Gőzölős vasalók

SSI 1050GR Gőzölős úti vasaló

  • Nagyteljesítményű gőzrendszer: 20 g/perc
  • Kerámia vasaló felület
  • Átlátszó víztartály, egyszerűen tölthető (térfogat 75 ml)
10% kedvezmény az sencor-10 kód megadása után.
Az ajánlat kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes 2024.06.03. és 2024.06.23. között. A kupon kód beírásával a kedvezmény automatikusan levonásra kerül az akcióban szereplő termék vételárából. 
6890 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SSI 1050GR utazó vasaló kerámia gőzölő vasalófelülettel rendelkezik, mely könnyedén használható bármilyen textílián. Kifejezetten utazásra tervezve. Az átlátszó víztartálynak köszönhetően bármikor nyomon követhető, mikor kell a gőzöléshez a vizet újratölteni. A tartály könnyen, egyszerűen feltölthető. A fokozatmentes hőmérséklet és a gőzkiáramlás szabályzási lehetősége szintén megkönnyíti a vasalást, mint a beépített gomb által választható extra funkciók vízpermetezés, gőzlövet és a függőleges gőzölés vagy a locsoló. Az 1100 W teljesítmény biztosítja az Ön által beállított hőmérsékletet és jelzőfény mutatja a hőmérséklet elérését. 

A kerámia vasalófelület nagy előnye

Abban mindenki egyetért, hogy a vasalófelület nagyon fontos a kiváló funkcionalitás szempontjából. Emiatt az SSI 1050GR vasaló kerámia vasalófelülettel lett felszerelve, amely szinte kivétel nélkül, minden szöveten kiválóan csúszik, karcálló, és optimálisan osztja el a gőzt a stratégiailag elhelyezett gőzkimeneteken keresztül.

Sokféle szövet vasalásának lehetősége

A Sencor úgy készítette el ezt a vasalót, hogy gyakorlatilag bármilyen textilanyagot vasalhat vele. A ruhától a függönyökön át egészen a törölközőkig. A 20 g/perc gőzteljesítményű hatékony gőzrendszernek köszönhetően a készülék minden lehetséges anyag típussal megbirkózik.

75 ml-es víztartály

A vasalás során valószínűleg különösen a gőz funkciót fogja használni. Ezért volt fontos, hogy víztartályt építsenek a vasalóba. A Sencornál arra is ügyeltek, hogy a vasalóhoz mérten ideális kapacitású legyen. Űrtartalma 75 ml, átlátszó anyagból készült. Mindig könnyen láthatja, hogy ideje utántölteni a vizet.

Függőleges gőzölés ingekhez és blúzokhoz

A függőleges gőzölési mód a professzionális vegytisztítókhoz hasonlóan kiválóan alkalmas ingek, blúzok vagy más vállfára akasztható ruhák gőzölésére is. És mivel ez a készülék hatékony gőzrendszert tartalmaz, ez a funkció bármikor használható.

Funkciók, amik megkönnyítik a munkát

A Sencor tervezői számos extra funkciót is beépítettek a készülékbe, amely az egyszerű és kényelmes felhasználás mellett a készülék hosszabb élettartamát hivatott elősegíteni.

Kompakt méret

A Sencor SSI 1050GR egy utazásokhoz tervezett gőzölős vasaló, így kialakításakor fontos szempont volt, hogy ne foglaljon nagy helyet, de a funkciókból se legyen kevesebb. A készülék fogantyúja egy retesz segítségével nyitható vagy zárható. Ennek köszönhetően praktikusan összecsukható így a bőröndben nem foglal nagy helyet, de nyitott állapotban kellő stabilitást garantál.

Turbógőz funkció

A turbógőz gomb megnyomása után a vasalótalpból nagy mennyiségű gőz áramlik ki, amely a nagyon gyűrött ruhák vasalását teszi könnyebbé. A turbógőz funkció a vasaló függőleges helyzetében is lehet használni.  Selyem és műszálas anyagokhoz a gőzölés funkciót ne használja, mert a szövet anyaga károsodhat.

Drip-Stop funkció

A vasaló Drip-Stop funkciója automatikusan leállítja a gőzölést, ha a hőmérséklet nem kellően magas a gőz képzéséhez. A funkció megakadályozza, hogy a vasalótalpból a forró víz kicsöpögjön.

Gőzölős vasalók

Műszaki paraméterek

Folyamatos gőzkibocsátás 20 g/min
Vasalási felület Kerámia
Függőleges gőzölés Igen
Drip-Stop Igen
Víztartály kapacitása 75 ml
Teljesítmény (W) 1 100 W
Magasság (cm) 9 cm
Szélesség (cm) 9,6 cm
Mélység (cm) 20,3 cm
Tömeg 0,8 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás