Turmixgépek

SBL 3271SS Turmixgép

  • Kivehető rozsdamentes kés
  • 0,8 literes mixelő edény
  • Impulzus funkció a maximális fordulatszámmal történő mixeléshez és a jégzúzáshoz
15990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SBL 3271SS turmixgép remek konyhai kiegészítő tartós üveg keverőedényével, melyben turmixok, levesek, bébiételek, pürék és akár koktélok is készíthetők, emellett pulzáló funkciója lehetővé teszi a jég aprítását is. Fedélen található kisebb nyíláson, keresztül a további hozzávalók is biztonságosan adagolhatók. Csúszásmentes talpai biztonságossá teszik, emellett nemesacélból készült pengéi biztosítják a tartósságot.

Rozsdamentes acélból készült, nyolc éllel rendelkező késegység

A késegység anyaga és minősége mindennek az alapja! A rozsdamentes acél minimálisra csökkenti az enzimek, vitaminok és ásványi anyagok elvesztését. A pengének köszönhetően mindig 100%-os minőségi italt készíthet el!

Alapanyagok, működés közbeni hozzáadása

Belső levehető fedél lehetővé teszi az összetevők hozzáadását turmixolás közben anélkül, hogy ki kellene kapcsolni a készüléket. A teljes művelet egyszerűen elvégezhető manuálisan vagy döngölőhorog segítségével, hogy felgyorsítsa a nagyobb élelmiszerek vagy jégtermékek összekeverését.

Strapabíró üveg mixerkehely

Figyelje, mennyi hozzávalót képes elbírni a nagyméretű 1,5 literes üvegkehely. Nem kell aggódnia a forró szószok és a levesalapok miatt, ugyanis a kehely hőálló üvegből készült, ami 100 Celsius fokig bírja a terhelést. Karbantartása egyszerű, akár mosogatógépben elmosható.

Kávé és fűszerdaráló

A csomag tartalmaz egy 70 ml-es kapacitású kávé, fűszer vagy gyógynövénydaráló tartozék. A frissen őrölt kávé vagy fűszerek illata összekeverhetetlen. A praktikus tartály mosogatógépben mosható, saját aprító késegységgel rendelkezik.

Biztonság mindenekelőtt

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.
Turmixgépek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 250 W
Jégtörő Igen
Sebességfokozatok száma (fokon) 2
Folyamatos szabályozás Igen
Edény anyaga Üveg
Védőbiztosíték Igen
Turbo mód Igen
Habverő tartozék Nem
Reszelés Nem
Magasság (cm) 32 cm
Szélesség (cm) 13,2 cm
Mélység (cm) 12,8 cm
Szín Ezüst
Tömeg 2,4 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás