Tudományos számológépek

SEC 106 GN Tudományos számológép

  • 56 tudományos funkciók
  • 10 számjegyű LCD kijelző
  • Kemény műanyag csúszó tok
2490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SEC 106 egy 10 karakteres tudományos számológép kompakt méretben. 56 matematikai művelettel, nagyméretű egysoros LCD kijelzővel, kemény csúszó tokban. A készülék segítségével lehetőség van többek között 2-es, 8-as és 16-os számrendszerben számolni, továbbá megoldható vele különböző statisztikai számítások, szögfüggvény, hiperbola és logaritmus számítás is. Használata rendkívül egyszerű, kijelzője pedig könnyen olvasható.

TUDOMÁNYOS SZÁMOLÓGÉP

A tudományos számológépeket nemcsak a középiskolások, de a műszaki főiskolások és egyetemisták is használják. Számtalan hasznos funkcióval és jól olvasható kijelzővel rendelkeznek. A tudományos számológépet a gazdasági és műszaki szakemberek fogják értékelni, mivel a klasszikus műveletek mellett könnyedén elvégezhető velük bonyolultabb számítások is.

KÖZÉPISKOLAI ÉRETTSÉGI

A tudományos számológép matematika érettségin elfogadott típusai azok a készülékek, amelyet nem lehet programozni, nem tartalmazhat egyenlet megoldáshoz szükséges funkciókat, algebrai szimbólumokat, nem tárolhat szöveget és nem lehet grafikus kijelzője. Az alapvető számítási funkciók, például törtszámítás, logaritmus számítás, gyökvonás engedélyezettek.

Mit is tud a SEC 106 számológép? 

A nagy, a két soros kialakítású LCD kijelzőn lehetősége van 56 tudományos művelet elvégzésére. A számológép segítségével a trigonometrikus és hiperbolikus funkciók, a logaritmus és exponenciális függvények, a koordináták és szögek transzformációja, a hatvány és gyök és statisztikai számítások, a bináris, az oktális és akár a hexadecimális számítások is elvégezhetők. A SEC 106 áramellátását a könnyen cserélhető alkáli elem biztosítja, valamint az automata kikapcsolás funkció gazdaságos működést tesz lehetővé. Az erős ABS műanyag tok védi a készüléket a különböző fizikai hatásoktól. A SEC 106 méretét tekintve 130 x 80 x 12 mm, amelyhez 80 g súly társul. 
Tudományos számológépek

Műszaki paraméterek

Számológép típus ISKOLAI
Funkciók száma 56
Kijelző 1-SOROS
Független memória Igen
Tok Pevné nasouvací
Pontok száma 10
Sorok száma 1
Tápellátás Duální
Érettségire ajánljuk Igen
Magasság (cm) 13 cm
Szélesség (cm) 8 cm
Mélység (cm) 1,2 cm
Tömeg 80 g
Szín Fekete/Zöld

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás