Vákuum fóliázók

SVS 4010SS Vákuumos fóliahegesztő

  • A vákuumos fóliahegesztővel csomagolt élelmiszerek megőrzik frissességüket és minőségüket
  • Az élelmiszerek ötször hosszabb ideig tarthatók el
  • Egyszerű és intuitív használat
39990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SVS 4010SS vákuumozó segítségével az élelmiszerek tartósságát akár ötszörösére hosszabbítja a frissesség, minőség és a tápérték megtartása mellett. A készülék két sebességes, üzemmódban használható, lehetőség van száraz, illetve nedves ételek vákuumozására. A mindössze 2 mm széles, homogén, 100%-ban légáteresztő hegesztés tökéletesen zár, ezáltal megvédi a csomagolt élelmiszereket a hűtő, vagy a fagyasztó kellemetlen szagától. Készíthet vákuum csomagolt pácolásokat vagy akár próbálja ki a sous vide ételkészítési lehetőséget.

Egyszerűen és könnyen vezérlehető

Az SVS 4010SS készülék használata egészen intuitív. A beépített programok akár egyetlen gombnyomással is elindíthatóak. A két sebességi fokozat ideális különböző feladatok maximális elvégzésére. A beépített LED kijelzőnek köszönhetően a teljes folyamatot nyomon tudja követni.

Hosszan friss marad

A speciálisan kialakított tasakba helyezett étel mellől, a vákuumozó készülék a levegő eltávolítja, majd a zacskót lezárja. A folyamat forró hegesztéssel megy végbe. A légmentesen lezárt tasakokban a különböző mikroorganizmusok nem jutnak be, így a tasakokba zárt élelmiszerek hosszabban eltarthatók és frissek maradnak. A frissesség megtartása mellett, kevesebb helyet is foglalnak el a hűtőszekrényben.

Legyen igazi gourmet

Készítsen ínycsiklandozó sülteket. Fóliázás előtt, tegyen a tasakba fűszereket vagy fűszernövényeket, majd zárja le a tasakot. A húsok az eljárásnak köszönhetően átveszik a fűszereket ízét, így lágyabb és finomabb sültek készíthetők.

A részletek igenis fontosak

Az sikeres vákuumozáshoz, nélkülözhetetlen a megfelelő tasak kiválasztása. Fontos, hogy a tasakoknak hőrezisztensnek kell lennie, hogy használat közben ne szabaduljon fel bárminemű mérgező anyag.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékei használata a felhasználó számára a lehető legbiztonságosabb legyen. A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. A beépített biztonsági hőkapcsoló megakadályozza a készülék túlmelegedését.

Csomag tartalma

  • Vákuumos fóliahegesztő
  • Elszívó cső
  • 5 db 20 × 30 cm-es zacskó
  • 20 × 200 cm-es fóliatömlő
Vákuum fóliázók

Műszaki paraméterek

Anyag Rozsdamentes acél
Méret 80 × 400 × 210 mm
Szín Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Vákuum fólia
SVX 300CL
Vákuum fólia
Használható bármilyen SENCOR vákuumos fóliahegesztőben. 20 x 200 mm méretű, nagyobb darab húsok tárolásához vagy pácolásához.
Vákuum fólia
SVX 310CL
Vákuum fólia
Használható bármilyen SENCOR vákuumos fóliahegesztőben. 150 mm széles tekercs, nagyobb darab húsok tárolásához vagy pácolásához.
Vákuum fólia
SVX 320CL
Vákuum fólia
Használható bármilyen SENCOR vákuumos fóliahegesztőben. 280 mm széles tekercs, nagyobb darab húsok tárolásához vagy pácolásához.

 
Vákuum fólia
SVX 280CL
Vákuum fólia
Vákuum fólia kompatibilis a következő modellekkel: SVS 4010SS, SVS 1010WH, SVS 3010GY, 2 tekercs 28x300 cm
Vákuum fólia
SVX 200CL
Vákuum fólia
Vákuum fólia, kompatibilis a következő modellekkel: SVS 4010SS, SVS 1010WH, SVS 3010GY, 3 tekercs 20x300 cm
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás