Gőzölős vasalók

SSI 6100GR Gőzölős vasaló

  • Teljesítményfelvétel 2600 W
  • Nagyteljesítményű gőzrendszer, 35 g/perc kapacitással
  • Kerámia vasaló felület
11990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
Tegye próbára a Sencor SSI 6100GR gőzölős vasalóját, amivel még a vasalás is szórakoztató lehet. Számos funkciójának köszönhetően szinte minden textíliát könnyedén tud kezelni. Kiváltsága kétségtelenül a kerámia vasalófelület. Ennek köszönhetően a teljes vasalási folyamat maximálisan sima és precíz lesz. Sérülésekkel szemben strapabíró és tökéletesen siklik a textíliákon. A 2600 W teljesítmény gyors felmelegedést a beépített hatékony gőzrendszer akár 35g percenkénti gőzteljesítménnyel is hozzájárul a nagyszerű eredményhez. A nagy űrtartalmú víztartály, akár 470 ml víz befogadására képes, szintén segít a problémamentes használatban.

A gőzimpulzus és az erőteljes gőzölés megkönnyíti a munkáját

Az impulzus gőz üzemmóddal gyorsan és egyszerűen megigazíthatja ruháit vállfán vagy tökéletesen használható függönyökön. Csak töltse fel a tartályt vízzel, és indítsa el a gőzt. A hatékony gőzölő rendszert egy forgókapcsolóval szabályozhatja igényeinek és a vasalni kívánt anyag típusának megfelelően. A legalacsonyabb gőzteljesítmény kényes anyagokhoz, a maximális pedig ágyneműhöz és gyűrött textíliákhoz alkalmas.

Funkciók, amik megkönnyítik a munkát

A Sencor tervezői számos extra funkciót is beépítettek a készülékbe, amely az egyszerű és kényelmes felhasználás mellett a készülék hosszabb élettartamát hivatott elősegíteni.
 
Anti-Calc rendszer
A vasalóba fix Anti-Calc szűrő került beszerelésre, amely meggátolja a meszes lerakódások kialakulását a készülékben. Ha a szűrő eltömődött akkor a beépített érzékelőknek köszönhetően jelzőfény figyelmezteti a felhasználót. A szűrő hatékonysága függ a vasalóba öntött víz keménységétől.
 
Drip-Stop funkció
A vasaló Drip-Stop funkciója automatikusan leállítja a gőzölést, ha a hőmérséklet nem kellően magas a gőz képzéséhez. A funkció megakadályozza, hogy a vasalótalpból a forró víz kicsöpögjön.

Self-cleaning rendszer
A vasalóba épített öntisztító Self-cleaning rendszer megbízhatóan távolítja el az ásványi lerakódásokat. 

470 ml-es víztartály

A vasalás során valószínűleg különösen a gőz funkciót fogja használni. Ezért volt fontos, hogy víztartályt építsenek a vasalóba. A Sencornál arra is ügyeltek, hogy valóban nagy kapacitású legyen. Űrtartalma 470 ml, átlátszó anyagból készült. Mindig könnyen láthatja, hogy ideje utántölteni a vizet.

A hőmérséklet beállítását jelzőlámpa

Fontos, hogy vasalás közben ellenőrizze a beállított hőmérsékletet. Pontosan erre a célra lett beépítve a LED jelzőlámpa, amely akkor világít, ha a forgó szabályozóval kiválasztja, hogy milyen hőmérsékletre melegedjen fel a készülék. A kívánt érték elérésekor a lámpa magától kialszik.
Gőzölős vasalók

Műszaki paraméterek

Folyamatos gőzkibocsátás 35 g/min
Gőzlöket 160 g/min
Vasalási felület Kerámia
Függőleges gőzölés Igen
Drip-Stop Igen
Vízkőtelenítés Igen
Öntisztító Igen
Víztartály kapacitása 470 ml
Biztonsági kapcsoló Nem
Forgatható vezeték Igen
Teljesítmény (W) 2 600 W
Magasság (cm) 29,6 cm
Szélesség (cm) 12,2 cm
Mélység (cm) 14,4 cm
Szín Zöld
Tömeg 1,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás