Fritőzök

SBG 8900SS Többfunkciós forrólevegős fritőz/grill

 • Többfunkciós kialakítás
 • Akár 1660 W elérhető teljesítmény
 • Beépített érintésvezérelt LED kijelző
64990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

Ismerje meg a Sencor SBG 8900SS többfunkciós air fryer

A Sencor SBG 8900SS multifunkciós forrólevegős fritőz a hagyományos olajban sütés egészséges alternatíváját biztosítja. A készülék 1660 W teljesítménnyel 6,0 literes kapacitással és állítható hőmérséklet szabályzóval lett felszerelve. Mindössze 3 perc szükséges a felfűtéshez és már készítheti is kedvenc fogásait zsiradék hozzáadása nélkül, legyen az hasábburgonya, hal vagy zöldség. A gyárilag beállított 6 program is az Ön kényelmét hivatott szolgálni. A készülék egyik nagy előnye, hogy grillsütőként is használható, így az év bármely napján hódolhat a BBQ élményeknek. A készülék tapadásmentes felülettel és hideg érintésű fogantyúval lett ellátva. A Sencor forrólevegős fritőz nano kerámia szűrővel és speciális levegő keringgető rendszerrel lett ellátva, amely csökkenti a kellemetlen szagok kialakulását.

6,0 LITERES KAPACITÁS IDEÁLIS NAGY CSALÁDOSOK SZÁMÁRA

Rengeteg munkát és időt takaríthat meg az SBG 8900SS használatával. A maximális kapacitása elég nagy ahhoz, hogy egyszerre több személyes finom ételeket készítsen, sőt, a készülő ételtől függően elég gyorsan is. A forró levegőt egyenletesen oszlatja el a belső térben. A sütési munkálatokkal megtakarított időt fordítsa inkább magára vagy családjára.

6 BEÉPÍTETT PROGRAM ÉS 4 GRILL PROGRAM, AMI MEGKÖNNYÍTI A MUNKÁJÁT

Élvezze a maximális kényelmet! Az érintőképernyős LED-kijelzőn keresztül 6 automatikus programot, egy időzítőt és a hőmérsékletet 40-265 °C tartományban állíthatja be, valamint kiválaszthatja az Önnek megfelelő grillezési programot.
 
6 beépített program
 • Sültek - 200 °C
 • Kenyerek - 175 °C
 • Forrólevegős sütés - 200 °C
 • Aszalás - 40 °C
 • Krumpli - 200 °C
 • Marhahús - 230 °C
4 grill program
 • Alacsony hőmérséklet - 200 °C
 • Közepes hőmérséklet - 220 °C
 • Közepesen magas hőmérséklet - 240 °C
 • Magas Közepesen magas hőmérséklet - 265 °C

EGY ÍZLETES VACSORA GYORSAN

Az 1660 W-os teljesítménnyel akár 16 perc alatt elkészíthet egy vacsora menüt. Mindössze 3 perc alatt sütési hőmérsékletre melegszik. Helyezze be az alapanyagokat, és a sütési időt töltse szerettei körében. A készülék hangjelzéssel figyelmezteti Önt, amikor az étel elkészült.

LEVEGŐ SZŰRŐ A SZAGTALAN SÜTÉS ÉRDEKÉBEN

A beépített levegőszűrő csökkenti a szagokat, és megakadályozza, hogy otthonának és ruháinak kellemetlen szaga legyen. Ezen kívül időt takarít meg az edények mosogatásával, mert a kivehető tapadásmentes sütőkosár tisztítása egyetlen konyhai törlőkendővel is elvégezhető.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

Számunkra fontos az Ön biztonsága, ezért számos biztonsági mechanizmus került beépítésre a készülékbe. A biztonsági zár védi a kezét a véletlen kosár kiemelés ellen, de egy hőbiztosíték pedig a túlmelegedés ellen garantálja a védelmet.
Fritőzök

Műszaki paraméterek

Tároló felülete Tapadásmentes
Kijelző Igen
Időzítő Igen
Teljesítmény (W) 1 660 W
Szín Fekete/Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás