NP Nutriline turmixgép egy hatékony, 2000 W-os motorral és hatélű kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült, titán réteggel bevont késsel rendelkezik. A tápláló koktélok egész nap biztosítják az energiát a szervezetének. Az egyik legfőbb előnye az ellenálló, Tritan keverőtál 2 literes térfogattal, ami teljes mértékben BPA mentes. A készülék ideális bébiételek, koktélok, levesek szószok, valamint egyéb ételek készítéséhez. A magokban, gabonafélékben, diófélékben található nehezen hozzáférhető tápanyagokat is kinyeri, tökéletesen felaprítja a gyümölcsöket és zöldségeket.

Sencor® Nutri Smart Blending technológia 

Három előre beállított üzemmód és a három sebesség az egyéni szabályozáshoz mindig garantálja a tökéletesen feldolgozott alapanyagokat, ételeket és természetesen a legjobb ízt. Bónuszként egy Pulse kapcsolót is talál, aminek köszönhetően még a nehéz összetevőket is hatékonyan tudod turmixolni.

Előre beállított programok

Smoothies
Zöldség-gyümölcs turmix italok, zabkása és különféle tejes, joghurtos vagy fehérjeturmixok készítésére.

Ice Crush
Ideális bármilyen fagyasztott vagy jeges összetevő feldolgozásához, mint például sorbet, krémes fagylalt és zúzott jég.
 
Desszertek
Remek desszertek, ízletes kenhető, krémes ételek elkészítésére ideális.

Egyéni, manuális beállítású programhoz három fokozat áll a rendelkezésre, amivel diót törhet dióvajhoz, de különféle lisztekhez, sűrű levesekhez, zabkásához, bébiételekhez, sőt darálhat húst is.
  • Alacsony
  • Közepes
  • Magas

A speciális borítása minimálisra csökkenti a zajt!

Nem kell tartanod attól, hogy felébreszted az alvó szomszédokat. A speciális burkolatnak köszönhetően akár 20%-kal csendesebb működést teszt lehetővé.

Rozsdamentes acélból készült, hat éllel rendelkező késegység

A késegység anyaga és minősége mindennek az alapja! A rozsdamentes acél és titán kombinációja minimálisra csökkentheti az enzimek, vitaminok és ásványi anyagok elvesztését, még akkor is, ha a vákuumegységet nem használják. A pengének köszönhetően mindig 100%-os minőségi italt készíthet el!

Alapanyagok, működés közbeni hozzáadása

Belső levehető fedél lehetővé teszi az összetevők hozzáadását turmixolás közben anélkül, hogy ki kellene kapcsolni a készüléket. A teljes művelet egyszerűen elvégezhető manuálisan vagy döngölőhorog segítségével, hogy felgyorsítsd a nagyobb élelmiszerek vagy jégtermékek összekeverését.

Biztonság mindenekelőtt 

A véletlen bekapcsolások és balesetek elkerülése érdekében a készüléket felhajtott kar esetén nem lehet elindítani. Ez biztosítja a felhasználót. Maximális teljesítményen is kiváló a készülék stabilitása, a csúszásmentes lábaknak köszönhetően. A túlmelegedés ellenei védelem, fentebb sorolt funkciókon felül szintén említésre méltó.  

Rendkívül tartós palackok TRITAN-ból!

Az amerikai EASTMAN gyártóval közösen készített palackok, garantáljál a hatékonyságot. Bármilyen tevékenységhez használhatók, könnyedén elfér az autó pohártartójába vagy a kerékpár kulacs tartójába. Készíthetsz hideg vagy éppen forró italokat, karbantartásuk egyszerű mosogatógépben moshatók. A praktikus ivócsőrös kialakítású fedél tökéletes az út közbeni fogyasztáshoz. Mindkét palack teljes mértékben BPA mentes.

És milyen egészségügyi előnyei vannak egy smoothienek?

A kevert alapanyagokból származó tápanyagok jól felszívódnak, és nem terhelik meg a gyomrot a bonyolult mechanikai feldolgozás során, mint a szilárd élelmiszereknél. A héj alatt nincs vitamin- vagy rostveszteség, és minden könnyen emészthető. Kiváló influenza vagy megfázás megelőzése céljából a téli hónapokban és kiváló energiaforrást jelent nyáron.
Turmixgépek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 2 000 W
Jégtörő Igen
Sebességfokozatok száma (fokon) 3
Folyamatos szabályozás Igen
Edény anyaga Tritan
Védőbiztosíték Igen
Turbo mód Igen
Habverő tartozék Nem
Reszelés Nem
Magasság (cm) 49 cm
Szélesség (cm) 26,5 cm
Mélység (cm) 23,7 cm
Szín Fekete/Ezüst
Tömeg 6,7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás