Turmixgépek

SBL 4371 Turmixgép

  • 1,5 literes üveg keverőedény
  • Világító kapcsoló
  • Pulzáló jégtörő funkció
16990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SBL 4371 turmixgép remek konyhai kiegészítő tartós üveg keverőedénnyel, melyben turmixok, levesek, bébiételek, pürék és akár koktélok is készíthetők, emellett pulzáló funkciója lehetővé teszi a jég aprítását is. Fedélen található kisebb nyíláson, keresztül a további hozzávalók is biztonságosan adagolhatók. Csúszásmentes talpai biztonságossá teszik, emellett nemesacélból készült pengéi biztosítják a tartósságot. 

Rozsdamentes acélból készült, nyolc éllel rendelkező késegység

A késegység anyaga és minősége mindennek az alapja! A rozsdamentes acél minimálisra csökkenti az enzimek, vitaminok és ásványi anyagok elvesztését. A pengének köszönhetően mindig 100%-os minőségi italt készíthet el!

Alapanyagok, működés közbeni hozzáadása

Belső levehető fedél lehetővé teszi az összetevők hozzáadását turmixolás közben anélkül, hogy ki kellene kapcsolni a készüléket. A teljes művelet egyszerűen elvégezhető manuálisan vagy döngölőhorog segítségével, hogy felgyorsítsa a nagyobb élelmiszerek vagy jégtermékek összekeverését.

Strapabíró üveg mixerkehely

Figyeld, mennyi hozzávalót képes elbírni a nagyméretű 1,5 literes üvegkehely. Nem kell aggódnod a forró szószok és a levesalapok miatt, ugyanis a kehely hőálló üvegből készült, ami 100 Celsius fokig bírja a terhelést. Karbantartása egyszerű, akár mosogatógépben elmosható.

Biztonság mindenekelőtt

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érjen Téged semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.
Turmixgépek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 600 W
Jégtörő Igen
Sebességfokozatok száma (fokon) 2
Folyamatos szabályozás Igen
Edény anyaga Üveg
Védőbiztosíték Nem
Turbo mód Igen
Habverő tartozék Nem
Reszelés Nem
Magasság (cm) 39,1 cm
Szélesség (cm) 17,3 cm
Mélység (cm) 17,5 cm
Szín Fekete/Ezüst
Tömeg 1,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás