Tejhabosítók

SMF 1010BK Tejhabosító

  • Néhány másodperc alatt könnyű és krémes habot hoz létre
  • Könnyű kezelhetőség, egyszerű karbantartás
  • Rozsdamentes acélból készült habverő a tökéletes keveréshez
4990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SMF 1010BK tejhabosító készüléket a latte, a cappuccino, a frappé és más tejeskávé kedvelők értékelni fogják. Különböző típusú habok készítésére kiválóan alkalmas. Egyszerűen kezelhető, a tejet pillanatok alatt készítheted el a kívánt módon. Hideg- és meleg tejhabosításhoz egyaránt alkalmas. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően jobb- és balkezesek számára is ideális választás. 

Elegáns és praktikus egyszerre

A rozsdamentes acél kialakítás garantálja a tartósságot és az egyszerű karbantartást. A keverőszárat, minden alkalom után nedves kendővel tisztítsd meg a lerakódások elkerülésének érdekében. A krómozott, elegáns tartóállványnak köszönhetően a tárolása is egyszerű, valamint jól mutat minden konyhapulton.

Készíts mindig tökéletes tejhabot 

A dús és krémes habhoz használj jól lehűtött és zsírosabb tejet. Ha meleg tejet szeretnél habosítani, akkor a tej hőmérséklete ne legyen 60°C-nál magasabb. Az ennél melegebb tejben a habképzés nem lesz megfelelő. Mielőtt kihúznád a tejhabból a habverő szárat, várd meg a keverőszár teljes leállását. Ha a keverő még forog, akkor a pohárból való kiemelés után szétfröcsköli a tejet.

Egyszerű kezelhetőség

Az akár 6000 fordulat percenkénti optimális teljesítményt kettő darab AA típusú alkáli elem biztosítja. Az ergonomikus kialakítás biztosítja a kényelmes használatot, minden felhasználó számára. A be és kikapcsoló gomb a készülék tetején került elhelyezésre, amely egyszerű vezérlést tesz lehetővé.

Tejhabosítók

Műszaki paraméterek

Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás