Gőzölős vasalók

SSI 7710BL Gőzölős vasaló

  • Akár 2 400 W teljesítmény
  • Kerámia vasaló felület
  • Könnyen tölthető átlátszó víztartály
10990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A vasalás öröm a Sencor SSI 7710BL gőzölős vasalóval. A vasaló felülete kerámia, így ellenáll a karcolásoknak és tökéletesen vasal szinte minden anyagot. A vasaló egy 300 ml-es kivehető víztartályt is tartalmaz, amelynek használata rendkívül egyszerű. Az erőteljes gőzölés és a gőzimpulzus funkció garantálja a tökéletesen vasalt, kellemetlen gyűrődések nélküli ruhaneműt. Örömmel fogod fogadni a 2400 W teljesítmény mellett a függönyök vagy ingek függőleges gőzölésének, vasalásának lehetőségét is. A Drip-Stop funkció, amely megakadályozza, hogy vízcseppek kerüljenek a textíliára és ezzel foltot hagyva. Az öntisztító és az Anti-Calc szűrő kombinációja az egyszerű karbantartás és a vasaló hosszabb élettartamát hivatott garantálni.

A gőzimpulzus és az erőteljes gőzölés megkönnyíti a munkáját

Az impulzus gőz üzemmóddal gyorsan és egyszerűen megigazíthatja ruháit vállfán vagy tökéletesen használható függönyökön. Csak töltsd fel a tartályt vízzel, és indítsd el a gőzt. A hatékony gőzölő rendszert egy forgókapcsolóval szabályozhatod igényeidnek és a vasalni kívánt anyag típusának megfelelően. A legalacsonyabb gőzteljesítmény kényes anyagokhoz, a maximális pedig ágyneműhöz és gyűrött textíliákhoz alkalmas.

Fedezd fel a kiváló minőségű kerámia vasalófelület és az Anti-Calc rendszer előnyeit

A kerámia vasalófelületnek köszönhetően gyors és mindenekelőtt könnyű vasalást érhetsz el. Tökéletesen siklik minden textílián, és egyenletesen ereszti ki a gőzt a különálló gőznyílásokon keresztül. A vasaló belsejében a vízkőképződés elkerülése érdekében egy Anti-Calc szűrő van beépítve, amely korlátozza a lerakódások képződését. A vasaló hosszú éveken át maximális szolgálatot nyújt Neked.

A Drip-Stop funkcióval a ruha mindig tökéletes lesz

A kényes anyagokat gyakran nagyon óvatosan kell vasalni. Itt nagy segítség a Drip-Stop csepegésgátló rendszer, amely alacsony hőmérsékleten történő vasaláskor megakadályozza, hogy a felesleges víz az anyagra szivárogjon. Ez hatékonyan megakadályozza a foltok képződését a kényes ruhákon, így a ruhanemű mindig tökéletes lesz.

A Sencor bemutatja az öntisztító rendszert

A Sencor vasalóval nagyon kényelmes dolgozni. 3 m hosszú tápkábellel rendelkezik 360°-ban elforgatható csatlakozóval. Így szabadon mozoghatsz anélkül, hogy a vezeték megcsavarodna vagy összegabalyodna. A készülék tisztítását az Öntisztító rendszer biztosítja. Tartsd egy ideig a vasalót a mosogató fölött, nyomd meg a tisztító gombot, és a forró gőz automatikusan eltávolítja a szennyeződéseket a vasalási felületről.
Gőzölős vasalók

Műszaki paraméterek

Folyamatos gőzkibocsátás 25 g/min
Gőzlöket 120 g/min
Vasalási felület Kerámia
Függőleges gőzölés Igen
Drip-Stop Igen
Vízkőtelenítés Igen
Öntisztító Igen
Víztartály kapacitása 300 ml
Biztonsági kapcsoló Igen
Forgatható vezeték Igen
Teljesítmény (W) 2 400 W
Magasság (cm) 13,5 cm
Szélesség (cm) 12,5 cm
Mélység (cm) 30 cm
Szín Kék
Tömeg 1,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás