Bőrönd mérlegek

SLS 900WH Úti digitális bőröndmérleg

  • Méréshatár 50 kg
  • Data Lock funkció a pontosabb méréshez
  • Egységválasztás lehetősége
A Sencor SLS 900WH bőröndmérleg praktikus eszköz maximum 50 kg-os tárgyak mérésére, így nem kell többi plusz költséget fizetnie, ha repülővel utazik. Az ergonomikus kialakítása megkönnyíti még a nehéz bőrönd megmérését is, 95 grammja ideális társ az útra. Alkalmas csomag, gyümölcs és zöldség mérésére is.  A pontos mérést szolgálja a Data Lock funkció, amellyel a mért súlyt 5 mp jeleníti meg levétel után. Vezérlése rendkívül egyszerű, csupán egyetlen gombbal működik. Különböző mértékegységek közül választhat, alacsony akkumulátor és túlsúly mérője szintén praktikus.

100 g pontosságú mérés

A Sencor különböző érzékelővel szerelte fel a mérleget. Lehetősége van 100 g-tól 50 kg-ig súlyhatárig van lehetősége mérni. Lehetősége van az Önnek szükséges mértékegység használatára. Használhatja a kg/lb/st mérési egységeket.

LCD kijelző az egyszerű használat érdekében

A bőröndmérleg egy beépített LCD kijelzővel rendelkezik, amely minden esetben megbízható láthatóságot garantál. Lehetősége van különféle mértékegységek beállítására, mint például kg,, ml, fl'oz és lb. Az üzemmódokat intuitív ikonok segítségével ábrázolja, amely a képernyőn kerülhet kiválasztásra. Ha 1 percig nem dolgozik a készülékkel, akkor az automatikusan kikapcsol, valamint külön figyelmeztetés került beépítésre, mely jelzi a felhasználó részére az alacsony töltöttséget vagy a túlterhelést. A működtetése egy db CR 2320 alkáli elemmel történik.
Bőrönd mérlegek

Műszaki paraméterek

Max. teherbírás 50 kg
Mértékegységek KG/LB/ST
Auto ON/OFF
Testzsír Nem
Testvíz Nem
Memória Nem
Mérési pontosság 100 g
Tápellátás Akkumulátor
Magasság 4,6 cm
Szélesség 14,7 cm
Mélység 3 cm
Szín Ezüst
Tömeg 0,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás