Fül-, fejhallgatók

SEP 520BT True Wireless fülhallgató

  • TWS technológia
  • Bluetooth 5
  • Frekvencia tartomány: 20 Hz - 20 kHz
9990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SEP 520BT fülhallgató teljesen vezetékmentes kialakítása lehetővé teszi a szabadságot és a zavartalan mozgást. Kompakt méret, prémium minőségű alapanyagok és gazdag hangzás jellemzi. Az ergonomikus kialakítás és az extra fülillesztékek lehetővé teszik, hogy a fülhallgató könnyedén illeszkedjen minden fülbe. Egyetlen töltéssel a fülhallgatók egyenként akár 3 órás működést garantálnak, de a dokkoló állomásnak köszönhetően bármikor növelhető az üzemidő, és még power bankként is használható. A vezérlés egyszerűen elvégezhető a fülhallgatóba épített gombokkal. A teljes működést egy 2x 50 mAh fülhallgató akkumulátor és egy 2200 mAh dokkoló akkumulátor biztosítja, amelyek könnyen tölthetők micro USB csatlakozón keresztül.

TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo (TWS) technológia forradalmi lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi, hogy két apró, fülbe illeszthető headsettel valósághű, szinkronizált és késleltetésmentes sztereó hangzást élvezhessen. A headsetek közötti vezeték nélküli kapcsolat segítségével a bal és jobb hangcsatornák egyszerre és kivételes minőségben szólalhatnak meg.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

A Sencor SEP 520BT fülhallgató a Bluetooth Audio 5 verzióját alkalmazza az adatátvitelre. Ez a rövid hatótávolságú, nyílt, vezeték nélküli szabvány lehetővé teszi a különböző okos eszközök közötti automatikus, kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. A fülhallgató energiatakarékos működése minimális energiaigényt jelent, így hosszabb használatot biztosít. A készülékek közötti maximális hatótávolság 10 méter, és a vezeték nélküli adatátvitel maximális értéke 2,5 mW a 2,4 GHz - 2,485 GHz frekvenciasávban.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A Sencor SEP 520BT fülhallgató két 6 mm átmérőjű hangszóróval rendelkezik, amelyeknek az impedancia értéke 32 ohm, és a működési frekvencia tartománya 20 Hz - 20 kHz. A fülhallgató érzékenysége 97 dB, ami kiváló hangminőséget eredményez. A beépített mikrofon érzékenysége pedig -47 dB, így kristálytiszta hangfelvételeket készíthet. Ez a fülhallgató ideális választás mind a zenehallgatáshoz, mind a telefonhívásokhoz.

Beépített akkumulátor

A Sencor SEP 520BT fülhallgató teljes működését egy 2x 50 mAh fülhallgató és egy 2200 mAh dokkoló Li-ion akkumulátor biztosítja. Az akkumulátor micro USB csatlakozón keresztül tölthető. Teljes feltöltöttség esetén ez az akkumulátor kapacitás akár 7 óra zenehallgatást vagy 8 óra beszélgetést biztosít. A fülhallgató készenléti ideje 30 nap, míg az akkumulátor teljes feltöltéséhez a fülhallgatók esetén csak 1,5 óra, a dokkoló esetén pedig 3 óra szükséges. Emellett a fülhallgató IP20 védelemmel van ellátva, amely védelmet nyújt a por ellen.

Csomag tartalma

  • 1 pár fülhallgató
  • 1 dokkolóállomás
  • 2 pár különböző méretű fülilleszték
  • 1 usb töltőkábel
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Mikrofon Integrált
Vezeték nélküli töltés
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Bluetooth verzió 5.0
Aktív zajszűrés
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Impedancia 32 Ohm
Érzékenység 97 dB
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 6 mm
Jeltartomány 10 m
Vezérlés típusa Gomb
Felhasználó vezérlés Igen
Hangerőszabályozó Nem
Hívásvezérlés Igen
Lejátszási idő 6 h
Töltési idő 1 h
Dokkoló töltési ideje 2 h
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 50 mAh
Dokkoló akkumulátor kapacitása 2 200 mAh
Powerbank funkció
Töltési állapotjelző LED
Töltőcsatlakozó típusa MICRO USB
Cserélhető fülilleszték Igen
Víz- és Porvédelem IP 44
Szín Fekete
Tömeg 86 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás