SWK 1890SS Vízforraló hőmérséklet szabályozóval

  • 1,8 literes maximális kapacitás
  • Elegáns formatervezés
  • 3 féle üzemmód
15990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SWK 1890SS stílusos vízforraló kiváló ötvözete az eleganciának és a praktikusságnak. A maximális kapacitása 1,8 liter és az anyagát tekintve kiváló minőségű üveg és rozsdamentes acél kombináció. A vízforraló 2200 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felmelegíti a vizet. A tökéletes ízélmény elérését az elektronikus hőmérséklet-szabályozó (60–100 °C) segíti. Az elkészült forró ital még 120 percen keresztül meleg marad, köszönhetően a hőmérsékleten tartó funkciónak. A hármas biztonsági rendszernek köszönhetően a vízforraló védve van a túlmelegedés ellen víz nélküli bekapcsolás esetén, ugyanígy automatikusan kikapcsol, ha levesszük a talpról valamint, ha eléri a forráspontot. 

1,8 literes maximális kapacitás

A vízforraló 1,8 literes maximális űrtartalma kellő mennyiséget biztosít egy közepes méretű család részére. Természetesen nem hiányozhat a kétoldalas vízszínt jelző skála sem, aminek köszönhetően áttekintést kapsz a vízforralóban lévő víz mennyiségéről. Az okosan átgondolt központi 360°-os STRIX csatlakozó teljesen problémamentes kezelést garantál, így mindig egyszerűen helyezheted vissza a talpba a készüléket anélkül, hogy forgatnod kellene az állványon.

Több hőmérsékleti fokozat és 3 különböző üzemmód

Tudjuk, hogy a víz hőmérséklete nagyon fontos hatással van az ital minőségére és az ízére. Ezért három üzemmód áll a rendelkezésedre. Az első módban a következő hőmérsékletre tudod melegíteni a vizet 100, 90, 80, 70 és 60 °C-ra, a második módban a vízforraló felmelegíti a vizet 100 °C-ra, majd a kiválasztott hőmérséklet szintre hűti le és a harmadik a víz felforralása 100°C-ra. fogantyúba épített nyomógombok segítségével vezérelhető. Nagyon egyszerűen, a fogantyúba épített nyomógombok segítségével minden beállítható, így tökéletes ízben és hatóanyagokban élvezheted a kávét, gyógynövény- és gyümölcsteákat.

Beépített színes LED világítás

Minden előre beállított hőmérséklethez saját színű LED világítás tartozik, amely melegítés közben folyamatosan világít és az adott hőmérséklet szint szerint változik. Befejezés után a vízforraló két alkalommal színes villanással és finom hangjelzéssel figyelmeztet, hogy befejezte a munkát. A LED státusz világításnak köszönhetően tökéletesen használható a siket felhasználók számára.

120 percen keresztül a beállított hőmérsékleten

Biztosan előfordult már Veled is, hogy bekapcsoltad a vízforralót, elmentél takarítani vagy dolgozni és egyszerűen megfeletkeztél róla. Az SWK 1890SS vízforralóval már nem kell többször felmelegíteni a vizet. A melegítési folyamat befejezése után többször hangjelzéssel fog Téged figyelmeztetni és a KEEP WARM funkciónak köszönhetően automatikus akár 120 percig is tartani fogja a beállított vízhőmérsékletet.

Minőségi kialakítás, egyszerű karbantartás

A vízforraló alja rozsdamentes SUS 304 acélból készült. A kiváló minőségnek köszönhetően minimálisra csökkenti a kalcium lerakódások képződését az egyszerű karbantartás érdekében. Az speciális fűtőspirál a rozsdamentes acél aljzat alá került beépítésre, biztosítva tartós és egyenletes működést. További előnye a speciálisan kialakított szűrővel felszerelt kiöntő kialakítás. A kialakítás megakadályozza, hogy víz csöpögjön a vízforralón kívülre, a szűrő visszatartja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkövet, amikor vizet öntesz a csészébe.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
Túlmelegedése elleni védelem, víz nélküli bekapcsolás esetén
Automatikus kikapcsolás a forráspont elérése után
Automatikus kikapcsolás a talpról való levétel után
Hőfokszabályzós vízforralók

Műszaki paraméterek

Kapacitás 1,8 l
Szűrő Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Rejtett fűtőspirál Igen
Üzemelés jelző Igen
Edény anyaga Üveg
Teljesítmény (W) 2 200 W
Szín Ezüst
Tömeg 960 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás