Tejhabosítók

SMF 2020WH Tejhabosító

  • Tapadásmentes belső felület
  • 3 automata program
  • Beépített termosztát
12990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SMF 2020WH tejhabosító készüléket a latte, a cappuccino, a frappé és más tejeskávé kedvelők értékelni fogják. Különböző típusú habok készítésére kiválóan alkalmas. Egyszerre 150 ml-t tud habosítani és 200 ml tejet felmelegíteni. A tejet induktívan melegíti, amíg el nem éri az optimális 68 °C-os hőmérsékletet. Rövid időn belül otthona kényelmében élvezheti a finom kávét habosított tejjel, mint egy igazi baristától.

Elegáns és praktikus egyszerre

A rozsdamentes acél kialakításnak köszönhetően a tej melegítés közben nem tud odaégni, valamint stílusos megjelenést is ad a fekete szín kombinációjával. A megfelelő stabilitást a csúszásmentes talpak biztosítják.

3 teljesen automata üzemmód

A Sencor 3 teljesen automatikus üzemmódot épített be a készülékbe, amelyekkel nem kell figyelni a tej idejét vagy hőmérsékletét. Termosztáttal vezérelt optimális tejmelegítés 68 °C-os hőmérsékletre, meggátolja a tej túlmelegítését Az üzemmód végén a tejhabosító automatikusan kikapcsol. Természetesen beépítésre került egy hőbiztosíték is, ami megakadályozza a túlmelegedést.

A 3 elérhető program a következő:

Foam – Hab – tejhabosítás és melegítés
Cool - Hideg – csak tejhabosítás, melegítés nélkül
Hot – Meleg – csak tejmelegítés, habosítás nélkül

Kompakt, átgondolt kialakítás, egyszerű karbantartás

A tartós rozsdamentes acélból készült, tapadásmentes felület meggátolja a tej ráégését, ezáltal megkönnyíti a tisztítási folyamatokat. Az átlátszó, kiöntő csőrrel kialakított tritánból készült fedél és a 2 különböző feltét, amely a tejhabosításért és keverésért felel, biztosítja a hosszú élettartamot.
Tejhabosítók

Műszaki paraméterek

Anyag Műanyag
Méret 205x17x13 cm
Szín Fehér
Magasság (cm) 20,5 cm
Szélesség (cm) 17 cm
Mélység (cm) 13 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás