STX 008 Tartozék készlet

  • Eredeti Sencor tartozék 
25990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A konyhai robotgép tartozék készlet számos praktikus segítőeszközt rejt magában. A 4,5 literes maximális kapacitású, rozsdamentes kialakítású keverőtálban egyszerűen készítheti kedvenc tésztáit. A speciális flexi habverő kialakítás miatt ideális választás finom, könnyed tésztákhoz, muffin készítéshez és különböző töltelékek készítéséhez. A Sencor szeletelő, reszelő feltét segítségével különleges alakzatú, állagú és formájú zöldségeket, gyümölcsöket készíthet el. Reszelhet, darálhat salátákhoz vagy akár dekorációs elemeket készíthet az elkészült tányér tökéletes megjelenítéséhez.

Egyszerű higiénikus karbantartás

Az STX 008 karbantartása a kialakításának köszönhetően rendkívül egyszerű. A strapabíró kialakításnak köszönhetően hosszú távon számíthat a kiegészítők segítségére.

Sencor tartozék 

A Sencor a készülékeit a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, valamint biztonságos és környezetbarát anyagok felhasználásával fejleszti és gyártja. A Sencor készülékek hosszú élettartalma érdekében, lehetőség szerint mindig csak eredeti Sencor tartozékok használjon! 
Konyhai robotgép kiegészítők

Műszaki paraméterek

Anyag Rozsdamentes/acéllemez

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás