Bőrönd mérlegek

SLS 900WH Úti digitális bőröndmérleg

  • Méréshatár 50 kg
  • Data Lock funkció a pontosabb méréshez
  • Egységválasztás lehetősége
4990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SLS 900WH bőröndmérleg praktikus eszköz maximum 50 kg-os tárgyak mérésére, így nem kell többi plusz költséget fizetned, ha repülővel utazol. Az ergonomikus kialakítása megkönnyíti még a nehéz bőrönd megmérését is, 95 grammja ideális társ az útra. Alkalmas csomag, gyümölcs és zöldség mérésére is.  A pontos mérést szolgálja a Data Lock funkció, amellyel a mért súlyt 5 mp jeleníti meg levétel után. Vezérlése rendkívül egyszerű, csupán egyetlen gombbal működik. Különböző mértékegységek közül választhatsz, alacsony akkumulátor és túlsúly mérője szintén praktikus.

100 g pontosságú mérés

A Sencor különböző érzékelővel szerelte fel a mérleget. 100 g-tól 50 kg-os súlyhatárig van lehetőséged mérni. Emellett lehetőséged van a számodra szükséges mértékegység használatára. Használhatod a kg/lb/st mérési egységeket.

LCD kijelző az egyszerű használat érdekében

A bőröndmérleg egy beépített LCD kijelzővel rendelkezik, amely minden esetben megbízható láthatóságot garantál. Lehetőséged van különféle mértékegységek beállítására, mint például kg,, ml, fl'oz és lb. Az üzemmódokat intuitív ikonok segítségével ábrázolja, amely a képernyőn kerülhet kiválasztásra. Ha 1 percig nem dolgozol a készülékkel, akkor az automatikusan kikapcsol, valamint külön figyelmeztetés került beépítésre, mely jelzi a felhasználó részére az alacsony töltöttséget vagy a túlterhelést. A működtetése egy db CR 2320 alkáli elemmel történik.
Bőrönd mérlegek

Műszaki paraméterek

Max. teherbírás 50 kg
Mértékegységek KG/LB/ST
Auto ON/OFF
Testzsír Nem
Testvíz Nem
Memória Nem
Mérési pontosság 100 g
Tápellátás Elem
Magasság (cm) 4,6 cm
Szélesség (cm) 14,7 cm
Mélység (cm) 3 cm
Szín Ezüst
Tömeg 0,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 1BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 2BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 2 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás