Hajvágók

SHP 0450BK Multifunkciós testszőrnyíró

  • Direct Drive technológia, tápellátás közvetlenül a hálózatról, töltés közben
  • Csendes, profi és nagyfordulatszámú motor 
  • Rozsdamentes acél kések
10990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SHP 0450BK testszőr nyíró készülék kiválóan alkalmas a szakáll formázására, vagy testet fedő szőr igazítására. A vágófej tartósságát a rozsdamentes acélkés garantálja. Fésűs feltét nélkül használható, de a vágás magasság állítható 1 / 3 / 5 mm között a fésűs feltétek felhelyezésével. Akkumulátorról és hálózatról egyaránt használható. A készülék egy extra csendes magas fordulatszámú motorral, ki/be kapcsoló gombbal, és ergonómikus markolattal rendelkezik, mely utóbbi megakadályozza, hogy kicsússzon a kézből.

Direct Drive technológia

A technológia lehetővé teszi, hogy a készüléket az elektromos hálózathoz csatlakoztatva azonnal használni lehessen, akkor is, ha az akkumulátor teljesen le van merülve. Nem kell megvárni az akkumulátor feltöltését. Amennyiben a készülék akkumulátora a használat közben lemerül, akkor a hajnyírót az adapteren keresztül csatlakoztassa az elektromos hálózathoz, és folytassa a készülék használatát.

Biztonságos használat

Fejlesztéskor fontos szempont a kényelmes használat figyelembevétele. A hajvágó készülékeinket úgy terveztük, hogy megakadályozza a hajszálak a vágópengék közé szorulását, így biztosítva a pontos precíz működést.

Multifunkciós kialakítás

A készülékkel a szakáll, a bajusz, valamint a pajesz egyszerűen nyírható és formázható. A borotvafej segítségével simára tudja borotválni a bőrt, a fésűs feltétekkel pedig a szőrszállak hosszúsága is szabályozható, a feltét által biztosított méretig, amely 1 / 3 / 5 mm között lehetséges. A készülékkel kizárólag csak száraz testszőrt, szakállt lehetséges nyírni.

Fésűs feltétek

A fésűs feltétek cseréje rendkívül egyszerű módon elvégezhető. Egyszerűen csúsztassa a feltétet a vágófejhez és készen is van. Az eltávolítása hasonló módon végezhető el. A csomagban 3 különböző mérethez tartozó feltétet talál, amelyekkel 1 - 5 mm hosszúságban tud frizurát készíteni, formázni.

A csomagban található feltétek

  • Fésűs feltét - 1 mm
  • Fésűs feltét - 3 mm
  • Fésűs feltét - 5 mm

Beépített akkumulátor

A készülék működést egy beépített 3,7 V, 500 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor biztosítja. Egy töltéssel akár 45 percen keresztüli folyamatos munkavégzés biztosított. A beépített gyorstöltő technológiának köszönhetően, az akkumulátor akár 2 óra alatt teljesen feltölthető, ez négyszer gyorsabb, mint a hagyományos hajnyírók esetén. Az akkumulátor kapacitásáról egy LED töltöttség jelző gondoskodik. A töltés micro USB csatlakozón keresztül történik, így a világon szinte bárhol feltölthető.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHP 0450BK multifunkciós testszőrnyíró készülék teljes mértékben biztonságos eszköz. A készüléket úgy terveztük meg, hogy nem lehet a veszélyes feszültségű elektromos részekhez hozzáérni. A készülék azonban nem rendelkezik folyó vagy fröccsenő víz elleni védelemmel. A víz a készülékbe folyhat, ami a készülék károsodáshoz vezethet. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.

Csomag tartalma

  • Multifunkciós testszőrnyíró készülék
  • 3x különböző hosszúságot biztosító feltét
  • Tisztító ecset
  • Töltő
Hajvágók

Műszaki paraméterek

Cserélhető fülilleszték Igen
Tartozékok száma 3
Magasság (cm) 16,5 cm
Szélesség (cm) 3,7 cm
Mélység (cm) 5 cm
Szín Fekete
Tömeg 103 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Borotvafej
SMX 011
Borotvafej
Kompatibilis a Sencor SHP 0450BK készülékkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás