SWK 2090BK Vízforraló hőmérséklet szabályozóval

  • 2,0 literes maximális kapacitás
  • Elegáns formatervezés
  • 3 féle üzemmód
12990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SWK 2090BK stílusos és praktikus elektromos üveg vízforraló. A maximális kapacitása 2,0 liter és az anyagát tekintve kiváló minőségű üveg nemesacél kombináció vízszintjelző skálával. A vízforraló 2200 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felmelegíti a vizet. A tökéletes ízélmény elérését az elektronikus hőmérséklet-szabályozó (50–100 °C) segíti. Az elkészült forró ital még 30 percen keresztül meleg marad, köszönhetően a hőmérsékleten tartó funkciónak. A hármas biztonsági rendszernek köszönhetően a vízforraló védve van a túlmelegedés ellen víz nélküli bekapcsolás esetén, ugyanígy automatikusan kikapcsol, ha levesszük a talpról, valamint ha eléri a forráspontot.
 

A hőmérsékletet pontosan az elkészítendő italnak megfelelően

Tudjuk, hogy a víz hőmérséklete nagyon fontos hatással van az ital minőségére és az ízére. Ezért három üzemmód áll a rendelkezésre. Az első módban a következő hőmérsékletre tudja melegíteni a vizet 100, 90, 80, 70 és 50 °C-ra, a második módban a vízforraló felmelegíti a vizet 100 °C-ra, majd a kiválasztott hőmérséklet szintre hűti le és a harmadik a víz felforralása 100°C-ra. fogantyúba épített nyomógombok segítségével vezérelhető. Nagyon egyszerűen, a fogantyúba épített nyomógombok segítségével minden beállítható, így tökéletes ízben és hatóanyagokban élvezheti a kávét, gyógynövény- és gyümölcsteákat.

Kivehető vízszűrő

A Sencor vízforralók egy egyszerűen kivehető és mosható szűrővel lettek felszerelve, így felfog minden szennyeződést és üledéket. A speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását.

Melegen tartó funkció

A melegítés alatt bármikor megváltoztathatja a hőmérsékletet, vagy bármikor kikapcsolhatja a készüléket. A melegítés után a fűtőberendezés automatikusan be- és kikapcsol, ami 30 percig tartja a beállított vízhőmérsékletet. Ha alacsonyabb vízhőmérsékletet szeretne, csak nyomja meg a gombot és lehűlés után automatikusan jelzi a készüléke a felhasználó számára.

Belső LED-es világítás, és finom hangjelzések

Minden előre beállított hőmérséklethez saját színű LED világítás tartozik, amely melegítés közben folyamatosan világít és az adott hőmérséklet szint szerint változik. Befejezés után a vízforraló két alkalommal színes villanással és finom hangjelzéssel figyelmeztet, hogy befejezte a munkát. A LED státusz világításnak köszönhetően tökéletesen használható a siket felhasználók számára.

Színek és hőmérsékletek

Zöld szín, 60°C-os vízhőmérséklet beállítása esetén
Kék szín, 70°C-os vízhőmérséklet beállítása esetén
Narancssárga szín, 80°C-os vízhőmérséklet beállítása esetén
Lila szín, 90°C-os vízhőmérséklet beállítása esetén

Praktikus és biztonságos

Nyissa ki egyszerűen a fedélen lévő gomb megnyomásával. A fogantyú felső részén található a hőmérséklet-szabályozóval ellátott panel. A beépített túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően kikapcsol, ha nincs benne víz. Automatikusan kikapcsol, ha a víz felmelegszik. Nem csúszik ki a kezéből, mert ergonomikusan kialakított fogantyúja csúszásgátló borítással rendelkezik. A jól átgondolt központi 360°-os STRIX csatlakozónak köszönhetően bármikor könnyedén visszahelyezheti az állványra anélkül, hogy foglalkoznia kellene azzal, hogy melyik irányba fordítja.
Hőfokszabályzós vízforralók

Műszaki paraméterek

Kapacitás 2 l
Szűrő Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Rejtett fűtőspirál Igen
Üzemelés jelző Igen
Edény anyaga Üveg
Teljesítmény (W) 2 200 W
Magasság (cm) 24,5 cm
Szélesség (cm) 22 cm
Mélység (cm) 18,7 cm
Szín Fekete
Tömeg 1 200 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás