Vissza Gőzölős vasalók
Gőzölős vasalók

SSI 2028YL Gőzölős vasaló

  • Akár 1 600 W teljesítmény
  • Könnyen tölthető átlátszó víztartály
  • Szünetmentes gőzszabályzó
6290 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SSI 2028YL vasaló nemesacél gőzölő vasalófelülettel rendelkezik, mely könnyedén használható bármilyen textílián. Az átlátszó víztartálynak köszönhetően bármikor nyomon követhető, mikor kell a gőzöléshez a vizet újratölteni. A tartály könnyen, egyszerűen feltölthető. A fokozatmentes hőmérséklet és a gőzkiáramlás szabályzási lehetősége szintén megkönnyíti a vasalást, mint a beépített gomb által választható extra funkciók vízpermetezés, gőzlövet és a függőleges gőzölés. A megfelelő hőmérséklet beállítás mechanikusan történik és jelzőfény mutatja a hőmérséklet elérését.  A hálózati kábel 360 °-ban elforgatható a vasalás közbeni elcsavarodás és az összegubancolódott vezeték elkerülése érdekében. Az öntisztító Self-cleaning rendszer megbízhatóan távolítja el az ásványi lerakódásokat.

Nemesacél vasalófelület a hosszú élettartamért

A vasaló nemesacél kialakítású vasalófelülete nagyon fontos a megfelelő funkcionalitás szempontjából. Emiatt az SSI 2028YL vasaló nemesacél vasalófelülettel lett felszerelve, amely szinte kivétel nélkül, minden szöveten kiválóan csúszik és optimálisan osztja el a gőzt a stratégiailag elhelyezett gőzkimeneteken keresztül. A hosszú élettartamot a kiváló minőségű nemesacél garantálja Önnek.

200 ml-es víztartály

A vasalás során valószínűleg különösen a gőz funkciót fogja használni. Ezért volt fontos, hogy víztartályt építsenek a vasalóba. A Sencornál arra is ügyeltek, hogy valóban nagy kapacitású legyen. Űrtartalma 200 ml, átlátszó anyagból készült. Mindig könnyen láthatja, hogy ideje utántölteni a vizet.

A hőmérséklet beállítását jelzőlámpa

Fontos, hogy vasalás közben ellenőrizze a beállított hőmérsékletet. Pontosan erre a célra lett beépítve a LED jelzőlámpa, amely akkor világít, ha a forgó szabályozóval kiválasztja, hogy milyen hőmérsékletre melegedjen fel a készülék. A kívánt érték elérésekor a lámpa magától kialszik. Az 1600 W elérhető teljesítménynek köszönhetően nem kell sokat várnia, a vasalás elkezdéshez, a készülék gyorsan felmelegszik.

Funkciók, amik megkönnyítik a munkát

A Sencor tervezői számos extra funkciót is beépítettek a készülékbe, amely az egyszerű és kényelmes felhasználás mellett a készülék hosszabb élettartamát hivatott elősegíteni.

Turbógőz funkció
A turbógőz gomb megnyomása után a vasalótalpból nagy mennyiségű gőz áramlik ki, amely a nagyon gyűrött ruhák vasalását teszi könnyebbé. A turbógőz funkció a vasaló függőleges helyzetében is lehet használni.  Selyem és műszálas anyagokhoz a gőzölés funkciót ne használja, mert a szövet anyaga károsodhat.

Self-cleaning rendszer
A vasalóba épített öntisztító Self-cleaning rendszer megbízhatóan távolítja el az ásványi lerakódásokat.
Gőzölős vasalók

Műszaki paraméterek

Folyamatos gőzkibocsátás 20 g/min
Gőzlöket 70 g/min
Vasalási felület Rozsdamentes acél
Függőleges gőzölés Igen
Drip-Stop Nem
Vízkőtelenítés Igen
Öntisztító Igen
Víztartály kapacitása 200 ml
Biztonsági kapcsoló Nem
Forgatható vezeték Igen
Teljesítmény (W) 1 600 W
Magasság (cm) 12,5 cm
Szélesség (cm) 9,9 cm
Mélység (cm) 26 cm
Tömeg 0,7 kg
Szín Fehér/Narancssárga

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás